co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
[ 112 ]
rysovacka
19%
[ 27 ]
Celkem hlasů : 139
Autor
Zpráva
madball
Zaslal: st říjen 17, 2012 7:52 pm Předmět:
Nebo můžeš do stropu namontovat nějakou kladku a pokládat to přes ni.
Ale tak nějaký rozumný "položení" mrtvoly snad nevadí, ne?
Draper: do BG chodit budu, mám tam asi ještě 35 vstupů, ale jen o víkendu, v tejdnu na to nemám nervy, dokud se to nezlepší.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
A ja si dnes v BG spokojene triskal s cinkou u MT a nikdo me za to neprudil Jojo chlapci, abyste nelitovali, ze jste se trhli
omg co pořád prudíš já tady mluvím o MLÁCENÍ!!! o kterým nemáte v bluegymu ani tušení...
"jednou jedinkrát" !!! mi v bluegymu posranym spadla jednoručka z ruky když sem jel trh s jednoručkou a hnedka se jakejsi pičus rozkřikl kurva jak kdyby mu to tam patřilo a to tam chodí jenom vykecávat ten měl štěstí že sem klidas kurva...
Nebo můžeš do stropu namontovat nějakou kladku a pokládat to přes ni.
Ale tak nějaký rozumný "položení" mrtvoly snad nevadí, ne?
Draper: do BG chodit budu, mám tam asi ještě 35 vstupů, ale jen o víkendu, v tejdnu na to nemám nervy, dokud se to nezlepší.
mluvím o práskání gumou ;)
a jedno individuum který rádo mlátí nám tam chodííí...ondra dokonce říkal že jak docházel s 300kg yokem tak ke koncu vyloženě šel na špičky a mrdnul stím
sorry ale takovýhle dementy budeme vyhazovat...stejne už se mi svěřil že má zákaz ve 20ti posilovnách...nebo kolik...jakoby se tim chlubil jaký je chlapák :) je to ten 155kilový člověk kdesi se mě tu ptal kde se da parkovat...tohle se prostě tolerovat nebude...
řeknu mu to osobně jak dojde...pokud chce získat další zářez (zákaz) tak mu to klidně umožním...taky nemám rád když někdo něčím mlátí až zbytečně...nehody se stavaj i mě to jo... (za posledni dva tydny sem zničil osu a poškodil atlas stone a stojan na něj...
ale né kvůli tomu abych si myslel že když prásknu 125 kilovym atlasem že su frajer ale pže mi to vyklouzlo z ruk :D
já jen aby to všem bylo jasný ;) co tím myslím...můžetě normálně dál cvičit borci ;)
A ja si dnes v BG spokojene triskal s cinkou u MT a nikdo me za to neprudil Jojo chlapci, abyste nelitovali, ze jste se trhli
omg co pořád prudíš já tady mluvím o MLÁCENÍ!!! o kterým nemáte v bluegymu ani tušení...
"jednou jedinkrát" !!! mi v bluegymu posranym spadla jednoručka z ruky když sem jel trh s jednoručkou a hnedka se jakejsi pičus rozkřikl kurva jak kdyby mu to tam patřilo a to tam chodí jenom vykecávat ten měl štěstí že sem klidas kurva...
kliiid
Spis mel stesti, zes asi zrovna vysadil BCAAcka a nemel BCAA-rage
To by me zajimalo, kdo to byl, hned me jeden picus napadl, jak to ctu.... No to je jedno, nebudem pomlouvat. :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Kdyz je nejakej system, kterej slape a vsem vyhovuje ,tak se vzdycky najde kokot, kterej to posere. Nenavidim tyhle bouchací ego-hojiče. Ale co uz, nás přátele hry s velkyma a tezkyma hrackama to nemuze odradit ne. GO! SPC GYM GO!
tak tedka pekne zvolnuju dávám tělu zasloužený odpočinek po tom co sem zlomil šecky svoje osobáky což byl cíl a já jsem nadmíru spokojenej .)
ale nejde jet pořád naplný koule ;) takže tedka pojedu pěkně 5x5 kultackej lehkej pump trenink jenom tak zhecu nejaky kardio
taky měnim stravu a suplementaci abych přes zimu byl vpohodě nějaky vitaminky kloubaky apod srandy...sic je to drahy tak je to třeba no...;)
podle toho jak to bude s regenerací s novym režimem uvidim jak moc budu moct k treninku 5x5 (třikrat tydně plus mezitim doplnky) jet i discipliny...spíš je pojedu jen pomálu...přijde jejich čas...nyní zkvalitním hmotu co sem nabral
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru