Zase to tu zanedbávám, já vím... dopisovat se mi nechce, stejně se tenhle týden nic zásadního nedělo:)
Dneska závody, VC Plzně:
Naváženo 64
Trh v rozcvičovně děsný fofr, nemohli jsme se dopočítat pokusů a pak nějak jich bylo 6 přede mnou a já na osce teprva, takže skoky jak blázen, 70-75-80, ven 84, druhým 87 ok. Na třetí 90 jsem se po.. no nedotahla jsem to na sebe a tak nic, mno..:)
Nadhoz už probíhal ve větším klidu. Ovšem vzduch byl těžce vydýchaný a tak se mi motala hlava v rozcvičovně už na 50 kilech...:D 90-95-100, 105 ven, 110 druhý ok, 113 jsem už neustála a zamotala se i když to přemístění dle obrázků bylo fakt lehké... škoda...
Tu video ze 110:
Celkově 197, tedy 242,5 bodu....
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Nejlepší z celého tréninku jsou OHS:) Trh jsem cítila strašně lehce, ale bylo to takové trochu rozházené. Nadhoz do 95 těžký a pak jsem se už asi rozcvičila a nejlehčí mi přišla ta poslední stovečka...:D Pozvedy ultralehce, ani pásek jsem si nebrala. Bylo mi zakázáno po závodech... (Ony jsou totiž v sobotu další:D)
IV. asi dneska vynechám... máme véču v restauraci, ne tu v oly centru, protože tu nikdo krom nás není a tak to bude na dlouho...... zítra prý dorazí asi milion pingpongistů, tak už to bude víc v pohodě:)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Ramena bolí... Ten thruster by šel i více, ale fakt to už píchalo v těch deltech... fuj
Trh dneska technicky snad nejlepší, co jsem kdy jela... fakt paráda... škoda, že jsou v sobotu ty závody, úplně mám chuť se na nich zničit:D
Zbytek šmrdlačky, výrazové tahy bez beden se nedají... malé váhy jsou k ničemu, velké si za krk nepustím... proto jednou 95 a šup dolu...
Palce bolely moc.... ale nic nespadlo... Nadhoz úplně na pohodu, z toho mám fakt radost... a dřep?..... pocitově úplně lehoučké... nejhorší bylo s tím vycestovat ze stojanů...:))
Tu ještě OHS z rána:)
Naposledy upravil kulíšek dne st listopad 07, 2012 10:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Ale jinak ty váhy, neni ti to už blbý zvedat víc jak průměrný chlapi ? Že prej diblík, spíš pěknej ďáblík
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru