|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
total-magor

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 7:46 am Předmět: |
|
|
kde mas sval zadovy?
| Frozz. napsal: | Smetak - prosím o PM, jaký produkt máš přesně na mysli, díky. Začnu asi nosit kolenní bandáž (čistě jen látková, taková ta klasická modrá s otvorem) kvůli udržení kolena v teplu.
Marky+Luster - objednal jsem si tu, jak doporučil Marky, koňskou hřejivou, takže budu mazat každý den.
A teď trochu OT od tématu - hodím i sem aktuálku:
| _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
Total-magor: tady https://forum.ronnie.cz/frozz-crossfit-t31047-30.html
CF #11:
warm-up:
foam-roller
shoulder + hip mobility
20 squat (20kg)
10 snatch grip overhead press (20kg)
WOD:
25 HSPU
50 TTB
800m run
75 pushpress (35kg)
150 DU
Time: 25:29
- HSPU - poprvé v životě, bída, fakt mi to nešlo, dělal jsem je asi 7min  ...ale já se je naučím
- TTB - celkem ušly, ale pořád na nich ztrácím, neumím kipping
- běh venku, no trochu zima ale šlo to
- pushpressy v pohodě (po desítkách)
- DU v pohodě (po desítkách-patnáckách)
- jinak dnes mě tam jedna slečna parádně motivovala, radila a hecovala při WODu, pomohlo to :-)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt listopad 08, 2012 9:44 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 10:00 pm Předmět: |
|
|
Niiic  , ale fakt to pomáhá, je to super.
Jinak zítra volno, ČT CF a PÁ vzpírání a asi nějaký silovější WOD.
Koleno poslední dny docela dost zlobí, no zítra si jdu pro mast a při cvičení nosím kolenní bandáž, ať je to v teple. Ale že by to nějak pomáhalo, nevím ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
CF #12:
warm-up:
shoulder mobility
practise hang power snatch
Strength:
Deadlift 3x8 - 70% - 125kg
3x max HSPU strict
3x max KB row (40kg)
WOD 4 rounds:
15 hang power snatch (45kg)
15 pushup
Time: 13:29 Rx
- zlepšil jsem se na HSPU, dal jsem 8 v kuse, měl jsem pod sebou ale 2 podložky, i tak mě to těší
- rows dělám s nejtěžším KB, takže paráda, tuším jsem dával 12op
- snatche zezačátku po 5, pak po 2-3
- zase jsem si roztrhl mozol, ten, který jsem si roztrhl už minule + 1 další, takže zase krev na ose  a trochu problémy s udržením osy _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt listopad 08, 2012 9:45 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 10:41 pm Předmět: |
|
|
jak delate ty kb rows, jednoruc a bez/s oporou? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 10:52 pm Předmět: |
|
|
Opřený jednou rukou nohou o bednu, narovnaná záda a přítahy kb pokud možno striktně, bez většího švihu až k hrudníku.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 11:44 pm Předmět: |
|
|
jo, to je dobre (pro me) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
CF #13:
warm-up:
5min DU
x squat
x lunge
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU
shoulder + hip mobility
Skill:
Hang power clean + push jerk
WOD:
50 hang power clean + jerk (40kg)
at the top of every minute:
5 box jump
Time: 8:49
- dnes mi ten WOD úplně nesedl, ale jinak to celkem šlo, i když jsem měl problémy udržet kvůli těm dlaním tyč
- zase si říkám, že bych to zvládl rychleji a že jsem dělal zbytečný pauzy navíc, který tam prostě nemusely být, pozdě :-)....
Jinak mám první oficiální cíl na "Goal board", tak snad do konce listopadu:
HSPU Rx _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt listopad 08, 2012 9:46 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
warm-up:
30min za volantem
Skill:
čumění po babách (= protažení krku)
WOD:
běhání v nákupním centru po obchodech
Time: 4hod
Score: 2 trička, svetr, džíny, čepice
cool-down:
Čína - nudle s masem, energiťák Monster _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
CF #14:
warm-up:
5min DU
x squat
x lunge
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU
Strength:
Squat 3x8 - 70% - 100kg
3x max KB row (40kg)
3x max HSPU strict
WOD:
30 lunge overhead (20kg)
21 pullup / 21 situp
30 lunge overhead (20kg)
15 pullup / 15 situp
30 lunge overhead (20kg)
9 pullup / 9 situp
Time: 9:23 Rx
- zlepšení v HSPU, už mám pod hlavou jen 1 podložku
- WOD byl fajn, před tréninkem se mi ale chtělo hrozně spát, BCAA pomohly a nastartovaly...
- zlepšení ve shybech, už jsem se na nich netrápil tolik jako před měsícem _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt listopad 08, 2012 9:46 pm, celkově upraveno 5 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po listopad 05, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
Hele je to zamerne, ze ty cviceni jsou tak kratky vzdycky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Hele je to zamerne, ze ty cviceni jsou tak kratky vzdycky? |
Jako WODy? Předminule to bylo 26 minut, minule nějakých 13minut, párkrát do 10minut...nepřipadá mi to krátký, tak akorát.
Nevím, jestli je to záměrně, já to netvořím . Občas jsou vytrvalostnější, občas krátký-intenzivní-silovější.
PS: na všechno máme necelých 60minut. Takže 60minut = warm-up, silová část, ukázka techniky, samotný WOD. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 5:03 am Předmět: |
|
|
Tam se platí za 60 minut, jako vstup, nebo příchází další skupina a vy musíte zmizet? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|