|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 6:42 am Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: | | ........ |
No offense, ale to je hrozna homopoza na te profilovce
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 8:40 am Předmět: |
|
|
drep 200kg max na jedno opacko :-P
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 9:47 am Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: | | drep 200kg max na jedno opacko :-P |
Na to bych se opravdu rád podíval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 10:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 10:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
ja sa neosocujem.ale pride mi divne, ze napr. ja mam radost z mojho vykonu tak druhy ho hned zhadzuju a pritom dotycneho ani nepoznaju.
netvrdim ze idem uplne striktnu techniku (na drepe sa dalo aj kusok nize - ale kto normalny drepne 200kg?)pripadne tie stvrtinove drepy alebo stvrtinove legpresy
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: | ja sa neosocujem.ale pride mi divne, ze napr. ja mam radost z mojho vykonu tak druhy ho hned zhadzuju a pritom dotycneho ani nepoznaju.
netvrdim ze idem uplne striktnu techniku (na drepe sa dalo aj kusok nize - ale kto normalny drepne 200kg?)pripadne tie stvrtinove drepy alebo stvrtinove legpresy |
Silne nozky. To vis, tady si na to zvykej
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | filipino23 napsal: | ja sa neosocujem.ale pride mi divne, ze napr. ja mam radost z mojho vykonu tak druhy ho hned zhadzuju a pritom dotycneho ani nepoznaju.
netvrdim ze idem uplne striktnu techniku (na drepe sa dalo aj kusok nize - ale kto normalny drepne 200kg?)pripadne tie stvrtinove drepy alebo stvrtinove legpresy |
Silne nozky. To vis, tady si na to zvykej |
nemam rad cvicencov typu BEACH-BOY ,ktory idu xkrat tyzdenne bicacik a hrudnik len aby lakali cajocky,pritom nohy ako pastelky a taky maju najvacsie reci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | To asi mluvis o me ze sakra |
nic som na teba nepovedal.koho sa to tyka nech si to prebere na seba.vo fitku sa casto stretavam s hlaskami naco cvicit nohy,ze je to zbytocne...
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | U.B0B napsal: | | bench 100kg 5x5 |
Tohle je takovy strasne pekny cislo, ktery kdyz na BP dosahnu, tak jsem spokojenej :) Stejne tak u MT 5x5x200kg. No ted mam do toho BP jeste hodne daleko, ale bylo uz i 5x5x120. |
noo.. bohuzel ja u toho skoncil : ( moje hyperkyfoza, hyperlordoza, skolioza a jiny sracky mi nejaky vykony v MT a drepu neumozni. defacto vetsinu cviceni travim snahou napravit to, co sem za poslednich 30 let nicnedelanim na svym tele zdevastoval ... : (
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 1:06 pm Předmět: |
|
|
drep peknej ani hloubku bych nekritizoval je to tak akorat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 3:01 pm Předmět: |
|
|
Na to jak kluk vypadá, je ten drep velký překvapení. Nicméně není to ani paralela a parťák mu pomáhá. Takže reálný poctivý hluboký dřep bych viděl někde kolem 160kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
tomdan
|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 4:09 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Takže reálný poctivý hluboký dřep bych viděl někde kolem 160kg. |
160kg? Zase nepřeháněj... To jestli parťák pomáhá se z toho videa poznat nedá. Dřep sice mohl být o několik cm hlubší, ale to ti rozhodně neubere 40kg. Každopádně výkon jak na dřepu, tak i na tom legpressu to je pěknej!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 4:26 pm Předmět: |
|
|
Asi neumíš číst. Psal jsem poctivej hlubokej dřep. Tudíž až dolů . A tady by mě cokoliv nad160kg opravdu překvapilo. Jinak samozřejmě pokud se tebe nebo činky někdo dotýká, je to dopomoc a ne tvoje čisté opakování. Přesto musím, říct, že Filipino prokázal sílu, kterou by od něj dle těch homofotek člověk nečekal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|