|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě? |
| Jana Bobošíková |
|
3% |
[ 2 ] |
| Jiří Dienstbier |
|
8% |
[ 5 ] |
| Jan Fischer |
|
4% |
[ 3 ] |
| Taťana Fischerová |
|
6% |
[ 4 ] |
| Vladimír Franz |
|
18% |
[ 11 ] |
| Zuzana Roithová |
|
4% |
[ 3 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
34% |
[ 21 ] |
| Přemysl Sobotka |
|
0% |
[ 0 ] |
| Miloš Zeman |
|
19% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 61 |
|
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
Ja se o politiku nezajimam, takze se v ni vubec neorientuji. Ale mam tuseni, ze at jakekoliv "prase" se dostane ke korytu, bude z nej "jist" a snazit se co nejdele u nej vydrzet.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Já se ale lidem vůbec nedivím, že volí komunisty. Jsou prostě na tuto vládu nasraní. Já znám z práce poměrně hodně lidí co vždy volili pravici a ted budou volit komunisty a to jsou většinou všichni co komunizmus zažili. A to že to sílí je pravda a komunisté se vlastně ani nemusí moc snažit. Podle názorů co čtu na novinkách v diskusích pod články o politice to vypadá, že volby vyhrají. Názory, které se zastávají komunistů mají pokaždé nejvíc souhlasných hlasů. Já jsem komunizmus zažil jenom jako děcko tak že nemůžu objektivně srovnávat, i když na tu dobu vzpomínám rád a špatně jsem se neměl ani já ani moji rodiče a to i přes to, že jsem jako jediný z celé školy nechodil do pionýra. |
Tak ono se vlastně není čemu divit.
Většina voličů nikdy nebude volit malou stranu, vždy vybere ze známých velikánů. A to dopadne buď vítězstvím socanů, nebo odesky, podpořené přicmrdáváním šakalů Top, VV, KDU, atd. Čtyři až osm let se bude na vítěze nadávat a při dalších volbách se holt zvolí ten druhý tábor.
Lidi se logicky po nějaké době naserou a koho zvolí? Dalšího velikána, který zbývá a to jsou komunisti.
Alternativy při zakládání jiných větších stran bohužel nejsou. Není žádná silná osobnost, která by byla schopná udělat novou silnou stranu. Maximálně se někdo trhne ze stran současných a to není řešení. Vždy je vnímán jako osoba, která opouští potápějící se loď a chce zůstat u koryta. A velký průser jsou vždy postřehy nových poslanců a senátorů o tom, že i kdyby chtěli vnést novou krev a nový vzduch do politiky, není to možné. Bo jim novinky zakážou členové jejich stran. Bo se to tak nedělá, bo se to tak nesmí, atd.
Zvolení komoušů může prospět v jedné věci. Sice nemají šanci přinést nic nového, ale snad jim během vládnutí srazí vaz to, co zatím nešlo. A to je fakt, že i oni svatí hodní staří komanči, kteří nemají na rozdíl od současných politiků žádné skandály, časem do skandálů spadnou...jako každý, kdo ve vrcholové politice působí. A tím ztratí obdiv v očích jejich nových voličů. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st listopad 07, 2012 11:08 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Miloš Zeman : ANO, inteligentní - to mi stačí jako důvod
Jan Fischer: loutka
Zuzana Roithová (KDU-ČSL): hloupá loutka + věří v Boha
Vladimír Franz: vůbec nic o něm nevím
Vladimír Dlouhý: ani neznám jeho jméno
Jiří Dienstbier (ČSSD): jedinej kandidát, o kterém si myslím, že je idiot (né ve smyslu inteligence, ale ve smyslu názorů) + je v ČSSD
Karel Schwarzenberg (TOP 09): NEW World Order - ne dík
Přemysl Sobotka (ODS): Nemám nic špatnýho, co bych o něm řekl. Snad jen to, že je v politice tak dlouho a přesto se o nic nezasloužil.
Táňa Fischerová: ... loutka, která NIKDY neodpoví přímo na otázku. Chtěl jsem si o ní něco přečíst a nikde jsem nenašel přímou odpověď na důležitou otázku.
Tomio Okamura: Tady i znám jeho názory a vůbec se mi nelíbí. Ať se nejdřív ukáže v senátu.
Jana Bobošíková: Taky. Nesnáším její názory. Nesnáším jí. |
Chyba. Dlouhý je ekonom, není arogantní, má rozumné názory, je to pravičák a nevím o tom že by jel v korupci, něco dokázal, umí se živit v soukromém sektoru.
Zatímco u politických stran, jestliže volím, volím menší zlo, tak u prezidenta bych si konečně mohl vybrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Steny

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Chyba. Dlouhý je ekonom, není arogantní, má rozumné názory, je to pravičák a nevím o tom že by jel v korupci, něco dokázal, umí se živit v soukromém sektoru.
Zatímco u politických stran, jestliže volím, volím menší zlo, tak u prezidenta bych si konečně mohl vybrat. |
---------
Vladimír Dlouhý se stal ministrem průmyslu v nové české vládě Václava Klause. Stanul tak včele zakládajícího ministerstva Karlovarského porcelánu. Na zmíněné soudní žaloby, podané oprávněně vedením KP, reagoval tak, že odvolal generálního ředitele Karlovarského porcelánu. Další z jeho prvních činů ve funkci ministra bylo zrušení výše uvedené nezávislé komise, která měla zajišťovat kontrolu veřejnosti nad celým procesem.
Když i nový ředitel Karlovarského porcelánu odmítl stáhnout žaloby, Vladimír Dlouhý jej také vyřadil ze hry. V říjnu 1992 již třetí generální ředitel žaloby konečně stáhl. Nejvyšší soud a Krajský obchodní osud v Praze zastavily veškerá řízení a FNM převedl osm výrobních závodů na nové majitele.
--------
Kamil Kolek, opavský podnikatel, věnoval 1,7 milionu korun na účet Občanské demokratické aliance (ODA), které byl Vladimír Dlouhý členem (byl to největší dar ODA v tuzemsku). Kolek byl taktéž členem oficiální delegace ministra obchodu a průmyslu Dlouhého na jeho návštěvě v Hongkongu. A tentýž Kamil Kolek uspěl při nákupu opavského obchodního domu Prior, i když ve veřejné soutěži obsadil až třetí místo (šlo o tzv. malou privatizaci). Kromě toho došlo ke snížení ceny obchodního domu z 80 milionů korun, který původně nabídl vítěz veřejné soutěže, na 45 milionů korun. Původní likvidátor obchodního domu (jmenovaný ministerstvem průmyslu a obchodu) odpovědný za smlouvu o prodeji, odmítl souhlasit se snížením ceny, načež jej ministr Vladimír Dlouhý okamžitě odvolal a nahradil jiným likvidátorem.
Na základě zprávy o auditu NKÚ, podle níž snížení ceny bylo protiprávní, došlo v únoru 1996 k zahájení trestního řízení proti likvidátorovi, který prodej realizoval, a proti příslušnému pracovníkovi ministerstva průmyslu a obchodu, odpovědnému za prodej. Vladimír Dlouhý, který prodej pod cenou prosadil odvoláním původního likvidátora, stíhán pochopitelně nebyl.
Kamil Kolek sám přiznal: "Mé sponzorování ODA nebylo čisté, to říkám naprosto otevřeně. Byl jsem přinucen podpořit ODA. Čelní představitelé ODA mi naznačovali, že by mě jinak mohli o obchodní dům připravit." Jména konkrétních lidí však nezveřejnil.
------------------ _________________ 178 cm, 80 kg (Vrchol objemu :o)
Naposledy upravil Steny dne čt listopad 08, 2012 1:24 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 1:11 pm Předmět: |
|
|
jak koukam tak sem tu prvni za Tomio
ale asi se neni ceho bat, uz zacinaji prasatka kupovat tisk jako u kazdy kandidatury, ale ze to udela i tak seriozni magazin jako je reflex..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 1:14 pm Předmět: |
|
|
vidim ze jsem tu jako spravnej kacir :D asi nejdu volit, tak si na me ukazujte prstem, septejte si “to je on, to je OOOON“ a po volbach se pochvalte, jak ste to dobre zvolili ale ze to vyhral zase ten “nespravnej“ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 10:44 pm Předmět: |
|
|
Jednoznačně Okamura,v rozhovoru s Krausem si mě získal,ví o čem mluví a přijde mi hodně smutný že ač neni 100% čech je daleko většim vlastencem a čechy má rád daleko víc než většina lidí v tomhle státu. Za to ho obdivuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | kubaz napsal: | jak koukam tak sem tu prvni za Tomio
|
Když bych měl dát hlas, dal bych taktéž Okamurovi. |
Tak zadne zbytecne kecani a pekne k volbam :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 10:49 pm Předmět: |
|
|
Co se mi u Okamury líbí že se vypracoval z absolutní nuly. Taky se mi líbí to, že má nejspíše zažitou alespoň část japonského myšlení, která by mohla trochu zatočit s těmi nemakačenky a sockami nejen v parlamentu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 10:54 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Co se mi u Okamury líbí že se vypracoval z absolutní nuly. Taky se mi líbí to, že má nejspíše zažitou alespoň část japonského myšlení, která by mohla trochu zatočit s těmi nemakačenky a sockami nejen v parlamentu. |
Tomu sám nevěříš, co jsi napsal... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 10:58 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Gohan napsal: | | Co se mi u Okamury líbí že se vypracoval z absolutní nuly. Taky se mi líbí to, že má nejspíše zažitou alespoň část japonského myšlení, která by mohla trochu zatočit s těmi nemakačenky a sockami nejen v parlamentu. |
Tomu sám nevěříš, co jsi napsal... |
Proč bych neměl důvod tomu věřit?
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 8:01 am Předmět: |
|
|
Pro mne jsou nej tyto dva kandidati: 1.Okamura, 2. Franz.
Jejich zvoleni by nam prineslo nejspis obrovskou popularitu ve svete  . Mit za prezidenta Japonce nebo nekoho s vizazi Franze by mezinarodni delegace urcite hodne matlo ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|