Koho byste volili jako prezidenta?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Koho byste volili jako prezidenta?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho byste volili jako prezidenta?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě?
Jana Bobošíková
3%
 3%  [ 2 ]
Jiří Dienstbier
8%
 8%  [ 5 ]
Jan Fischer
4%
 4%  [ 3 ]
Taťana Fischerová
6%
 6%  [ 4 ]
Vladimír Franz
18%
 18%  [ 11 ]
Zuzana Roithová
4%
 4%  [ 3 ]
Karel Schwarzenberg
34%
 34%  [ 21 ]
Přemysl Sobotka
0%
 0%  [ 0 ]
Miloš Zeman
19%
 19%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 61

Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se o politiku nezajimam, takze se v ni vubec neorientuji. Ale mam tuseni, ze at jakekoliv "prase" se dostane ke korytu, bude z nej "jist" a snazit se co nejdele u nej vydrzet.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Já se ale lidem vůbec nedivím, že volí komunisty. Jsou prostě na tuto vládu nasraní. Já znám z práce poměrně hodně lidí co vždy volili pravici a ted budou volit komunisty a to jsou většinou všichni co komunizmus zažili. A to že to sílí je pravda a komunisté se vlastně ani nemusí moc snažit. Podle názorů co čtu na novinkách v diskusích pod články o politice to vypadá, že volby vyhrají. Názory, které se zastávají komunistů mají pokaždé nejvíc souhlasných hlasů. Já jsem komunizmus zažil jenom jako děcko tak že nemůžu objektivně srovnávat, i když na tu dobu vzpomínám rád a špatně jsem se neměl ani já ani moji rodiče a to i přes to, že jsem jako jediný z celé školy nechodil do pionýra.

Tak ono se vlastně není čemu divit.

Většina voličů nikdy nebude volit malou stranu, vždy vybere ze známých velikánů. A to dopadne buď vítězstvím socanů, nebo odesky, podpořené přicmrdáváním šakalů Top, VV, KDU, atd. Čtyři až osm let se bude na vítěze nadávat a při dalších volbách se holt zvolí ten druhý tábor.
Lidi se logicky po nějaké době naserou a koho zvolí? Dalšího velikána, který zbývá a to jsou komunisti.
Alternativy při zakládání jiných větších stran bohužel nejsou. Není žádná silná osobnost, která by byla schopná udělat novou silnou stranu. Maximálně se někdo trhne ze stran současných a to není řešení. Vždy je vnímán jako osoba, která opouští potápějící se loď a chce zůstat u koryta. A velký průser jsou vždy postřehy nových poslanců a senátorů o tom, že i kdyby chtěli vnést novou krev a nový vzduch do politiky, není to možné. Bo jim novinky zakážou členové jejich stran. Bo se to tak nedělá, bo se to tak nesmí, atd.

Zvolení komoušů může prospět v jedné věci. Sice nemají šanci přinést nic nového, ale snad jim během vládnutí srazí vaz to, co zatím nešlo. A to je fakt, že i oni svatí hodní staří komanči, kteří nemají na rozdíl od současných politiků žádné skandály, časem do skandálů spadnou...jako každý, kdo ve vrcholové politice působí. A tím ztratí obdiv v očích jejich nových voličů.
Mablung

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Miloš Zeman : ANO, inteligentní - to mi stačí jako důvod
Jan Fischer: loutka
Zuzana Roithová (KDU-ČSL): hloupá loutka + věří v Boha
Vladimír Franz: vůbec nic o něm nevím
Vladimír Dlouhý: ani neznám jeho jméno
Jiří Dienstbier (ČSSD): jedinej kandidát, o kterém si myslím, že je idiot (né ve smyslu inteligence, ale ve smyslu názorů) + je v ČSSD
Karel Schwarzenberg (TOP 09): NEW World Order - ne dík
Přemysl Sobotka (ODS): Nemám nic špatnýho, co bych o něm řekl. Snad jen to, že je v politice tak dlouho a přesto se o nic nezasloužil.
Táňa Fischerová: ... loutka, která NIKDY neodpoví přímo na otázku. Chtěl jsem si o ní něco přečíst a nikde jsem nenašel přímou odpověď na důležitou otázku.
Tomio Okamura: Tady i znám jeho názory a vůbec se mi nelíbí. Ať se nejdřív ukáže v senátu.
Jana Bobošíková: Taky. Nesnáším její názory. Nesnáším jí.

Chyba. Dlouhý je ekonom, není arogantní, má rozumné názory, je to pravičák a nevím o tom že by jel v korupci, něco dokázal, umí se živit v soukromém sektoru.
Zatímco u politických stran, jestliže volím, volím menší zlo, tak u prezidenta bych si konečně mohl vybrat.
jari

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neuvěřitelný, kolik je všude komunistů
Steny

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Chyba. Dlouhý je ekonom, není arogantní, má rozumné názory, je to pravičák a nevím o tom že by jel v korupci, něco dokázal, umí se živit v soukromém sektoru.
Zatímco u politických stran, jestliže volím, volím menší zlo, tak u prezidenta bych si konečně mohl vybrat.

---------
Vladimír Dlouhý se stal ministrem průmyslu v nové české vládě Václava Klause. Stanul tak včele zakládajícího ministerstva Karlovarského porcelánu. Na zmíněné soudní žaloby, podané oprávněně vedením KP, reagoval tak, že odvolal generálního ředitele Karlovarského porcelánu. Další z jeho prvních činů ve funkci ministra bylo zrušení výše uvedené nezávislé komise, která měla zajišťovat kontrolu veřejnosti nad celým procesem.

Když i nový ředitel Karlovarského porcelánu odmítl stáhnout žaloby, Vladimír Dlouhý jej také vyřadil ze hry. V říjnu 1992 již třetí generální ředitel žaloby konečně stáhl. Nejvyšší soud a Krajský obchodní osud v Praze zastavily veškerá řízení a FNM převedl osm výrobních závodů na nové majitele.
--------
Kamil Kolek, opavský podnikatel, věnoval 1,7 milionu korun na účet Občanské demokratické aliance (ODA), které byl Vladimír Dlouhý členem (byl to největší dar ODA v tuzemsku). Kolek byl taktéž členem oficiální delegace ministra obchodu a průmyslu Dlouhého na jeho návštěvě v Hongkongu. A tentýž Kamil Kolek uspěl při nákupu opavského obchodního domu Prior, i když ve veřejné soutěži obsadil až třetí místo (šlo o tzv. malou privatizaci). Kromě toho došlo ke snížení ceny obchodního domu z 80 milionů korun, který původně nabídl vítěz veřejné soutěže, na 45 milionů korun. Původní likvidátor obchodního domu (jmenovaný ministerstvem průmyslu a obchodu) odpovědný za smlouvu o prodeji, odmítl souhlasit se snížením ceny, načež jej ministr Vladimír Dlouhý okamžitě odvolal a nahradil jiným likvidátorem.

Na základě zprávy o auditu NKÚ, podle níž snížení ceny bylo protiprávní, došlo v únoru 1996 k zahájení trestního řízení proti likvidátorovi, který prodej realizoval, a proti příslušnému pracovníkovi ministerstva průmyslu a obchodu, odpovědnému za prodej. Vladimír Dlouhý, který prodej pod cenou prosadil odvoláním původního likvidátora, stíhán pochopitelně nebyl.

Kamil Kolek sám přiznal: "Mé sponzorování ODA nebylo čisté, to říkám naprosto otevřeně. Byl jsem přinucen podpořit ODA. Čelní představitelé ODA mi naznačovali, že by mě jinak mohli o obchodní dům připravit." Jména konkrétních lidí však nezveřejnil.

------------------

Naposledy upravil Steny dne čt listopad 08, 2012 1:24 pm, celkově upraveno 1 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I tak vůbec nevím, kdo to je :D Ale tak je hezký, že má každej, krom blazna, svého kandidáta, kterému dá svůj hlas
kubaz

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak koukam tak sem tu prvni za Tomio

ale asi se neni ceho bat, uz zacinaji prasatka kupovat tisk jako u kazdy kandidatury, ale ze to udela i tak seriozni magazin jako je reflex..
blazen

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vidim ze jsem tu jako spravnej kacir :D asi nejdu volit, tak si na me ukazujte prstem, septejte si “to je on, to je OOOON“ a po volbach se pochvalte, jak ste to dobre zvolili ale ze to vyhral zase ten “nespravnej“ :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

Když bych měl dát hlas, dal bych taktéž Okamurovi.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jednoznačně Okamura,v rozhovoru s Krausem si mě získal,ví o čem mluví a přijde mi hodně smutný že ač neni 100% čech je daleko většim vlastencem a čechy má rád daleko víc než většina lidí v tomhle státu. Za to ho obdivuju
Seva98

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
kubaz napsal:

Když bych měl dát hlas, dal bych taktéž Okamurovi.

Tak zadne zbytecne kecani a pekne k volbam :-)

https://www.zonetraininglog.com
Gohan

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se mi u Okamury líbí že se vypracoval z absolutní nuly. Taky se mi líbí to, že má nejspíše zažitou alespoň část japonského myšlení, která by mohla trochu zatočit s těmi nemakačenky a sockami nejen v parlamentu.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Co se mi u Okamury líbí že se vypracoval z absolutní nuly. Taky se mi líbí to, že má nejspíše zažitou alespoň část japonského myšlení, která by mohla trochu zatočit s těmi nemakačenky a sockami nejen v parlamentu.

Tomu sám nevěříš, co jsi napsal...
Gohan

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Gohan napsal:

Tomu sám nevěříš, co jsi napsal...

Proč bych neměl důvod tomu věřit?
drlift_

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mne jsou nej tyto dva kandidati: 1.Okamura, 2. Franz.

Jejich zvoleni by nam prineslo nejspis obrovskou popularitu ve svete . Mit za prezidenta Japonce nebo nekoho s vizazi Franze by mezinarodni delegace urcite hodne matlo ...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Koho byste volili jako prezidenta? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: