|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Hm, ty fotky nevypadají vůbec zle.
Krapet tuku by tomu neuškodilo, ale proti gustu...
Co aerobka, jak si na tom? Kolik, jak často, co?
Já to řeším tak, že po silovém tréninku dávám běh 15 až 30min. |
Klidek skoro vzore
za 5 tydnu se to objemove hnulo tak pekne, ze neni duvod na sebe nabalovat prilis tuku, dokud to jde takhle, ale nejaky tuk jsem uz samozrejme pribral. Tady je fotka toho dukazem, kde jsem jen tak volne s nezatnutymi svaly https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1352399779_1.jpg
Tuk u me opravdu neni problem pribrat, spise je vetsi problem ho drzet nizko, proto delam i dost kardia, ktere sem ale nepisu :) Uz ale ne po treninku jako drive, ale vzdy v netreninkove dny a dost casto i v treninkove dny v zavislosti na case, chuti, unave atd a to vecer cca hodina na rotopedu.
| lukinobr napsal: |
Nechci to tu draperovi moc zasírat.Ale odpovím ti tak ,že mě to prostě baví a dodává mě to motivaci k tomu se zlepšovat u sebe.Lepší je hledat konkurenty ,pak to je jako hnací motor.Samozřejmě ,že to beru vše ze srandy a nejde mě jen o to být lepší než tamhle ten a támhle ten.Prostě for FUN. |
V pohode pis si sem co chces, jen nemkrej, nepoucuj, nemoralizuj, nekecej mne do cviceni...vsak vis A beru to u tebe jako hecovani a s tim MT se tak navzajem popichujeme viz v tvem logu.
| madball napsal: | | Draper napsal: | | tlaky VC pred hlavu v sede (volna vaha) |
Jenom taková blbá otázka. Předpokládám, že to cvičíš s opřenýma zádama a jezdíš to až na hrudník a opěrka je asi na první zarážce tak, aby ti nezavazela hlava. Tak to cvičím já a taky mě tenhle cvik hodně baví. Nebo máš opěrku kolmo? Ale to si v reále moc nedovedu představit, aby se to dalo cvičit pohodlně. |
Jo Dejve, presne jak pises, na te prvni zarazce, ono kdybych to jel kolno, tak mne to asi rozbije hubu a taky by to bylo o neco tezsi, coz jsem parkrat zkousel na MP. Jinak jeste jsem si dnes u tohoto cviku vzpomnel na to, jak CIZO v jednom ze svych videologu radil tlacit lokty dopredu (tykalo se to sice push pressu, ale to plati i tady), uplne jsem na to zapomnel a pomatuji si, jak mne to drive hodne pomohlo, kdyz jsem to u military pressu aplikoval, dnes jsem si na to vzpomnel a myslim, ze to nejake % rozhodne prida.
| magion napsal: | | My opicaci s dlouhyma rukama nemame moc propastnej rozdil mezi benchem a military pressem. Ale ty jsi ten rozdil uplne vymazal :) |
Ono to dle vyvoje me sily (ehm "sily" ) na BP bude brzy tak, ze si i na bicepsove zdvihy VC budu nakladat vic :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | madball napsal: | | Draper napsal: | | tlaky VC pred hlavu v sede (volna vaha) |
Jenom taková blbá otázka. Předpokládám, že to cvičíš s opřenýma zádama a jezdíš to až na hrudník a opěrka je asi na první zarážce tak, aby ti nezavazela hlava. Tak to cvičím já a taky mě tenhle cvik hodně baví. Nebo máš opěrku kolmo? Ale to si v reále moc nedovedu představit, aby se to dalo cvičit pohodlně. |
Jo Dejve, presne jak pises, na te prvni zarazce, ono kdybych to jel kolno, tak mne to asi rozbije hubu a taky by to bylo o neco tezsi, coz jsem parkrat zkousel na MP. Jinak jeste jsem si dnes u tohoto cviku vzpomnel na to, jak CIZO v jednom ze svych videologu radil tlacit lokty dopredu (tykalo se to sice push pressu, ale to plati i tady), uplne jsem na to zapomnel a pomatuji si, jak mne to drive hodne pomohlo, kdyz jsem to u military pressu aplikoval, dnes jsem si na to vzpomnel a myslim, ze to nejake % rozhodne prida. |
Cizo neradil, Cizo rady dostával.
S těma loktama to chce vychytat tak, aby se zapojily max. tricály, a pak je to lepší. Já s tím mám v poslední době problém u bp, protože mně lokty chodí víc do stran a pak se u toho zbytečně trápím.
Jinak jo, dobrej cvik. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Sniper24

|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 10:24 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Draper napsal: | | madball napsal: | | Draper napsal: | | tlaky VC pred hlavu v sede (volna vaha) |
Jo Dejve, presne jak pises, na te prvni zarazce, ono kdybych to jel kolno, tak mne to asi rozbije hubu a taky by to bylo o neco tezsi, coz jsem parkrat zkousel na MP. Jinak jeste jsem si dnes u tohoto cviku vzpomnel na to, jak CIZO v jednom ze svych videologu radil tlacit lokty dopredu (tykalo se to sice push pressu, ale to plati i tady), uplne jsem na to zapomnel a pomatuji si, jak mne to drive hodne pomohlo, kdyz jsem to u military pressu aplikoval, dnes jsem si na to vzpomnel a myslim, ze to nejake % rozhodne prida. |
Cizo neradil, Cizo rady dostával.
S těma loktama to chce vychytat tak, aby se zapojily max. tricály, a pak je to lepší. Já s tím mám v poslední době problém u bp, protože mně lokty chodí víc do stran a pak se u toho zbytečně trápím.
Jinak jo, dobrej cvik. |
Honza Šalata to tam výborně rozebral při axle liftu, je to cizův třetí videolog z 18. 04. 2012.
Mně to taky výrazně pomohlo na military i push.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 1:02 pm Předmět: |
|
|
10/11 ZADA, BRICHO
mrtvy tah
170kg x 5,5,5,5,5
140kg x 15
-premyslel jsem, jak zkombinovat MT a pritahy VC tak, aby se moc navzajem neovlinovaly, takze jeden z techto dvou cviku na prvni misto, mezi to nejakou kladku a pak teprve druhy cvik. Z drivejska mam zkusenost, ze pritahy MT moc neovlivnovaly, kdezto opacne ano a celkem dost. Mozna to budu stridat, nekdy dam MT, pokud bude v planu tezce, na prvni misto a pritahy az na 3. a nebo obracene v pripade, ze bude MT lehce. Dnes tedy prvni cvik MT. Jelikoz jsem posledni 3 treninky zustal na stejne vaze 5x5x160kg, tak jsem dnes chtel dat 3ky se 170, at se to trochu silove pohne, ale uz od rozcvicovacich serii jsem vedel, ze by to dnes mohlo jit i lepe, citil jsem se strasne silnej a nabuzenej :D a hned prvni 170kg pocitove celkem lehka, takze 5x, to same druha a treti, od 4. uz to ztezklo a 5. byla celkem nadoraz,ale do tech serii jsem nesel se strachem jako nekdy, ale celkem s jistotou, i kdyz ty posledni 2 serie byly celkem na hrane, ale taknejak jsem tusil, ze to dnes dam. Posledni serie touch and go reps se 140, minule 12x, dnes 15x a jeste bych mozna 2 vytahl, ale to uz jsem videl hvezdicky pred ocima. Priste asi vahu necham a zkusim to vice na jistotu a nebo kdyz bude chut, dam nejake 3ky se 180, ty by snad jit mely. Jediny "rusitel" u MT bylo to, ze se mne obcas "zadrhla" cinka o teplaky, coz me obcas trochu rozhodilo serii a trochu mne to litalo na jednu stranu. Nejaky typ, v cem MT cvicit, abych se tomuhle vyhnul?
stahovani kladky na hrudnik
50kg x 12
60kg x 12
65kg x 12
70kg x 10
75kg x 8
80kg x 6 + 60kg x 15 + 50kg x 20
70kg x 10
-gut po MT silove uplne stejne jako kdyz jsem to daval na prvni misto
pritahy VC
60kg x 12
70kg x 10
80kg x 10
90kg x 8
100kg x 6,6,6,6
80kg x 14
-minule to bylo o neco lepsi, nejak jsem dnes nedokazal najit tu spravnou polohu tela, coz ale pripisuju tomu, ze uz to byl 3. cvik a po MT, kdy se to na sile a technice vzdy projevi. Jinak ale celkem spokojenost.
pritahy JR
30kg x 12
35kg x 12
40kg x 10
45kg x 10
50kg x 8,8
55kg x 6 + 35kg x 10 + 25kg x 12
45kg x 12
-super
pritahy kladky v leze
60kg x 12
70kg x 12
75kg x 12
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 8 + 70kg x 12 + 60kg x 15 + 50kg x 22
80kg x 11 + 70kg x 11 + 60kg x 16
stahovani provazu s napnutyma rukama
30kg x 15,15,17,17,18
-to jsem jel poprve v zivote, jen opravdu se lehounkou vahou navic na dvojte kladce s ocelovym lankem, ale na dopumpovani uplne super
svicka (mirne naklonena lavica)
12,12,12,12,12
pritahy kolen k trupu
15,15,15,15,15
-u ty svicky jsem si bricho totalne zmasakroval a tady uz nebyla sila a trochu vic jsem z toho citil nohy, ale to je jedno
rotana
20kg x 20,20,25,25,25
-super trenink
- Vubec nechapu, jak jsem drive po takovem nebo i casto mnohem delsim treninku mohl jeste hodinu intenzivne veslovat a nemel pak absolutne potrebu cukru, ted jsem totalne KO a to jeste chodim v prubehu treniknu zlehka uzirat racia nebo proteinovku do satny, kdyz citim slabost. Drive jsem z fitka vystrelil naspeedovanej jak raketa, dnes sotva melu nohama a telo rve po sachrech, coz je ale dobre. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 1:18 pm Předmět: |
|
|
Tak tento tréning už nepoberám úplne, výkony skvelé a sila riadna teda, klobúk dole, ako si sa rýchlo dokázal vrátiť a rozbehnúť podobne brutalitky, holt fakt toto nemá so žiadnym človekom, ktorého poznám, či som reálne videl, nič spoločné:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Nejaky typ, v cem MT cvicit, abych se tomuhle vyhnul? |
Elasťáky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Draper napsal: | | Nejaky typ, v cem MT cvicit, abych se tomuhle vyhnul? |
Elasťáky :) |
Drejpra v elasťákách bych chtěl vidět, ale tak do Modrý ústřice se to hodí.
Jj, zlepšuje se pěkně, ručičky už nejsou takový párátka, který mi ukazoval před měsícem nebo kdy to bylo. A tipuju, že pokud se nic neposere, tak si dá časem i nějaký PRko na mrtvolu, který je myslím 5x5x200 a samozřejmě i u dalších cviků. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 1:54 pm Předmět: |
|
|
No elastaky me taky napadly samozrejme. Ta cinka by po nich jela jak po masle, coz udela hodne, protoze kdyz se mne teplaky zacnou rolovat, tak cinka zpomali a rozhodi mne to cely ten pohyb daneho opakovani a vlastne i cele serie, kdyz uz jsou ty teplaky trochu srolovane. : ( Mozna to na sebe navlict jen na MT a pak zase zpatky do teplaku no ale kua nevim nevim :D
Btw ty podkolenky nebo co to je, co nosis ty, to je k cemu dobry? :D
Co se tyka PR, tak samozrejme 5x5x200 bych si rad zopakoval, tentokrat jsem se ale nastesti hned od zacatku preucil techniku a po kazdem opakovani cinku polozim, drive jsem tukal nebo odrazel a take jsem si zvykl na tvrdou osu, coz je take neco jineho nez ty gumove :D U MT taky neco na pocet opakovani s nejakou rozumnou vahou.
U benche budu rad za 5x5x100kg a mozna i neco na tlaky VC, u jinych cviku, co cvicim, asi PRka nema nejak moc velky smysl delat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 2:01 pm Předmět: |
|
|
S těma teplákama to má asi každej. Všechny mam na stehnech od mrtvol děravý. Dnes jsem měl po dlouhý době na mrtvolu kratasy a bylo to lepší v tom, že člověk netahá tolik materiálu ale pro změnu mám odřený stehna. Podkolenky jsou na to aby sis neodřel holeně. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 2:08 pm Předmět: |
|
|
Tak jasný, že u doplňků nemá smysl se hnát za váhama, ale snažit se i na nich zlepšovat je taky potřeba a určitě u nich člověk pozná, jestli je silnější nebo slabší. Ale tak věřím, že po té pauze to půjde hodně dobře, takže se podle mě zlepšíš všude i na tvé nočmí můře :)).
Podkolenky jsem se naučil nosit kvůli mrtvolám a přemkám, protože občas škrtnu činkou o holeně a jsou tak pak zbytečný strupy a jizvy, který se moc nehojily. Teď je to už v pohodě. Kulíšek je nosí kvůli tomu stejnýmu psala v akt. formách a stejně tak určitě i spousta dalších lidí. Pokud nosíš tepláky, tak se to asi nestane. Ja jsem zvyklej z basketu na kraťase, pokud se to ještě dá tak nazvat. :)) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
Zdar Drejpre jen sem ti chtel rict ze ses divnej atd ja vim ze to vis ale dlouho sem ti to nerekl...  jo a nemohl bys mi napsat tvuj jidelnicek? a trochu se rozepis cos jak cvicil atd..
Madball podkolenky chapu jeste kdyz sem tahaval na nake solidni urovni tak takhle vypadaly moje nohy po kazdym treninku...je pravda ze tam se to snad ani nehojilo :D
jinak teplaky na cviceni nesnasim nechapu jak v tom nekdo muze cvicit... jedina vyjimka je kdyz je v cinkarne 5 stupnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
Kecup mam doma taky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
Nos kraťasy a namaž si holeně lubrikačním gelem _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|