tak jsem dneska zkoušel ty tvoje dřepíčky s činčičkou nad hlavičkou a ručičkama naúzko, no a připadám si jak holčička nejmenší, páč mě i blbá prázdná osička převažovala dopředu, takže jsem padal na držtičku a musel dát ručičky víc od sebe... asi mám na to moc zkrácený svalíčky : (
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
tak jsem dneska zkoušel ty tvoje dřepíčky s činčičkou nad hlavičkou a ručičkama naúzko, no a připadám si jak holčička nejmenší, páč mě i blbá prázdná osička převažovala dopředu, takže jsem padal na držtičku a musel dát ručičky víc od sebe... asi mám na to moc zkrácený svalíčky : (
To chce hodně protahovat ramínečka...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Sobotní závody v Ově... Finále ligy žen a VC Ostravy...
Naváženo 64,9. Po tom týdnu tu v Tatě je to celkem úspěch...:D
Trh byl podivný, nějak mi nešlo se rozcvičit. Zůstala jsem na základu 84, 87 jsem držela, ale žuchlo přes levé rameno, 88 bez nároku... hnus a hanba mi...
Nadhoz naopak super:) 100 fakt lehce, 107 skok jak klokan a dobrý, 111 taky ok:)
Vyhrály jsme plzeňačky ligu, já VCO, takže celkem spokojenost...
Neděle jen vyklusání - 8 km velmi v nízkém tempíčku...
Pondělí:
I.
Běhání na páse 4,7 km kopec 8-10%
II.
Výskoky na bednu ze dřepu (po kyčel vysoká)
8x5
Trh do polo z beden
3/35 - 35 - 35 - 45 - 45 - 50 - 50
2/55 - 55 - 60 - 60 - 65 - 65 - 70 - 70 - 72,5 - 72,5 - 75 - 75 - 77,5
Testovala jsem novou osku a byla v pondělí ráno ještě tužší, než já...:D A to už je co říct... nakonec ale dobré...
Dřepy dost těžké, po závodech trochu tahnou záda a nohy jsou taky nějaké vyšťavené... jak už to tak bývá, no...:))
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
OHS super, i když mě teda nechtěla ta ramena vůbec pustit na začátku... fakt to dost bolí...
Trh lehounce, úplně mě mrzelo, že mě trenér nepustil víc. Nadhoz na projetí. Pozvedy celkem těžké dneska...
IV.
Plavčo 2 km
Masakr.... málem jsem z toho bazénu nevylezla... Parádně jsem se pak klepala, ale super...:))
Zde OHS opět:)
Dneska jsem celkem zadřela, mám z toho radost... nic nespadlo, nic jsem si nezlomila, neutopila se ani nikam nepadala... super...:)
Ta ramena fakt bolela a je to celé takové unavené... zkusím to někdy, až budu trochu odpočatější...
Taky tu hlavu bych se měla naučit dávat rovně a jít dál od stěny... takhle musím jít níž a několikrát je vidět, jak jsem čistě ve stojce a neopírám se o zeď... no... mám ještě co dohánět...
tak jsem se trochu snazil delat OHS (5x4x50), abych alespon trochu dohnal tohodle magora...
no, dneska jsem po vysetreni u 3 doktoru musel uznat ze ta ostra bolest za sternem propagujici do zad je pravdepodobne zpusobena skripnutym nervem udajne po nejakem novem nezvyklem pohybu pri treninku - konec lekarske zpravy
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
tak jsem se trochu snazil delat OHS (5x4x50), abych alespon trochu dohnal tohodle magora...
no, dneska jsem po vysetreni u 3 doktoru musel uznat ze ta ostra bolest za sternem propagujici do zad je pravdepodobne zpusobena skripnutym nervem udajne po nejakem novem nezvyklem pohybu pri treninku - konec lekarske zpravy
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru