|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 6:10 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | nebo příchází další skupina a vy musíte zmizet? |
Je tam pak vždy kousek místa na nacvičování techniky, či zkoušení nějakého cviku, takže po WODu tam klidně ještě můžu zůstat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
CF #15:
warm-up:
5min DU
x squat
x lunge
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU
Strength:
Deadlift 3x8 - 70% - 125, 130, 130kg
3x max KB row (40kg)
3x max weighted pushup (20kg)
AMRAP 10min:
5 burpee
10 KB swing (24kg)
15 situp
Rounds: 5+15 Rx
Nácvik kipping TTB a pullups
- NE NE NE, hrozný. Celý den jsem unavený, v noci se budím každý dvě hodiny :X, po odstartování WODu jsem hned poznal a věděl, že to dnes nebude vůbec ono - a měl jsem pravdu
- výsledek hroznej, ale tak holt někdy jsi nahoře a někdy dole ...
- měl jsem problém se situps, pak jsem musel dělat pauzy a hrozně mi to sebralo čas, musím je potrénovat na "vytrvalost"
- zítra vzpírání, těším se a snad si napravím reputaci _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 10:07 pm Předmět: |
|
|
CF #16:
warm-up:
5min DU
x squat
x lunge
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU (7x s jednou podložkou, super jen tak dál!)
shoulder mobility
Skill:
snatch
WOD 5 rounds:
6 power snatch (45kg -> 49kg viz pozn.)
9 pullup
12 box jump
Time: 11:49
| citace: | | - zítra vzpírání, těším se a snad si napravím reputaci |
- stalo se, tento typ WODů mě neskutečně baví, dokonce jsem dostal pár pochval na power snatch
- dokonce už zvládnu pár kippovaných shybů, pak ale zase ztratím rytmus
- další trénink útok na HSPU Rx
- jinak celkem sranda: jel jsem snatch se 45kg a zatímco jsem skákal na box, trenér mi nandal další 2kg kotouče na každou stranu (já ho neviděl)
a pak jsem to celé odjel ne s 45, ale se 49kg a vůbec jsem změnu necítil! Haha...psychika.
PS: zapoměl jsem dodat, že snatche jsem jel s hook gripem, tzn. palec pod prstama. Nikdy mi to moc nevyhovovalo, ale teď jsem se přesvědčil, že úchop je opravdu jistější. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne so listopad 10, 2012 1:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: |
- jinak celkem sranda: jel jsem snatch se 45kg a zatímco jsem skákal na box, trenér mi nandal další 2kg kotouče na každou stranu (já ho neviděl)
a pak jsem to celé odjel ne s 45, ale se 49kg a vůbec jsem změnu necítil! Haha...psychika. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 10:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 3:37 pm Předmět: Re: Frozz - Crossfit / This is not heavy enough, give me mor |
|
|
Posilovna:
Strength:
Press - up to 55kg
Close-grip benchpress
Deltoids:
Situps high reps:
- nějak mě to nebavilo _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bjozicek

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
Vím, že to sem nepatří ... jen se chci zeptat jak ti šlape ten GO PRO 30 od Extrifitu? :)
Dochází mi ted gainer a uvažuju o koupi tohohle :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
Podle mě byl super, sednul mi, kvalitní gainer, čokoláda mi chutnala, jednou se k němu klidně vrátím, momentálně žádný gainer nepoužívám. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
CF #17:
warm-up:
5min DU
streching
shoulder, hip mobility
Strength:
Deadlift 3x8 - 70% - 130kg
3x max kb row (40kg)
3x max weighted pushup (20kg)
WOD 5 rounds:
25 pushpress (35kg)
50 DU
Time: 17:29 Rx
- stydím se sem psát ten čas , fakt mi to nešlo
- začátek jsem trochu přepálil, pak mi odešly ramena (u PP nedostatečně jedu od nohou) no a pak to šlo z kopce
- DU v pohodě, většinou na 2x, 3x jsem dal tu 50tku
- zítra si napravím reputaci....! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
Dám, ale ne 5x za sebou po 50ti DU. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
Dnes to byl můj fail a prostě mi to nešlo, tím bych diskuzi k dnešnímu tréninku ukončil  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 14, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Dám, ale ne 5x za sebou po 50ti DU. |
Aha. To tě baví takhle vysoký počty opakování?
Moocho: a proč bych to dělal? Nikomu s crossfitem neradím a hloupý dotazy bych měl pořád.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|