|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Frozz. napsal: | | Dám, ale ne 5x za sebou po 50ti DU. |
Aha. To tě baví takhle vysoký počty opakování?
|
No tak poslední koment :
Ano, baví. 50 DU mám za pár sekund hotových, jenže při DU zabírají i dost ramena, tudíž jak správně podotkl Madball, je to jedna velká supersérka.
Kdyby se místo DU dělali třeba výskoky na bednu, bylo by to úplně jiné, protože tam by si ramena odpočinuly, kombinace DU + PP není vybraná náhodou. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 10:55 pm Předmět: |
|
|
Napíšu dnešní jídelák , jsou tam mezery no holt někdy je to lepší, někdy zase horší:
- kreatin 5g, vitamín B5
- 50g mandle, domácí proteinovo-sachar. tyčinka
- 2 odměrky proteinu s vodou
- hovězí steak 350g, oliv. olej
trénink
- banán
- 5 vajec, plechovka tuňáka, 2 tortilly, oliv. olej
- burákové máslo
- (většinou ještě dávám racia s džemem) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 11:06 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Napíšu dnešní jídelák , jsou tam mezery no holt někdy je to lepší, někdy zase horší:
- kreatin 5g, vitamín B5
trénink
- banán
- burákové máslo
- (většinou ještě dávám racia s džemem) |
Zdravim Tě Frozzi,nechápu jak můžeš mít energii na normální fungování natož na crossfit,sám snim těch sacharidů málo ,ale tohle,eště když děláš tak energeticky náročnej sport jako je crossfit. dyť za den nemůžeš sníst víc jak 100g sacharidů podle tohodle jídeláku. Měl bys dost přidat,viděl jsi jídelák kulíška?
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 11:17 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Frozz. napsal: | Napíšu dnešní jídelák , jsou tam mezery no holt někdy je to lepší, někdy zase horší:
- kreatin 5g, vitamín B5
trénink
- banán
- burákové máslo
Zdravim Tě Frozzi,nechápu jak můžeš mít energii na normální fungování natož na crossfit,sám snim těch sacharidů málo ,ale tohle,eště když děláš tak energeticky náročnej sport jako je crossfit. dyť za den nemůžeš sníst víc jak 100g sacharidů podle tohodle jídeláku. Měl bys dost přidat,viděl jsi jídelák kulíška? |
Všakjá tam nemám krom ovoce vůbec žádné sacharidy...
(je fakt, že všeho ostatního tam mám požehnaně... ) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 11:24 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | patrikdundych napsal: | | Frozz. napsal: | Napíšu dnešní jídelák , jsou tam mezery no holt někdy je to lepší, někdy zase horší:
- kreatin 5g, vitamín B5
trénink
- banán
- burákové máslo
Zdravim Tě Frozzi,nechápu jak můžeš mít energii na normální fungování natož na crossfit,sám snim těch sacharidů málo ,ale tohle,eště když děláš tak energeticky náročnej sport jako je crossfit. dyť za den nemůžeš sníst víc jak 100g sacharidů podle tohodle jídeláku. Měl bys dost přidat,viděl jsi jídelák kulíška? |
Všakjá tam nemám krom ovoce vůbec žádné sacharidy...
(je fakt, že všeho ostatního tam mám požehnaně... ) |
Jo teď na to koukám taky,já to prohlídnul jen tak letmo,ale přece jenom oproti frozzovi toho sníš daleko víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 11:34 pm Předmět: |
|
|
Já vím, není to moc dobré  . Poznal jsem na sobě, že mám problém udržet počet sacharidů na nějaké přijatelné hladině (250-300g), takže abych to kompenzoval, asi přidám na tucích, což je taky možnost.
Více mandlí, přidám avokádo, lněná semínka, polo->plnotučné mléko. To by mohlo ten přijem trochu nahnat. Jestli má někdo nějaké rady co ještě zařadit, sem s nima. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 11:42 pm Předmět: |
|
|
A co prostě přidat na těch sachrech? Já si někdy dělám,když pospíchám to ,že vemu 150g vloček,hodim to do mixéru spolu s proteinem a mlíkem a vypiju,pít se to dá,jeslti nemáš problém s tim že budeš trochu cejtit ty kousky vloček v puse,nebo si nejdřív rozmixuj ty vločky zvlášt na mouku, pak to v puse neucejtíš. Je to rychlý a dostaneš do sebe co potřebuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 11:46 pm Předmět: |
|
|
muzes pridat oleje: kokosovy, z dalsich druhu orechu, lneny, bodlakovy, dynovy, konopny, olivac.. je toho spousta
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
CF #18:
warm-up:
5min DU
x squat
x lunge
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU
hip mobility
Strength:
Press 3x8 - 70% - 44kg
3x max kb row (40kg)
3x20 KB goblet squat (24kg)
AMRAP 12min:
5 front squat (70kg)
10 chest to bar
20 DU
Rounds: 5+11
- nejvíc času zabraly CHTB, jsou asi tak o 40% těžší než pullups
- front squaty celkem dobré
- DU naprosto s přehledem a bez problémů, je to pro mě přirozený jako chůze
- poslední 2 opakování CHTB a ztrhnul jsem si další mozol až do krve, super  (skóre 4:0 mozol vs já  )
- zítra vzpírání
PS: docela při cvičení cítím, že nemám tolik energie, jako bych si představoval. Důvod? 99% jídlo ... napravím to. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
Dnešek, o něco lepší jak včera:
- vitamín B5, kreatin 5g
- rýže, maso, zelenina
- burákové máslo
- plechovka makrely
před: bcaa
trénink
po: bcaa
- banán, 350ml kefírové mléko
- 6 vajec, slanina, 3 tortilly, oliv. olej
- burákové máslo
- racia, džem
Mimochodem zítra si jdu vyzvednout moje 2 nové pomocníky pro -zdravější ramena- , takže sebudu snažit o prehabilitaci ramen a posílení zádových svalů:
- zadní deltoidy,
- spodní trapéz,
- rombické svaly,
- rotátorové manžety.
edit: Hm tak s těmahle to nepůjde, myslel jsem, že se dají natáhnout víc, ale bohužel. Budu se muset podívat po jiným, větších a delších . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá listopad 16, 2012 11:33 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Rotvailer

|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 8:36 am Předmět: |
|
|
Koukám, že chodíš k nám do CF committed dle tréninků:-)) _________________ ..Země,taková díra...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 9:19 am Předmět: |
|
|
| Rotvailer napsal: | | Koukám, že chodíš k nám do CF committed dle tréninků:-)) |
Ahoj. Jojo, začal jsem zhruba před měsícem. Jsem rád, že je tu na fóru další "místní" :-). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Rotvailer

|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 9:26 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Rotvailer napsal: | | Koukám, že chodíš k nám do CF committed dle tréninků:-)) |
Ahoj. Jojo, začal jsem zhruba před měsícem. Jsem rád, že je tu na fóru další "místní" :-). |
No moc tu nejsem, hodně jsem sem chodil na VŠ, pak pauza a ted už jen tak pasivně sleduju:) _________________ ..Země,taková díra...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
CF #19:
warm-up:
5min DU
x squat
x lunge
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU
Skill:
Power clean + jerk
WOD:
5-4-3-2-1
power clean + jerk (70, 75kg)
musleup (substitution: x3 pullup + x3 ringdip)
(takže po startu: 5x pc+jerk, 15x pullup, 15x ringdip, pak 4x pc+jerk, 12x pullup, 12x ringdip........)
Time: 14:40
- VELKÁ spokojenost s PC+jerk (prvně jsem chtěl jet s 55kg, pak 60kg, pak 70kg a skončil jsem na 75kg) , trenér mi tam zase tajně přidal 2,5kg na každou stranu!!  , takže od 2 nebo 3 kola jsem jel se 75kg
- zároveň PR, nikdy jsem nad hlavu nedal víc jak 62,5kg, příště prý 80kg
- modlil jsem se, aby dnes nebyly shyby (kvůli tomu ztrhn. mozolu), no samozřejmě byly, trochu mě to "štelování" úchopu zdrželo, ale NO EXCUSES fuck that :-)
- ringdip rozhodně nejtěžší , ke konci jsem dělal po 1 nebo 2 op.
350g rumpsteak, povedl se!  :
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|