KOLIK KG LZE NABRAT ZA MĚSÍC?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KOLIK KG LZE NABRAT ZA MĚSÍC?  Úvodní stránka -> Trénink -> KOLIK KG LZE NABRAT ZA MĚSÍC?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CharlesWood

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 3:10 pm    Předmět: ret Odpovědět s citátem

KUFI napsal:
za mesic s kreatinem sem nabral 8..po vysazeni mi tak 5 ubylo, takze nejaky 3

od koho mas kreatin chci si ho taky koupit asi od aminostaru, ale nevim---
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
see

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu to správně, že za týden je ideální nabrat 1kg, z toho bude 250 g svalů a ostatní voda, jestli budu nabírat více tak už naberu tuk?
8Shade

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

see napsal:
Chápu to správně, že za týden je ideální nabrat 1kg, z toho bude 250 g svalů a ostatní voda, jestli budu nabírat více tak už naberu tuk?

Pokud nejsi začátečník, tak ideální je nabírat okolo 0.5kg týdně, tj 2kg za měsíc.
see

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem začátečník ektomorf.
CharlesWood

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 8:26 pm    Předmět: tret Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
see napsal:

Pokud nejsi začátečník, tak ideální je nabírat okolo 0.5kg týdně, tj 2kg za měsíc.

Ty jo kéž by každý měsíc 2kg do léta bych nabral 12kg a byl bych nejvíc spokojený a seru na to jestli v tom bude i trocha tuku protože jsem ektomorf a myslim, že všichni ektomorfové budou rádi za vše....a myslim, že my ektomorfové se zas tak zprasit nemůžem!!!
CharlesWood

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 8:28 pm    Předmět: Re: tret Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
8Shade napsal:
see napsal:

Ty jo kéž by každý měsíc 2kg do léta bych nabral 12kg a byl bych nejvíc spokojený a seru na to jestli v tom bude i trocha tuku protože jsem ektomorf a myslim, že všichni ektomorfové budou rádi za vše....a myslim, že my ektomorfové se zas tak zprasit nemůžem!!!

a ještě si myslim, že když tam budu prát pořádně sacharidy a maso a do toho protein, gainer, kreatin a l-glutamin tak musim nabral zřetelně no né?
Draper

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo Hlavne nedelej blbosti jako LG, WD (a to treti jsem ted zapomnel... ), neres pi*oviny, poradne zer, poradne makej a porostes, neni to zase takova strasna veda, jak tu z toho nekteri delaji
KUFI

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 8:55 pm    Předmět: Re: ret Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:

kupuju si monohydrat, konkretne od nemeckyho inkosporu profitsport.cz/x-treme-creatine/ plus krabici Glukopuru kvuli lepsi vstrebatelnosti
CharlesWood

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 9:08 pm    Předmět: Re: ret Odpovědět s citátem

KUFI napsal:
CharlesWood napsal:

kupuju si monohydrat, konkretne od nemeckyho inkosporu profitsport.cz/x-treme-creatine/ plus krabici Glukopuru kvuli lepsi vstrebatelnosti
aha ha
CharlesWood

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 9:08 pm    Předmět: dth Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jojo Hlavne nedelej blbosti jako LG, WD (a to treti jsem ted zapomnel... ), neres pi*oviny, poradne zer, poradne makej a porostes, neni to zase takova strasna veda, jak tu z toho nekteri delaji
můžu se zeptat co je to LG a WD (steroidy?)
jake.daniels

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chalani, pokial sa nechcete venovat kulturistike sutazne, tak nerieste hovadiny ako kreatin a pod.

Proste poriadne cvic (nemyslim vkuse do zlyhania - to je rozdiel), poriadne jedz (vela sacharidov - ryza, cestoviny, celozrnne pecivo, vela bielkovin - maso, tvaroh, vajcia, tuniak, mlieko...) k tomu zdrave tuky (rozne semiacka, oliv. olej, tucne ryby...) a porasties prirodzene a budes budovat kvalitnu sval. hmotu.

Kazdy proces, ktory ide rychlo nie je pre telo vobec prirodzeny. Radsej naberat pomalsie ale kvalitne. Dopraj telu prirodzeny rast. Chod si svojim tempom, mas cas
CharlesWood

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jake.daniels napsal:
Chalani, pokial sa nechcete venovat kulturistike sutazne, tak nerieste hovadiny ako kreatin a pod.

Proste poriadne cvic (nemyslim vkuse do zlyhania - to je rozdiel), poriadne jedz (vela sacharidov - ryza, cestoviny, celozrnne pecivo, vela bielkovin - maso, tvaroh, vajcia, tuniak, mlieko...) k tomu zdrave tuky (rozne semiacka, oliv. olej, tucne ryby...) a porasties prirodzene a budes budovat kvalitnu sval. hmotu.

Kazdy proces, ktory ide rychlo nie je pre telo vobec prirodzeny. Radsej naberat pomalsie ale kvalitne. Dopraj telu prirodzeny rast. Chod si svojim tempom, mas cas
kdyby léto nebylo skoro za půl roku tak ani nepípnu, ale čas nejni a už se nechci stydět k vodě!
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jezis, vis kolik tech let jestle budes mit navic.. vis kolik je kluku, kteri nemaji idealni postavu a je jim to jedno?
jake.daniels

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
kdyby léto nebylo skoro za půl roku tak ani nepípnu, ale čas nejni a už se nechci stydět k vodě!

Zaujimavy pristup ale budiz...Podla mna sa da do leta uplne v pohode nabrat tak 3-4kg a este aj vysekat na jar...
8Shade

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 10:14 pm    Předmět: Re: tret Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:

To by ses divil, jak se můžem zprasit... jednoduše budeš hubenej s břichem, tzv skinny fat syndrom :P Znám takových lidí hned několik, sám jsem se k tomu jednou přiblížil.

Řiď se vždycky jednim pravidlem... nekombinuje sacharidy s vyskogym glyk. indexem (rychlý cukry) s tukama... pak se to má tendenci ukládat daleko rychlejš.

Jinak sám jsem teď jako ektomorf nabral 5 kg za 1,5 měsíce v docela slušný kvalitě, takže nabrat hodně jde, ale já jsem byl speciální případ (svalová paměť po delší době necvičení) a rozhodně to neni levná záležitost, pokud si to platíš všechno sám (poslední měsíc mi vyšel okolo 5-6K odhadem když počítam jídlo, doplňky + vstupné). Jako student jsem si to dřív nemohl dovolit, ale nabírat se taky dalo, jen pomalejš.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KOLIK KG LZE NABRAT ZA MĚSÍC? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: