|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CharlesWood
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 3:10 pm Předmět: ret |
|
|
| KUFI napsal: | | za mesic s kreatinem sem nabral 8..po vysazeni mi tak 5 ubylo, takze nejaky 3 |
od koho mas kreatin chci si ho taky koupit asi od aminostaru, ale nevim---
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
see
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 3:36 pm Předmět: |
|
|
Chápu to správně, že za týden je ideální nabrat 1kg, z toho bude 250 g svalů a ostatní voda, jestli budu nabírat více tak už naberu tuk?
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
| see napsal: | | Chápu to správně, že za týden je ideální nabrat 1kg, z toho bude 250 g svalů a ostatní voda, jestli budu nabírat více tak už naberu tuk? |
Pokud nejsi začátečník, tak ideální je nabírat okolo 0.5kg týdně, tj 2kg za měsíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
see
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
Jsem začátečník ektomorf.
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 8:26 pm Předmět: tret |
|
|
| 8Shade napsal: | | see napsal: | | Chápu to správně, že za týden je ideální nabrat 1kg, z toho bude 250 g svalů a ostatní voda, jestli budu nabírat více tak už naberu tuk? |
Pokud nejsi začátečník, tak ideální je nabírat okolo 0.5kg týdně, tj 2kg za měsíc. |
Ty jo kéž by každý měsíc 2kg do léta bych nabral 12kg a byl bych nejvíc spokojený a seru na to jestli v tom bude i trocha tuku protože jsem ektomorf a myslim, že všichni ektomorfové budou rádi za vše....a myslim, že my ektomorfové se zas tak zprasit nemůžem!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 8:28 pm Předmět: Re: tret |
|
|
| CharlesWood napsal: | | 8Shade napsal: | | see napsal: | | Chápu to správně, že za týden je ideální nabrat 1kg, z toho bude 250 g svalů a ostatní voda, jestli budu nabírat více tak už naberu tuk? |
Pokud nejsi začátečník, tak ideální je nabírat okolo 0.5kg týdně, tj 2kg za měsíc. |
Ty jo kéž by každý měsíc 2kg do léta bych nabral 12kg a byl bych nejvíc spokojený a seru na to jestli v tom bude i trocha tuku protože jsem ektomorf a myslim, že všichni ektomorfové budou rádi za vše....a myslim, že my ektomorfové se zas tak zprasit nemůžem!!! |
a ještě si myslim, že když tam budu prát pořádně sacharidy a maso a do toho protein, gainer, kreatin a l-glutamin tak musim nabral zřetelně no né?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 8:32 pm Předmět: |
|
|
Jojo  Hlavne nedelej blbosti jako LG, WD (a to treti jsem ted zapomnel... ), neres pi*oviny, poradne zer, poradne makej a porostes, neni to zase takova strasna veda, jak tu z toho nekteri delaji _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
KUFI

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 8:55 pm Předmět: Re: ret |
|
|
| CharlesWood napsal: | | od koho mas kreatin chci si ho taky koupit asi od aminostaru, ale nevim--- |
kupuju si monohydrat, konkretne od nemeckyho inkosporu profitsport.cz/x-treme-creatine/ plus krabici Glukopuru kvuli lepsi vstrebatelnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 9:08 pm Předmět: Re: ret |
|
|
| KUFI napsal: | | CharlesWood napsal: | | od koho mas kreatin chci si ho taky koupit asi od aminostaru, ale nevim--- |
kupuju si monohydrat, konkretne od nemeckyho inkosporu profitsport.cz/x-treme-creatine/ plus krabici Glukopuru kvuli lepsi vstrebatelnosti | aha ha
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 9:08 pm Předmět: dth |
|
|
| Draper napsal: | Jojo Hlavne nedelej blbosti jako LG, WD (a to treti jsem ted zapomnel... ), neres pi*oviny, poradne zer, poradne makej a porostes, neni to zase takova strasna veda, jak tu z toho nekteri delaji | můžu se zeptat co je to LG a WD (steroidy?)
|
|
| nahoru |
|
 |
jake.daniels
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
Chalani, pokial sa nechcete venovat kulturistike sutazne, tak nerieste hovadiny ako kreatin a pod.
Proste poriadne cvic (nemyslim vkuse do zlyhania - to je rozdiel), poriadne jedz (vela sacharidov - ryza, cestoviny, celozrnne pecivo, vela bielkovin - maso, tvaroh, vajcia, tuniak, mlieko...) k tomu zdrave tuky (rozne semiacka, oliv. olej, tucne ryby...) a porasties prirodzene a budes budovat kvalitnu sval. hmotu.
Kazdy proces, ktory ide rychlo nie je pre telo vobec prirodzeny. Radsej naberat pomalsie ale kvalitne. Dopraj telu prirodzeny rast. Chod si svojim tempom, mas cas
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
| jake.daniels napsal: | Chalani, pokial sa nechcete venovat kulturistike sutazne, tak nerieste hovadiny ako kreatin a pod.
Proste poriadne cvic (nemyslim vkuse do zlyhania - to je rozdiel), poriadne jedz (vela sacharidov - ryza, cestoviny, celozrnne pecivo, vela bielkovin - maso, tvaroh, vajcia, tuniak, mlieko...) k tomu zdrave tuky (rozne semiacka, oliv. olej, tucne ryby...) a porasties prirodzene a budes budovat kvalitnu sval. hmotu.
Kazdy proces, ktory ide rychlo nie je pre telo vobec prirodzeny. Radsej naberat pomalsie ale kvalitne. Dopraj telu prirodzeny rast. Chod si svojim tempom, mas cas | kdyby léto nebylo skoro za půl roku tak ani nepípnu, ale čas nejni a už se nechci stydět k vodě!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
jake.daniels
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
| CharlesWood napsal: | | kdyby léto nebylo skoro za půl roku tak ani nepípnu, ale čas nejni a už se nechci stydět k vodě! |
Zaujimavy pristup ale budiz...Podla mna sa da do leta uplne v pohode nabrat tak 3-4kg a este aj vysekat na jar...
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 10:14 pm Předmět: Re: tret |
|
|
| CharlesWood napsal: | | Ty jo kéž by každý měsíc 2kg do léta bych nabral 12kg a byl bych nejvíc spokojený a seru na to jestli v tom bude i trocha tuku protože jsem ektomorf a myslim, že všichni ektomorfové budou rádi za vše....a myslim, že my ektomorfové se zas tak zprasit nemůžem!!! |
To by ses divil, jak se můžem zprasit... jednoduše budeš hubenej s břichem, tzv skinny fat syndrom :P Znám takových lidí hned několik, sám jsem se k tomu jednou přiblížil.
Řiď se vždycky jednim pravidlem... nekombinuje sacharidy s vyskogym glyk. indexem (rychlý cukry) s tukama... pak se to má tendenci ukládat daleko rychlejš.
Jinak sám jsem teď jako ektomorf nabral 5 kg za 1,5 měsíce v docela slušný kvalitě, takže nabrat hodně jde, ale já jsem byl speciální případ (svalová paměť po delší době necvičení) a rozhodně to neni levná záležitost, pokud si to platíš všechno sám (poslední měsíc mi vyšel okolo 5-6K odhadem když počítam jídlo, doplňky + vstupné). Jako student jsem si to dřív nemohl dovolit, ale nabírat se taky dalo, jen pomalejš.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|