|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
Tak Bambi je dobrej teda. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Bambi nebo Barbie |
Nemyslel tím mě, že?
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: út listopad 13, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
V zadnem pripade, ale pekna telocvicna, ne ? _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: st listopad 14, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
Dnes mame volno, takze pridam jen maly pocit. Necitim se nijak zvlast unaveny, ale tim, ze jsem dneska nemusel, NEMUSEL cvicit se je mi mnohem, mnohem lepe. Zda se, ze prilis silny focus na cviceni a dodrzeni celeho rezimu je spise na skodu.
Inu uspech preje salamistum _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
Tak aby se nereklo, tak jedna aktualka, inu Daniel Craig to nejni no.
_________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
Tak s fotkou jsem zadnou diru do sveta neudelal, ani starej rejpal Octopuss se neozval ...
Dneska se cvicily nohy u PeVana, legpress, drepy, ale uz to byla posledni vec naplno. Od zitrka uz se odlehcime a deloadujeme.
Trenazone 1.5 ml do stredy. Vcera prisel Cycle support, coz je jakasi bylinna michanina, ktera by mela vsechna rozhozena kolecka pekne sesynchronizovat. _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
co čekáš, že ti sem někdo bude psát, když vlastně nic nepíšeš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
| EddieCz napsal: | | Judson napsal: | Bricho mas jak ja |
Ted je otazka jestli je to dobre nebo spatne |
Netusim ) Podle te moji, sem tehotnej )
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
Aha, zda se, ze se budu muset vice rozepsat, i kdyz je pravda, zameril jsem se spis na ucinky preparatu, nez nasamotne cviceni. Jeste bude shrnuti.
S tim brichem se obavam, ze to lepsi nebude, pred rokem doktor Martinek odcucl 2 litry sadla a konstatoval, zev tomto veku jiz kuze nema patricnou elasticitu a ze muzu protestovat , ale to je vsechno co muzu. Pas mam 90 cm, sundaval jsem ze 106. _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
Pratele a kamaradi takze bych to mel nejak shrnout jak to cely fungovalo. Slo to skvele, pokud bych mel seradit vsechny komponenty dle ucinnosti :
1) ERASE bezkonkurecne to nejlepsi co jsem dky v zivote zkusil
2) Trenazone vynikajici, ale ponekud nebezpecne, hlavne vliv na psychiku vice nez vysoky
3) ERASE PRO nevim proc ale nesedi mi, mozna ze 75 mg najednou je proste moc
4) Form-X tak ten mi vubec nesedel, mozna jsem to pouzil blbe, nebo delam neco spatne, ale proste ne.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
co se tyce vysledku, sila sla nahoru, mnozstvi svalu taky (zjistime z InBody), nicmene tuk zustal, proste stale jeste zeru moc.
Kralovstvi za nekoho, kdo by mi byl schopen to jidlo vymyslet presne na me, vsechny tipy vitany !!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ted se chvilku budu bavit TRX a Kettlebellem a budu hledat Mastera pres zradlo. Diky vsem , kdo to docetl az sem. _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
zkousel si se stravovat ciste stylem Paleo diet? hodne bych se divil, kdyby si timhle nesel vyrazne s tukem dolu.. btw jak vypada momentalne tvuj jidelnicek?
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 12:15 pm Předmět: |
|
|
A co zkusit nějaký sport?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|