|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 9:13 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Jestli se můžu taky vyjádřit, tak pro 105kg je podle mě 42ka super centurion velká až až...Já jsem sice trošku masochista , ale momentálně mám taky 44ku, kterou považuju za hodně volnou, a mám 119kg (měl jsem i 40tku při 109kg, ale to je jiná debata ) |
Tak vloni touhle dobou jsem měl taky 120, po 8 měsících bez tréninku to spadlo na 103, ted od pátka dávám creatin + protein a za 5 dní to vylítlo ze 106,7 na 109,5, takže s tou s 105 jsem se fakt unáhlil. Navíc jsem, jak to říct, trošku divně urostlej, prostě mam obří prdel a když jsem si naposledy zkoušel 44, tak se to právě zadrhlo na tomto extravyvinutém orgánu. Věřím tomu, že teď by mi byla taky volná, ale vzhledem k tomu jak to jde nahoru bych řekl že do tý svý 46 zase naboptnám. Navíc jsem nikdy s dresy nebyl extra kamarád a těsnější dres mi většinou dal mín než vytahaná noční košile. Mrtvolu jsem chodil klasikou raw, ale sumem by to byla raw katastrofa. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Patokras

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
Jen se připojím do diskuze se 109kg jsem závodil se super centurionem 40 bez pytlíků nebo něčeho podoného. Se 115kg bych se do něj asi vešel ještě taky :-) _________________ 110kg ročník 1991
Total 965kg (410+280+312)
Trh 110kg, nadhoz 147kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
| Patokras napsal: | | Jen se připojím do diskuze se 109kg jsem závodil se super centurionem 40 bez pytlíků nebo něčeho podoného. Se 115kg bych se do něj asi vešel ještě taky :-) |
to fakt nechápu. Hodně holt záleží kdo kde ty kila má, páč mám doma vytahanej stařičkej superior 40, v neděli jsem se do nej zkusil oblíct a dostal jsem ho s pytlikama jen do pulky stehen.Totálně bez šance. Mam asi atypicky širokou pánev nebo teda fakt nevim... _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st listopad 21, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Patokras napsal: | | Jen se připojím do diskuze se 109kg jsem závodil se super centurionem 40 bez pytlíků nebo něčeho podoného. Se 115kg bych se do něj asi vešel ještě taky :-) |
to fakt nechápu. Hodně holt záleží kdo kde ty kila má, páč mám doma vytahanej stařičkej superior 40, v neděli jsem se do nej zkusil oblíct a dostal jsem ho s pytlikama jen do pulky stehen.Totálně bez šance. Mam asi atypicky širokou pánev nebo teda fakt nevim... |
Sakra, tohle vedet, tak jsem ti na narodni lize vnutil za 200,- muj vytahanej Centurion vel.44 (je to dres s legendarni minulosti, ziskal i titul ME masters) v kterym jsem tam drepal. Je mi moc velkej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 11:28 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Sakra, tohle vedet, tak jsem ti na narodni lize vnutil za 200,- muj vytahanej Centurion vel.44 (je to dres s legendarni minulosti, ziskal i titul ME masters) v kterym jsem tam drepal. Je mi moc velkej :) |
Dělás si srandu nebo mi ho fakt za nějaký symbolický obnos přenecháš? _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st listopad 21, 2012 11:49 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | drlift_ napsal: | | Sakra, tohle vedet, tak jsem ti na narodni lize vnutil za 200,- muj vytahanej Centurion vel.44 (je to dres s legendarni minulosti, ziskal i titul ME masters) v kterym jsem tam drepal. Je mi moc velkej :) |
Dělás si srandu nebo mi ho fakt za nějaký symbolický obnos přenecháš? |
Za 200,- je tvuj, jsme domluveny
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 12:14 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Tom.K. napsal: | | drlift_ napsal: | | Sakra, tohle vedet, tak jsem ti na narodni lize vnutil za 200,- muj vytahanej Centurion vel.44 (je to dres s legendarni minulosti, ziskal i titul ME masters) v kterym jsem tam drepal. Je mi moc velkej :) |
Dělás si srandu nebo mi ho fakt za nějaký symbolický obnos přenecháš? |
Za 200,- je tvuj, jsme domluveny |
takovej dres patri do vitríny vedle dresů ostatních velikánů jako jsou UVE-Filter, Taky-jako-nakaši, Skluzan-Tavič, a ne na Kassovo zpocenej zadek _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 12:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Habartovi

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 12:33 pm Předmět: |
|
|
toho fakt neznám nechápu co lidi pořád nutí mi takhle komolit jméno!!! Navíc ty co mě znaj. hnus.
Americka muscle car chevrolet camaro,,Ka SS".
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 12:44 pm Předmět: |
|
|
Haby: No to leda tak...
Tohle mě ale fakt sere. Mám s tím problémy celej život a při tom jak se píšou velikáni jako Hugo Haas, Jindřich Šimon Baar, neznám nikoho kdo by jejich jméno napsal špatně. Nejvíc nechápu a co mě točí šíleně, když se na trojboji přihlašuju, musím jim dát oddílovou průkazku + občanku, v obojím je napsáno KAAS, dotyční funkcionáři to mají jen opsat a ve výsledkách se stejně objeví KASS!!!!! Do prdele co to je??? To jsou všichni takový negramoti??? Kdybych měl za každý zkomolení mýho jména dostat 5 kč tak už jsem dneska milionář! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 2:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|