|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
CF #20:
warm-up:
800 run
x squat
x lunge
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU
hip + shoulder mobility
Strength:
Squat 3x5 - 80% - 114kg
3x max KB row (40kg)
3x max HSPU (1 podložka)
WOD:
20 burpee
7 thruster (50kg)
CAP: 15:00
Rounds: 4+12
Practice:
kipping pullup
- špatný, píchalo mě v levém rameni a celkově i těch 50kg mi dělalo problémy, přitom normálně si to dávám, nevím proč, bez energie
- jediný cvik, který ze srdce NESNÁŠÍM, jsou vypíchaný burpees. A dneska byly + high reps, byl jsem nadšen  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne út prosinec 04, 2012 10:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st listopad 21, 2012 2:58 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | CF #20:
warm-up:
800 run
x squat
x lunge
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU
hip + shoulder mobility
Strength:
Squat 3x5 - 80% - 114kg
3x max KB row (40kg)
3x max HSPU (1 podložka)
WOD:
20 burpee
7 thruster (50kg)
CAP: 15:00
Rounds: 4+12
Nácvik kipping pullups:
- špatný, píchalo mě v levém rameni a celkově i těch 50kg mi dělalo problémy, přitom normálně si to dávám, nevím proč, bez energie
- jediný cvik, který ze srdce NESNÁŠÍM, jsou vypíchaný burpees. A dneska byly + high reps, byl jsem nadšen . |
tak hoď angličáky do každého W.U. a začneš je ... nasnášet víc? .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 3:15 pm Předmět: |
|
|
Jsem rád, že jsem trochu vylepšil techniku tak, abych si zbytečně neunavil při "dřepování" nohy, takže jdu téměř do natažených.
No měl bych je někam zařadit, buďto před nebo po workoutu, jinak si je nikdy nezlepším. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
CF #21:
warm-up:
800 run
hip + shoulder mobility
Skill:
Snatch
Strength:
Press 3x5 - 80% - 48, 50, 50kg (rezervička)
3x max strict pullup
3x20 KB goblet squat (24kg)
WOD 5 rounds:
5 power snatch (50kg)
10 barbell step up (50kg)
Time: 8:14 Rx
Practice:
kipping pullup
Foam roller:
A teď to nejlepší: HSPU Rx DONE!! (1x, 1x, 1x) - první cíl splněn, jdu si dát další! Radost.
- snatche super, já je prostě miluju, rezerva na 55-60kg
- horší byly ty step ups, přeci jen 50kg už je docela znát
- celkově jsem s dneškem spokojený a jak jsem řekl, dnes to byl kompenzační trénink za špatné pondělí  , zítra v a pátek znova _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne út prosinec 04, 2012 10:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
CF #22:
warm-up:
800 run
x squat
x lunge
x situp
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU (bez podložky :-), 1-1-1-1-1)
Strength:
Deadlift 3x5 - 80% - 150kg
3x max KB row (40kg)
3x max weighted pushup (20kg) (zlepšení)
"ANNIE":
50-40-30-20-10
DU
situp
Time: 9:56 Rx
Practice:
kipping pullup
Foam roller:
- MT už byl těžký....
- DU unbroken, naprosto v pohodě
- u situpů pořád mezery, ale celkově cítím trochu zlepšení, ty mě zdržely nejvíc (nepíšu to, ale vždy je dělám s ab-matem, osobně mi to připadá těžší než bez něj)
- zítra vzpírání, těším se _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne út prosinec 04, 2012 10:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 11:31 pm Předmět: Re: Frozz - Crossfit // |
|
|
Průběžně budu doplňovat, zde jsou cíle, kterých bych rád dosáhnul (a dosáhnu!):
Cíle:
- naučit se muscle-up
- naučit se handstand-pushup - HOTOVO!
- naučit se kippované shyby - HOTOVO!
- naučit se kippované toes-to-bar
- naučit se pistol squat (aktuálně: problém se stabilitou a zvedáním paty v dolní pozici)
- zlepšit vytrvalost u situps
- deadlift 200kg (aktuálně: 180kg s rezervou cca 5-10kg)
- press 70kg (aktuálně: 62,5kg s rezervou 2,5kg)
- squat 160kg (aktuálně: 140kg)
- snatch s 60kg při WODech (aktuálně: 50kg)
- clean & jerk s 80kg při WODech (aktuálně: 70-75kg)
- dosáhnout jistoty u OHS s 50 až 60kg (aktuálně: 45kg při WODech)
- zlepšit mobilitu ramen a kyčlí, celkovou flexibilitu
- zúčastnit se 1. CF soutěže _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
CF #23:
warm-up:
800 run
x squat
x lunge
x situp
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU (3+2)
hip + shoulder mobility
Skill:
Hang power snatch
WOD:
15-12-9-6-3
TTB
hang power snatch (50kg)
box jump
Time: dopíšu Rx
- nejvíce mě zdržely TTB, neumím kipping a zbytečně ztrácím plno času "houpáním" na hrazdě
- kvůli těm mozolům jsem měl tak od poloviny problém odjet najednou víc snatchů, příště si to musím zatejpovat, ale NO excuses, příště to bude lepší
- box jumpy bez problému
Forma, blbá kvalita (mobil), nenapumpovaný:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 9:47 pm Předmět: |
|
|
Já to říkám pořád, kostky mám hmatatelný moc dobře, takže tam prostě jsou  , ale já to břicho do 6packu snad NIKDY nevyrýsuju. Totožný vzhled břicha jsem měl při 80kg i při nynějších cca 89kg. Třeba to není pravda, ale nemůže to být genetikou? Nějaké přednostnější ukládání tuku do střední a spodní části břicha?
Viděl jsem plno lidí, který na % tuku byli na stejné úrovni jako já (někdy i zalitější), ale 6 pack měli - wtf? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
:-) Rx znamená, že se workout odjel technicky správně a hlavně, s předepsanou váhou.
Když si někdo dá třeba na snatch 30kg, nebo nahradí TTB sklapovačkama, už to není Rx.
Já se teď snažím o co nejvíce Rx, i když to jde někdy na úkor času. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
Frozz, No a kdyz zatnes/zatahnes bricho tak kostky nepovylezou ? Treba u me to tak funguje.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
Forma hodně dobrá.Zdá se mi že jsi nějak zlepšil prsa,ramena..a i ruce..Super práce..Jen tak dál.Jinak muscleups myslíš na kruhách nebo hrazdě?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|