|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
TheCory
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 1:31 am Předmět: FA Whey x Combat |
|
|
Tak jsem si po Combatu Triple berry koupil FA whey watermelon. Combat mi přijde lepší chuťově, méně pění a nemám po něm takovou zvláštní pachuť v ústech. FA Whey je lepší v poměru množství/cena, za ty peníze mi přijde dobrý, ale na Combat dle mého nemá... _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 6:54 am Předmět: Re: FA Whey x Combat |
|
|
| TheCory napsal: | | Tak jsem si po Combatu Triple berry koupil FA whey watermelon. Combat mi přijde lepší chuťově, méně pění a nemám po něm takovou zvláštní pachuť v ústech. FA Whey je lepší v poměru množství/cena, za ty peníze mi přijde dobrý, ale na Combat dle mého nemá... |
A mels uz nekdy tuhle prichut od jine znacky? Nemuze ta pachut byt tim? Melounovy protein zni dost divoce.
|
|
| nahoru |
|
 |
banán9
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 8:52 am Předmět: |
|
|
Já měl ten meloun a ted mám mango a chutná to stejně uměle.Chutnal mi,ale od nich jahodový micerální kasein,sice dost prášil,ale chutnal.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 12:34 pm Předmět: Re: FA Whey x Combat |
|
|
| TheCory napsal: | | Tak jsem si po Combatu Triple berry koupil FA whey watermelon. Combat mi přijde lepší chuťově, méně pění a nemám po něm takovou zvláštní pachuť v ústech. FA Whey je lepší v poměru množství/cena, za ty peníze mi přijde dobrý, ale na Combat dle mého nemá... |
Ono taky srovnavat ciste syrovatkovy protein s viceslozkovym take neni uplne koser...
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, chci se zeptat jaká je podle Vás nejlepší příchuť Combatu?
Já jsem zatím zkusil mléčnou čokoládu a cookies. Oboje výborné - čokoláda o něco lepší.
V nabídce je ještě pomeranč, tripplle berry (nemám absolutně tušení co to je??) a s more ( taky netuším). Pomeranč by mě teda asi moc nechutnal, zkoušel někdo ty zbylé dvě?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 4:14 pm Předmět: |
|
|
Pomeranč jsem dobral nedávno a napsal jsem i pár řádků sem do vlákna, tripleberry je dost sladká příchuť, ale osobně opravdu velmi dobrá, takže ji řadím společně s cookies&cream na 1. místo. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
Chtel jsem se zeptat lidi co uzivali Matrix na jejich zkusenosti. Objednal jsem si tady z Ronnie Matrix prichut cokolada a protein se spatne rozpousti, dela hrudky. Zajimalo by me jestli ma nekdo podobnou zkusenost, nebo jsem proste narazil na nepovedenou sarzi. Jinak expirace prosla neni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Máča: a vanilka v nabidce neni? |
Vanilka tam neni bohužel
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | | Luster napsal: | Máča: a vanilka v nabidce neni? |
Vanilka tam neni bohužel | no tak jestli mas rad ovocny prichute, tak di klidne do tripple berry, je taky dost povedena
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 2:13 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem možnost vyzkoušet BSN Syntha-6 vanilka:
- chuťově dobrá, ne-příliš sladká
- nedělá hrudky, nepění
Měl jsem dříve i čokoládu a byl jsem taktéž spokojen. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Jmartin

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 4:08 pm Předmět: potřebuju radu |
|
|
PVL Mutant Whey , MyoFusion Probiotic, Pro Whey MVP Biotech , Mega Pro 100 % Pure Whey Maxx ..... který byste tak doporučili ? na výběr z tohoto... dík moc !
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 4:11 pm Předmět: Re: potřebuju radu |
|
|
| Jmartin napsal: | | PVL Mutant Whey , MyoFusion Probiotic, Pro Whey MVP Biotech , Mega Pro 100 % Pure Whey Maxx ..... který byste tak doporučili ? na výběr z tohoto... dík moc ! |
Ani jedno z tohoto...ale jinak když nemáš na výběr z jiných tak bych bral myofusion
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 4:13 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Měl jsem možnost vyzkoušet BSN Syntha-6 vanilka:
- chuťově dobrá, ne-příliš sladká
- nedělá hrudky, nepění
Měl jsem dříve i čokoládu a byl jsem taktéž spokojen. | ¨
Taky jsem měl možnost ochutnat ale lepší mi přišla vanilka Chow od smartlabs
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|