PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 384, 385, 386 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
TheCory

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 1:31 am    Předmět: FA Whey x Combat Odpovědět s citátem

Tak jsem si po Combatu Triple berry koupil FA whey watermelon. Combat mi přijde lepší chuťově, méně pění a nemám po něm takovou zvláštní pachuť v ústech. FA Whey je lepší v poměru množství/cena, za ty peníze mi přijde dobrý, ale na Combat dle mého nemá...
Mnemosyne

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 6:54 am    Předmět: Re: FA Whey x Combat Odpovědět s citátem

TheCory napsal:
Tak jsem si po Combatu Triple berry koupil FA whey watermelon. Combat mi přijde lepší chuťově, méně pění a nemám po něm takovou zvláštní pachuť v ústech. FA Whey je lepší v poměru množství/cena, za ty peníze mi přijde dobrý, ale na Combat dle mého nemá...

A mels uz nekdy tuhle prichut od jine znacky? Nemuze ta pachut byt tim? Melounovy protein zni dost divoce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
banán9

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měl ten meloun a ted mám mango a chutná to stejně uměle.Chutnal mi,ale od nich jahodový micerální kasein,sice dost prášil,ale chutnal.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 12:34 pm    Předmět: Re: FA Whey x Combat Odpovědět s citátem

TheCory napsal:

Ono taky srovnavat ciste syrovatkovy protein s viceslozkovym take neni uplne koser...
Máča

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, chci se zeptat jaká je podle Vás nejlepší příchuť Combatu?
Já jsem zatím zkusil mléčnou čokoládu a cookies. Oboje výborné - čokoláda o něco lepší.
V nabídce je ještě pomeranč, tripplle berry (nemám absolutně tušení co to je??) a s more ( taky netuším). Pomeranč by mě teda asi moc nechutnal, zkoušel někdo ty zbylé dvě?
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pomeranč jsem dobral nedávno a napsal jsem i pár řádků sem do vlákna, tripleberry je dost sladká příchuť, ale osobně opravdu velmi dobrá, takže ji řadím společně s cookies&cream na 1. místo.
Luster

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máča: a vanilka v nabidce neni?
Michoo

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtel jsem se zeptat lidi co uzivali Matrix na jejich zkusenosti. Objednal jsem si tady z Ronnie Matrix prichut cokolada a protein se spatne rozpousti, dela hrudky. Zajimalo by me jestli ma nekdo podobnou zkusenost, nebo jsem proste narazil na nepovedenou sarzi. Jinak expirace prosla neni.
Máča

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:

Vanilka tam neni bohužel
Luster

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máča napsal:
Luster napsal:

Vanilka tam neni bohužel
no tak jestli mas rad ovocny prichute, tak di klidne do tripple berry, je taky dost povedena
Davesix

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl tu někdo FA Whey v příchuti bílá čokoláda-kokos? Kokos mám fakt rád, tak bych to rád zkusil, ale docela mě ta kombinace děsí
Frozz.

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem možnost vyzkoušet BSN Syntha-6 vanilka:
- chuťově dobrá, ne-příliš sladká
- nedělá hrudky, nepění

Měl jsem dříve i čokoládu a byl jsem taktéž spokojen.
Jmartin

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 4:08 pm    Předmět: potřebuju radu Odpovědět s citátem

PVL Mutant Whey , MyoFusion Probiotic, Pro Whey MVP Biotech , Mega Pro 100 % Pure Whey Maxx ..... který byste tak doporučili ? na výběr z tohoto... dík moc !
patrikdundych

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 4:11 pm    Předmět: Re: potřebuju radu Odpovědět s citátem

Jmartin napsal:
PVL Mutant Whey , MyoFusion Probiotic, Pro Whey MVP Biotech , Mega Pro 100 % Pure Whey Maxx ..... který byste tak doporučili ? na výběr z tohoto... dík moc !

Ani jedno z tohoto...ale jinak když nemáš na výběr z jiných tak bych bral myofusion
patrikdundych

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Měl jsem možnost vyzkoušet BSN Syntha-6 vanilka:
- chuťově dobrá, ne-příliš sladká
- nedělá hrudky, nepění

Měl jsem dříve i čokoládu a byl jsem taktéž spokojen.
¨
Taky jsem měl možnost ochutnat ale lepší mi přišla vanilka Chow od smartlabs

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 384, 385, 386 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: