Judson - naopak, když ho nechám "volně" a nezatahuju, jsou vidět o něco víc. Na fotce je zpevněný.
Lukinobr - díky, ale hodně dobrá ještě není. Potřebuju tak 5kg svalů a snížit tuk a budu spokojený . Bohužel, jídlo teď není ani těch 80%, ale cca 60%, to mě nejvíce limituje a "brzdí".
Hrudník bych měl mít pořád stejný, ale ramena, trapézy a ruce šly nahoru, to máš pravdu a sám to pozoruju.
MU myslím na kruzích, ale na to mám ještě čas, technika je zatím na nule .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
- zezačátku hrozný, nakonci jsem dal celkově několik MU jen s pomocí tátových 2 prstů, s kterýma mi podpíral jednu nohu
- takže spokojenost, sice pořezaný bicáky od kruhů jak svině , ale mám radost, je však ještě hoodně co zlepšovat, hlavně na technice
Tohle mi teď dost pomáhá a budu se tím řídit:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
warm-up:
800 run
x squat
x lunge
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB (jupí, 10 rychlých najednou bez houpání!!)
x HSPU (4+1)
hip + shoulder mobility
- musím uznat, že spokojenost, nejhorší byly asi jumpy, nejlehčí MT (tam bych mohl jet si myslím klidně s 90-100kg)
- dal jsem si před tréninkem vzorek Jack3d a musím říct, že jsem byl slušně rozehřátej už při protahování, a také parádně napumpovanej
- sranda je, že až teď cítím opravdu ten účinek a chce se mi létat, jít běhat skákat zvedat, trochu se cítím jak kdybych měl v sobě pár panáků ty vole co to je
- zítra bude dlouhý vytrvalostní WOD (30-40min), no docela se těším
- ve středu si půjdu zřejmě koupit nové CF botky!!
edit: teď mě začly studět konečky prstů, no jsem zvědavej kam až to dojde
- shit! Hodně náročný WOD, celkově jsem ale moc rád za Rx-kový váhy, bohužel MU jsem ještě nejel
- nejhorší byly asi ty pushpressy a thrustery, ostatní celkem šlo
- cítím velký zlepšení na pullups a toes to bar
- dneska kvůli práci opravdu špatný jídelák, celkově za den 1 jídlo + mandle a jako nouzovka 2x longer v KFC, ze kterých mi bylo akorát blbě
- ve středu si půjdu zřejmě koupit nové CF botky!!
Ou jé, tak už jsou doma, v pátek je vyzkouším na vzpírání :
(není moje fotka)
"Po milionech let evoluce se lidská noha stala mistrovským dílem biomechaniky. Filozofií anglické značky INOV-8 je vytvářet produkty na základě poznatků o přirozeném fungování lidského těla. Vzniká tak legendárně lehká obuv, pro kterou je charakteristická zejména maximální funkčnost, vynikající kontakt s podkladem a perfektním přenos síly. Samozřejmostí je pak vysoká míra propriocepce."
warm-up:
x squat
x lunge
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU
hip + shoulder mobility
Skill:
Clean + split jerk
MAX clean + split jerk:
40, 50, 60, 70, 75, 80, 84, 89kg (prý s rezervou)
- split jerk jsem dělal poprvé
"GRACE":
30 clean + jerk (60kg)
Time: 4:12 Rx
- spokojenost s časem, navíc kdybych se pořádně hecnul, dal bych to za 4:00, jel jsem to poprvé tak jsem ještě nedokázal správně rozvrhnout op., příště to bude jen lepší
- abych se přiznal, nebylo to zas tak náročný (příště nesmím dělat pauzy po 5op), nevím proč, ale tento trénink jsem se cítil jako terminátor
- botky parádní a skvěle se s nimi cvičí
- jinak jsem konečně potkal Morica tu z fóra a musím říct, že má fakt sílu, ty cleany s jerkama....
WOD:
50m hill sprint
run back
15 squat
50m hill sprint
run back
15 squat
50m hill sprint
run back
15 squat
50m hill sprint
run back
15 squat
50m hill sprint
run back
15 squat
50m hill sprint
run back
15 squat
50m hill sprint
run back
15 squat
50m hill sprint
run back
15 squat
50m hill sprint
run back
15 squat
50m hill sprint
run back
15 squat
Time: 13:45
- výklus
- no tak jsem se zase přesvědčil, jako dokážou být obyčejné dřepy v SS vražedný ....
- celkově dobrý trénink, zima, sníh, sám v lese, prostě paráda!
- večer možná nácvik MU v tělocvičně. Dal jsem si to jako další gól, takže se je naučím a splním si další cíl.
Nácvik MU v tělocvičně na kruzích - cca 45min:
- malinko jsem pokročil, taťka už pomáhal jen 1 prstem, ale když nepomůže vůbec, nedokážu se dostat přes tu krizivou část
- naučit se muscle-up (můj další aktuální "goalboard" )
- naučit se handstand-pushup - HOTOVO!
- naučit se kippované shyby - HOTOVO!
- naučit se kippované toes-to-bar - HOTOVO!
- naučit se pistol squat (aktuálně: problém se stabilitou a zvedáním paty v dolní pozici)
- zlepšit vytrvalost u situps
- deadlift 200kg (aktuálně: 180kg s rezervou cca 5-10kg)
- press 70kg (aktuálně: 62,5kg s rezervou 2,5kg)
- squat 160kg (aktuálně: 140kg)
- snatch s 60kg při WODech (aktuálně: 50kg)
- clean & jerk 90kg (zde mi chybí 1kg :-))
- dosáhnout jistoty u OHS s 50 až 60kg (aktuálně: 45kg při WODech)
- zlepšit mobilitu ramen a kyčlí, celkovou flexibilitu
- zúčastnit se 1. CF soutěže
warm-up:
x squat
x lunge
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU
hip + shoulder mobility
Skill:
Sumo Deadlift High-Pull + push press
"FIGHT GONE BAD": (1 rep = 1 point, but row is 1 calorie = 1 point)
1min sumo deadlift high pull (34kg)
1min box jump (20")
1min push press (34kg)
1min row (5)
1min wallball shot (9kg)
1min REST
Rounds: 3
Score: 276 points Rx
Practice:
MU (chest to bar + false grip)
- taakže další benchmark. Většinou vše v průměru okolo 20-25 opakování, ke konci horší
- nejvíce jsem pokazil wallbally, příště musím blíž ke stěně
- naopak na PP jsem nahrabal body
- celkově hodně náročný WOD, troufám si říct jeden z TOP 3 nejnáročnějších co jsem zatím odjel
- rezervu jsem cítil na rows a box jumpech, tam jsem mohl přidat
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru