|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
Pche ... tak panáček je teď vrchnost jo?  Ja dneska v BG, lidí jak sraček, ale stejně to tam miluju  (kde že je ten mišmaš?) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 20, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
V pondělí máš ještě shyby a v pátek velmi lehce nohy ;) Neubírej si. Včera při shybech si dobře máknul, protože to bylo spojený s plyo :D Vyskočit na hrazdu prdel nebyla.
A dneska u dřepů a pak u legpressu se taky kousnul ;) Snad tenhle měsíc pumpovaček přežijem ;) O motivaci bude postaráno, když máš teď novýho idola trojbojaře
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Pche ... tak panáček je teď vrchnost jo? Ja dneska v BG, lidí jak sraček, ale stejně to tam miluju (kde že je ten mišmaš?) |
Mišmaš je kousek od zastávky Stará osada Ehhmm, teda vlastně ne, Mišmaš je v Sokolnici, okres Brno venkov, takže to budeš mít strašně daleko a nebudeš tam moct jezdit
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | V pondělí máš ještě shyby a v pátek velmi lehce nohy ;) Neubírej si. Včera při shybech si dobře máknul, protože to bylo spojený s plyo :D Vyskočit na hrazdu prdel nebyla.
A dneska u dřepů a pak u legpressu se taky kousnul ;) Snad tenhle měsíc pumpovaček přežijem ;) O motivaci bude postaráno, když máš teď novýho idola trojbojaře |
Jo no kurva! Záda mě z těch shybů bolí ještě teď.. když to tam člověk podrží, tak je to peklo.. . A určitě to k něčemu bude, jsem o tom přesvědčenej.. Do tohoto měsíce dám hodně.
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 10:50 pm Předmět: |
|
|
Dnes super trénink - PRSA + RUCE
Benchpress s dopomocí bandů
3 x 70kg
3 x 90kg
3 x 100kg
3 x 110kg
2 x 1 x 120kg
1 x 120kg + 12 x 70kg (už bez bandů)
Super cvik, cítil jsem z toho daleko více prsa, než s volnou vahou. Bandy pomáhali zhruba o 20kg. Opravdu jsem z toho měl radost a budu zařazovat častěji..
Hammer strength decline press
12 x 50kg
12 x 100kg
8 x 100kg
10 x 80kg
Perfektní stroj, když to člověk pomalu pouští a dá nahoře kontrakci, je to brutus..
Protisměrky
4 x 12 - 15 x 15-21kg
Podržení cca 2 vteřiny, super pumpa.
Bicepsové zdvihy s EZ
6 x 26kg
5 x 36kg
5 x 46kg
5 x 56kg
Důraz na negativku, u těžších vah cheating
Kliky na bradlech na stroji v sedě
váhy nevím, končil jsem na 12 x 90kg
Biceps + triceps
- izolované cviky na dopumpování
..Parádní trénink! K tomu jsem dneska koupil 3 kg hovězího mletýho za super cenu, takže to vypadá na super týden. Zítra NOHY, bude to masakr..
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
27.11.2012 - NOHY
Dřep
6 x 70kg
6 x 90kg
6 x 100kg
3 x 105kg
3 x 105kg
Hammer strength Iso-Lateral Leg Press
každá noha zvlášť
12 x 20kg
10 x 45kg
10 x 65kg
10 x 65kg
10 x 65kg
Pomalé tempo, kontrolované pohyby dolů i nahoru
Rumuny s VČ
12 x 50kg
8 x 70kg
7 x 70kg
7 x 70kg
12 x 50kg
Zakopávání v sedě
4 série, pomalá opakování s kontrakcí, kg netuším..
10 - 15 opakování, poslední série shazovačka
Předkopávání
4 série, 10 - 15 opakování
poslední série shazovačka
Hammesr strength Calf Extension
5 sérií, 12 - 20 opakování
Nohy rozsekaný, zítra to bude bolet.. Ale jinak dobrej trénink až na Guruhonzu, kterej měl pořád blbý poznámky k mé technice u cviku na lýtka
Něco málo k jídlu.. momentálně mám příjem zhruba 400 - 500g sacharidů denně, bílkovin bude něco kolem 140 - 160g. Začíná mě to ale fakt štvát, rýže už mi leze krkem, celkově nerad jím, takže mám docela problémy to sníst.. Asi přidám na vločkách na úkor rýže, ale ještě uvidím..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
:D a já tam umíral na legpressu při 34 opakováních, to teda dík
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D a já tam umíral na legpressu při 34 opakováních, to teda dík |
Však jsi taky pak šel jak nam*danej kačer
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
Za normálních okolností bych zápis nepsal, protože mě to už nějak nebaví, ale dnes musím..
4.12.2012 - NOHY
Dřep
6 x 70kg
6 x 80kg
6 x 90kg
6 x 100kg
6 x 105kg
Jsem rád, od minule zlepšení.. 6 x 110kg snad brzo padne.
Legpress
12 x 90kg
10 x 140kg
10 x 190kg
12 x 190kg
20 x 140kg
Na poblití, strašná pumpa, nohy byly v jednom ohni. Ty váhy se můžou zdát malý, ale kdo vyzkouší legpress od Hammer Strength v Mišmaši, změní názor. Poslední série byla na krev..
Rumuny s VČ
12 x 60kg
10 x 80kg
10 x 100kg
15 x 60kg
Tak tohle bylo opravdu na hranici mých sil.. Jak fyzických, tak psychických. Guru dal 10 x 100, tak jsem si řekl, že to prostě dám i kdybych se měl posrat..a málem jsem se posral  . Je to zcela určitě PR. Od 5. opakování jsem si říkal, že to vzdám, každý opakování navíc bylo utrpení, ale dal jsem to a jsem za to fakt rád. Pak jsem padl na zem a jediný na co jsem myslel bylo jak mě strašně bolí nohy a předloktí. Šílená vražda..
.. teď si připadám jak Draper, kterej vždy popisuje ty svoje stavy (i když co do objemu mu nemůžu konkurovat), ale fakt je to masakr..
Zakopávání
3 série, pomalá opakování s kontrakcí cca 2 vteřiny. Další vražda.. hamstringy v jednom ohni.
Předkopávání
viz. zakopávání. Nemá ani cenu psát další blicí smajlíky..
Lýtka ve stoje
3 série, cca 8-15 opakování, podle pocitu
Dnešní trénink byl suvéréně NEJTVRDŠÍ TRÉNINK , co jsem kdy odcvičil. Střídaly se u mě stavy kdy jsem nevěděl, jestli půjdu blít, nebo jestli omdlím..nebo objí zaráz. Šíleně mě to vyčerpalo.
GURU je skvělej sparing, vždycky mě namotivuje a donutí udělat o pár opáček víc. Občas sice myslím na to, že ho zabiju, ale ve finále jsem za to rád. Takže díky Guru
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
Jen ty treninky pekne pis, tohle ted zacal byt celkem zajimavej log - ty + guru v Mismasi :)) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
To bude mit Reno urcite radost, kdyz mu tam budete vsichni chodit ukazovat obsahy svych zaludku |
Reno tam moc často nebývá.. Asi je doma a čte Freimanovu knížku
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | | Draper napsal: |
To bude mit Reno urcite radost, kdyz mu tam budete vsichni chodit ukazovat obsahy svych zaludku |
Reno tam moc často nebývá.. Asi je doma a čte Freimanovu knížku |
Kdo je Reno? Nepotkal sem tam člověka takového jména.
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: |
Kdo je Reno? Nepotkal sem tam člověka takového jména. |
Reno je majitel posilovny, občas tam bývá - věk cca 35-40, delší vlasy, střední postava.. Když tam bývá, tak je za barem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|