Dřepy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dřepy  Úvodní stránka -> Trénink -> Dřepy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kid

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co chceš vědět?

Cviky na přímý břišní, poslední z mého pohledu trochu parodický. Takhle od oka bych si skoro troufl říct, že hluboké vrstvy u předvádějícího nejsou úplně funkční nebo má nějaký problém se spodními zády.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vytrvalostně a ne silově?
Fuj silový cvičení břicha...

Poslední dobou se mi v ordinaci hromadí velký množství lidí zkurvenejch z crossfitu, všichni samozřejmě cvičí pod zkušenými trenéry...lalala
kid

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

Poslední dobou se mi v ordinaci hromadí velký množství lidí zkurvenejch z crossfitu, všichni samozřejmě cvičí pod zkušenými trenéry...lalala

Používáš zastaralé metody a moderní postupy nechápeš.

Neboj, práce bude dost....
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

Napiš o tom článek na web ;) Teda o tom crossfitu
Francoa

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci vědět nic,jen si myslím,že ty to cviky jsou lepší než nějaká svíčka.
cocman

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

To je hrpzne zvlastni, kdyz je certifikovanejch treneru v CR tak 10 mozna a z toho maximalne 3 vedou vlastni telocvicny a z toho jsou 2 v praze . Ale asi zjistili, ze jezdit do brna ke zkusenym fyzioterapeutum se vyplati . Zejtra se kluku poptam, kdo uz tam byl
Manek49

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Francoa napsal:
Nechci vědět nic,jen si myslím,že ty to cviky jsou lepší než nějaká svíčka.

Nechceš vědět nic o čem? O cvičení břicha?
Poman

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Poman napsal:

To je hrpzne zvlastni, kdyz je certifikovanejch treneru v CR tak 10 mozna a z toho maximalne 3 vedou vlastni telocvicny a z toho jsou 2 v praze . Ale asi zjistili, ze jezdit do brna ke zkusenym fyzioterapeutum se vyplati . Zejtra se kluku poptam, kdo uz tam byl

Mě je celkem u píp jestli je někdo certifikovanej nebo necertifikovanej...cvičej teď taky mraky lidí všude v tělocvičnách s tim že 90% lidí co tam choděj tam nemaj co dělat a hotovo... nemuže se zvednout ajták,manařez nebo kdo ví kdo a jít dělat crossfit...akorát se odpálej
cocman

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to ovsem nejsou pod dohledem dobryho trenera. A osobne znam jednoho cloveka, co je ajtak, nikdy nic nedelal a po pul roce strci 95% lidi do kapsy
kid

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždycky někdo přežije. Jeden kus ale není zrovna standardní vzorek.

A ze všech sportů (a z našich obzvláště) víme, že ani certifikát nedělá z nikoho trenéra. Vzpomeňme jen na našeho oblíbeného Popshita.

Přiznejme si, že riziko poškození zdraví je u dynamických cvičení vždy podstatně vyšší.
ntz

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2012 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

muzu rict, ze maximalka se mi po drepech za 3 mesice moc nezvedla, ale mam brutalni boost ve cviceni na schodech - jak raw vykon tak i dech ..

drepy delam az na zem - nekde tady ve srandovnim threadu badlo "rolls to balls" a ze nekomu po tom narostl zadek .. asi takhle to delam .. ty drepy, jak je to predvadeno ve clancich od cizopasnika nedelam - ne ze by byly spatne .. jedu poctivku jak na zakladni skole ale s cinkou ;) (ps. je mi 32 - nevim jestli se jeste delaji na zs drepy)
Frozz.

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se na to cíleně nezaměřuju a nepřemýšlím nad tím, jdou mi kolena při fázi nahoru k sobě.
Nevíte, v čem může být problém? Dá se to odstranit jinak, než jen že nad tím budu přemýšlet když provádím opakování?
honzaj95

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

soustředit se na to tak dlouho až ti to bude připadat jako samozřejmost
RaptorMira

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Když se na to cíleně nezaměřuju a nepřemýšlím nad tím, jdou mi kolena při fázi nahoru k sobě.
Nevíte, v čem může být problém? Dá se to odstranit jinak, než jen že nad tím budu přemýšlet když provádím opakování?

máš silnější adduktory na vnitřní straně stehna než zadní stranu stehen a zadek. Hádám, že se pravděpodobně se při vstyku předkloníš a sílu pro pokračování vstyku kompenzuješ "dřepem zádama". Pro kolena to může být po delší době likvidační.

Špičky by měly být mírně ven nebo max skoro rovnoběžné (závisí jestli jedeš na široko nebo úzko v šířce ramen) a stehna by měly být v jedné přímce se špičkami, s tím, že při vstyku tlačíš kolena do stran...
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Frozz: Dá se to odstranit tak, že si omotáš power band přes kolena. Ten Ti je stahuje k sobě (nesmíš udělat moc otáček, jde jen o to, aby Powerband poskytoval rozumný odpor), takže během dřepování budeš automaticky tlačit kolena od sebe.

Další věc, která pomůže je, že se při vstávání nebudeš soustředit na to, aby ses zvedl, ale budeš se snažit "odtlačit podlahu pryč od sebe". Tenhle trik funguje úplně stejně v kliku, deadliftu, pressu, přítahu (mluvím o striktním přítahu).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dřepy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: