|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
CF (neoficiální):
warm-up:
streching
10 pushup
10 squat
shoulder mobility
Press + push press + jerk: 50kg
5x (3+2+1)
7x press
5x push press
3x jerk
Power clean + close grip bench press: 70kg + 60kg
cca 4 série
3x15x60kg CGBP
Rear deltoid + scapula pushup:
cca 4 série
TTB:
- jelikož jsem tento týden nemohl zaplatit CF, byl jsem jen 1x, takže jsem si dal dnes klasiku v posilce
- byl to ale dobrý trénink, hlavně pressy a PC se dost zlepšily _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 8:22 pm Předmět: |
|
|
CF #28:
warm-up:
x squat
x lunge
x situp
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU
hip + shoulder mobility
WOD:
10 HSPU
15 deadlift (100kg)
25 box jump
50 pullup
100 thruster
200 DU
50 burpee
Time: 29:44 Rx
Practice:
MU (chest to bar)
50 situp
+ foam roller
- fuj!!
- HSPU celkem šly (max 4 v kuse), DL pohodička, box jump pohodička
- pullupy pohodička (nice!), ale pak 100 thrusteru...nezdá se to, ale je to hnusny (tam jsem ztratil dost, zbytečné pauzy)
- rozbitý ramena a hned na to 200 DU  , ale celkem šly
- a samozřejmě můj "oblíbený" cvik nesmí chybět - burpees, porod  nesnáším je
Najeli jsme již na 3x3x90% STRENGTH, těším se. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem tě asi viděl v metru. Na florenci cca v 7:15, měl si na hlavě kapuci. Byl si to ty? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Dneska jsem tě asi viděl v metru. Na florenci cca v 7:15, měl si na hlavě kapuci. Byl si to ty? |
Jo byl, jel jsem do práce :-). Měl si se ozvat, jestli si byl blízko. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
CF #29:
warm-up:
x squat
x lunge
x situp
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU
hip + shoulder mobility
Strength:
Deadlift 3x3 - 90% (+) - 170kg
3x max weighted pushup (20kg)
3x max KB row (40kg)
TABATA:
push press (35kg)
alternating split jump
Practice:
MU (chest to bar)
- ze včera rozsekaný nohy, ramena a spodní záda a dnes zase ramena a nohy
- potěšil mě MT, ale bylo to těžký, abych se přiznal
- tabatu bych hodnotil jako průměr, celkově 8+8 sérii, mezi každou pauza 10s
- pushpressy v průměru 13-15, split jumpy asi 10-13
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 9:49 pm Předmět: |
|
|
Děkuju, v lednu 2013 bude CF Total, kde chci zaútočit na 200kg, bude to boj. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Děkuju, v lednu 2013 bude CF Total, kde chci zaútočit na 200kg, bude to boj. |
To bys mohl dát musíš makat a papat tak hodně štěstí,pořád sleduju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 10:33 pm Předmět: |
|
|
Mrtvola hodně dobrá, ale i ta tabata. Ty split jumps jsou pěknej výkon.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
Dík.
Dnes volno, mám rozsekaný spodní záda (ještě z úterý) a nohy, mám problém si sednout na hajzl nebo si zavázat tkaničky  .
Do zítra bych se měl dát dokupy (koňská mast pomůže  ), protože bude vzpírání.
Jinak jsem přemýšlel o " 30-days Paleo challenge ", od ledna na zkoušku, ale pořád ještě váhám, jestli do toho jít nebo ne. Mám prostě pořád problém se zeleninou a paleo je hlavně o ní. Závidím těm lidem, co jim chutná a těší se na ni . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Rotvailer

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Rotvailer napsal: | | Proč, když ti to nechutná? Co si od toho slibuješ? |
Zelenina je hrozně důležitá a to, že jí moc nejím, je podle mého VELKÁ CHYBA, tělu pak něco chybí. Paleo bych si chtěl zkusit čistě ze zvědavosti, jak se budu cítit, jak se bude pohybovat váha (tuk) a jakou budu mít energii po celý den. Navíc mám trochu problémy s pletí, tak jestli se to zlepší nebo ne.
CF #30:
warm-up:
hip + shoulder mobility
bands, stretching
x squat
x "worm"
Skill:
clean squat
WOD:
12-9-6-3
clean squat + thruster (60kg)
chest to bar
burpee
Time: 11:49 Rx
- tenhle WOD se zpočátku nezdál, ale ty CS+T zničující, každopádně jsem rád za techniku, která se mi myslím vedla
Tak, moje nové triko na cvičení vystihující můj názor :
(pro ty, kdo nechápou - fuck burpees / buck furpees - "za*raný angličáci")
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Rotvailer

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 11:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 2:09 am Předmět: |
|
|
Tak mi napiš nějaký změny a pocity, zajímá mě to :) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|