|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
Co ty seš za crossfittera, když nemáš rád burpees a zeleninu
K tý zelenině: nemusíš jí do sebe cpát syrovou, stačí podusit na pánvi na oleji, všelijak okořenit, třeba i přidat pár masových nudliček. Nebo namlít a udělat karbanátky, manželka dělá brokolicový karbanátky a těch bych sežral metrák. Fantazii se meze nekladou, zelenina to není jenom chroupání salátů. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 11:27 am Předmět: |
|
|
Já bych se mohl zeleninových salátů užrat. Zkus třeba pokrájet na drobno čínské zelí nebo ledový salát, papriku, rajče, mrkev, olivy a porek, přidej trochu soli, oliváč, šťávu z citronu a hořčici - tak to dělám já a je to fakt výborné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 2:01 pm Předmět: |
|
|
Díky za rady.
Já už jsem to v minulém logu psal, můj vztah se zeleninou vypadá takto:
když je na kousky a zamíchaná do nějakého jídla, nevadí mi. Mám rád ledový salát, porek, cibuli, špenát, květák, mrkev, cherry rajčata začínám mít rád. Nesnáším papriky, olivy a ředkvičky.
Zeleninu ve formě salátu (syrová) nepozřu, ale jakmile se tepelně upraví a šoupne do jídla, nevadí mi. Miluju bramborovo-mrkové pyré, užral bych se.
Takže asi dám na radu Markyho a prostě budu zkoušet a zkoušet, co mi chutná a je rychlé na přípravu, důležité je tu zeleninu DO SEBE DOSTAT. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
Tak dnešní paleo večeře  :
- 6 vajec, zelenina mix, tuňák kousky velká plechovka
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
CF #31:
warm-up:
x squat
x lunge
x situp
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU
hip + shoulder mobility
Strength:
Squat 3x3 - 90% - 126kg
3x max HSPU
3x max pull up
AMRAP 12min:
5 hang power clean + jerk (60kg)
10 floor wiper
15 lateral bar hop
Rounds: 6+4 Rx
Practice:
MU (chest to bar)
HSPU
- dnes jsem spokojený, šlo to
- cítím zlepšení na HSPU, už jsem dal 5, navíc jsem konečně našel způsob vhodné pozice dlaní, radost
- zítra zase zabijácký vytrvalostní WOD
PS: na každý trénink se neskutečně vždy těším _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
Vím o tom, každopádně u některých druhů zeleniny (psal o tom tuším eSko) je vhodná tepelná úprava . Já už několikrát zkoušel jíst syrovou, ale nešlo to  .
Každopádně zkusím znovu, chci se ji naučit prostě jíst! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 10:06 am Předmět: |
|
|
Přesně tak, u některých druhů zeleniny je tepelná úprava vhodná, určitě se to dá někde najít, co vím z hlavy, tak např. u rajčat a mrkve. Navíc tepelně upravená zelenina není tolik nadýmavá jako syrová.
Jinak Frozzi makáš pěkně _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 2:50 pm Předmět: |
|
|
Dík Marky.
Od nového roku si zaplatím "unlimited", takže budu chodit 4x-5x týdně, hrozně se těším, chci to nadrtit. Teď jsem omezený na 3x, ale i tak je to super a kolikrát jsem za ten den volna rád, kvůli sval. bolesti  (hlavně z úterků, ale i ta vytrvalost a high reps je potřeba). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 3:14 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Já už několikrát zkoušel jíst syrovou, ale nešlo to .
Každopádně zkusím znovu, chci se ji naučit prostě jíst! |
To neni start raketoplánu hele, nic složitého v tom nehledej, prostě vem do ruky mrkev a narvi to tam
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | To neni start raketoplánu hele, nic složitého v tom nehledej, prostě vem do ruky mrkev a narvi to tam |
To se ti lehko říká, já jím mrkev třeba i 15minut, než ji do sebe nasoukám. Sousto žvejkám třeba 2 minuty, prostě hrůza :-).
CF #32:
warm-up:
10 pushup
15 squat
green band
hip + shoulder mobility
WOD:
50 back squat (60kg)
40 pull up
30 shoulder to overhead (60kg)
50 front squat (40kg)
40 pull up
30 shoulder to overhead (40kg)
50 overhead squat (30kg)
40 pull up (zde 33x a konec)
30 shoulder to overhead (30kg)
CAP: 40min Rx - DNF do píče
- nešlo, nasranej
- OHS mi vůbec nešly, na shybech mě tak bolely mozoly že jsem musel po 5op přestávat (silově by to ale šlo) a spodní záda KO
- byl to hodně náročný WOD, ale měl jsem to stihnout....bohužel, zde mám mezery
- zítra pressy _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
Jídelák:
- 5 odměrek Oat Meal (smartlabs), 5g kreatin, B5
- banán
- rýže, brokolice, kuřecí, krevety
- 2x protein. tyčinka
- BCAA
TRÉNINK
- BCAA
- kefírové mléko
- banán
- mandle
- rýže, brokolice, kuřecí, krevety
- burákové máslo
Tenhle je jeden z těch "nejlepších", většinou toho sním méně. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|