Drejprduv objem - HPM

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Drejprduv objem - HPM
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono je to fakt obdivuhodné, ale nič nemožné. Ak poznáš Bestiala, (ktorý je známy snáď na všetkých CZ/SK fórach tohto typu, tak sa dúfam nenahnevá, ak ho tu spomeniem ako príklad) tak ten tiež furt vypisuje že necvičí, fláka, bolí ho rameno a bla bla bla a potom si príde do fitka a práskne 5x190 na drep. Párkrát som sa s ním aj osobne stretol a pochybujem, že sype.
Niekomu to proste ide.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kurva omylem jsem si smazal zapis

no to je jedno...

Naposledy upravil Draper dne út prosinec 18, 2012 2:39 pm, celkově upraveno 2 krát
Rostislaw

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
dovidos napsal:
Sorry,ale já prostě nevěřím,že je možný se zlepšit z benche cca 60kg na min. 110kg během 10 týdnů.Myslím,že nám Draper něco tají A už vůbec nechápu ten šílenej silovej propad,když nějakou dobu necvičil!Já necvičil asi 2 roky vůbec a těch 125kg na bench jsem dal vždycky.Moje životní max je asi 150kg, možná ani ne.

Jestli das 125kg na bench po dvou letech bez treningu, tak jsi bud genetickej zazrak, nebo pekne kecas.

Mimochodem, myslim si ze tady Kubaze doopravdy nikdo nepochopil o co mu slo, a ma samozrejme pravdu - ze je tady na tomhle foru strasny mytus ktery zavedla jedna nejmenovana osoba ze svaly rostou ze zakladnich cviku a siloveho treningu 5 opakovani max only a ze stroje, kladky, vyssi pocet opakovani a podobne neprinasi vubec zadny stimul A pak se vetsina lidi tady divi ze vypada jak vypada, vcetne me.

Kubaz nepřišel s ničím novým, ten kdo cvičí delší dobu, ví svoje.
Freimen má pravdu, že sval roste cca 36h, ale otázka je, jestli vůbec k nějakému stimulu při tomto tréninku dojde u mě teda ne.
Příjde mi to takový šolíchání se s partií 3krát týdně, na místo pořádného tréninku, kterým dám tělu jasně najevo co vlastně cvičím a co po něm chci.
Tak
Judson

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Mnoho protahovacich cviku, ktere bez problemu udelam na jednu stranu tela, neudelam na druhou ani do poloviny pohybu a pokud jo, tak jsem u toho divne pokroucenej a vsude mozne to taha

Sem rad ze v tom nejsem sam, primo zada uz vypadaj ok, ale bolest se presunula vice na bok. Pravou stranu, nohu vubec neprotahnu tak jako levou, na levou stranu se jakkoliv ohnu, prohnou zakroutim, na pravou ani prd. Uz je to tak aspon 3 mesice, furt stejne spatny.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dovidos napsal:
Bench je na stopku, dřep na paralel.Svalová paměť funguje,ale takhle rychle jak u Drapera normálně ne .Jinak jsem celkem suchar,přes ruku 41,stehno 64 pupek volnej 96.Jestli je Draper čistej,tak je fakt vyjímečnej.

u Drapera nic normalniho neni
madball

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dovidos napsal:
Sorry,ale já prostě nevěřím,že je možný se zlepšit z benche cca 60kg na min. 110kg během 10 týdnů.Myslím,že nám Draper něco tají A už vůbec nechápu ten šílenej silovej propad,když nějakou dobu necvičil!Já necvičil asi 2 roky vůbec a těch 125kg na bench jsem dal vždycky.Moje životní max je asi 150kg, možná ani ne.

Celkem nechápu, co tady řešíš.
Já třeba předpokládám, že Draper sice nechodil cvičit, ale dával si svoje sady aerobky a tam není problém svalově a silově spadnout rychle dolů. Nevím, jestli to je pravda jen si to myslím!
A řekl bych, že pro člověka, kterej už má něco odcvičeno není zas až tak velkej problém se za cca 3 měsíce dostat zpět na 90% původní formy.

Draper napsal:
stretching (14 minut) - hruza, zjistuji, ze jsem zku*venejsi nez jsem si myslel. Mnoho protahovacich cviku, ktere bez problemu udelam na jednu stranu tela, neudelam na druhou ani do poloviny pohybu a pokud jo, tak jsem u toho divne pokroucenej a vsude mozne to taha To asi neni dobre Snad s tim pujde neco udelat

Jono, čím víc se tomu člověku věnuje, tím víc zjišťuje, že je to na hovn*. :)

Rostislaw napsal:
Majesty napsal:
dovidos napsal:

Jestli das 125kg na bench po dvou letech bez treningu, tak jsi bud genetickej zazrak, nebo pekne kecas.

Mimochodem, myslim si ze tady Kubaze doopravdy nikdo nepochopil o co mu slo, a ma samozrejme pravdu - ze je tady na tomhle foru strasny mytus ktery zavedla jedna nejmenovana osoba ze svaly rostou ze zakladnich cviku a siloveho treningu 5 opakovani max only a ze stroje, kladky, vyssi pocet opakovani a podobne neprinasi vubec zadny stimul A pak se vetsina lidi tady divi ze vypada jak vypada, vcetne me.

Kubaz nepřišel s ničím novým, ten kdo cvičí delší dobu, ví svoje.
Freimen má pravdu, že sval roste cca 36h, ale otázka je, jestli vůbec k nějakému stimulu při tomto tréninku dojde u mě teda ne.
Příjde mi to takový šolíchání se s partií 3krát týdně, na místo pořádného tréninku, kterým dám tělu jasně najevo co vlastně cvičím a co po něm chci.
Tak

A já bych zase řekl, že je to hodně individuální. Mně třeba už lehce zvýšenej objem celkem rychle odrovnává, takže si musím hlídat hlavně tohle a GVT by pro mě bylo třeba o ničem a pro sebe to považju za likvidační trénink, ikdyž někomu může šlapat skvělě.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
DMS

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano Drapere ty neco tajis a doufam ze to neni nic ohledne Ježíška

a neni to z 60 na 110 ale z 30 na 80
Majesty

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, draper benchuje 100x5 a je nasypany
dovidos

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry Majesty,že jsem se dotkl tvýho idolu,ale mne zaráží ten pokles síly a následnej RYCHLEJ návrat k váhám,který používal při sypačce.Ale dost diskuze,je to Draperův log a jestli něco sype nebo ne je jeho věc.Hezkou neděli.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem taky v lete po zraneni drepal picu a za dva mesice jsem drepl 200x3, dela to ze me sypace? Spis nekoho kdo umi trenovat :)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole to je diskuse. Tady si spis mistr Davidos snazi nejakym zpusobem omluvit svoji neschopnost. Prece je logicky,ze kazdej co zveda vic nez ja,nebo se rychleji zlepsuje, sype. Ooo prirodo,zac me trestas.
shooter

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyo vám už hrabe ne? nebo je to Vánoční stress? Nesuďte ho, když jste ho nikdy neviděli. Drejpe makej dále.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Turakam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sa uvedomte radšej všetci a neserte si do huby, Tom. K, za to, že tebe nedala sypka nič, ktovie prečo... a si furt tlsťoch, ktorého baví šaškovať v dresoch je holt tvoj problém...
laponec1

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejak netusim co napsal tak zlyho, ze ho musis castovat urazkama a zesmesnovanim... napsal bys tohle treba spinglovi ?
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opet bych si dovolil prerusit diskuzi o tom, jestli sypu nebo nesypu a o dalsich vecech, ke kterym se nijak nemam potrebu vyjadrovat, malym bezvyznamnym OT a zapsal bych si tu svuj dnesni trenink. Jestli tu moc rusim, tak mne kdyztak smazte a napisu si to treba do topiku co mne udelalo radost :-)
Samozrejme v diskuzi klidne pokracujte :-)

16/12 RAMENA, TRICEPS

tlaky VC v sede pred hlavu
70kg x 5
75kg x 5
80kg x 3
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
-silove jsem si moc neveril vzhledem k tomu, ze jsem vcera jel prsa, ale sedlo to vyborne, 6x5x75kg jsem myslim jeste nedal, takze PR, 80kg jsem chtel alespon 4x, ale 4. opakovani jsem nevytlacil a mam z toho docela respekt, co se zad tyka, ovsem ty 3 opakovani byly myslim striktni tlak v plnem rozsahu pohybu stejne tak jako 5ky se 75kg, i kdyz posledni opakovani vzdy total na krev. Kazdopadne spokojenost.

upazovani s JR v sede
10kg x 15
12,5kg x 12
12,5kg x 12
12,5kg x 12
12,5kg x 12 + 10kg x 12 + 7,5kg x 20
10kg x 18
10kg x 18

tlaky JR v sede
25kg x 10
25kg x 10
25kg x 9
25kg x 9
25kg x 9
-ramena uz pekne odvareny, ale sila porad byla a byla by asi i na vic, jenze ta moje pravacka blba ke konci serii vypovi

predpazovani s JR
15kg x 15
15kg x 15
15kg x 15
15kg x 15
17,5kg x 12 + 12,5kg x 12 + 10kg x 15 + 7,5kg x 15

upazovani s JR v predklonu (ruce na stridacku)
15kg x 20
17,5kg x 15
17,5kg x 15
17,5kg x 15
17,5kg x 15
17,5kg x 15
-vsechny cviky na ramena dnes sedly naprosto luxusne a neumim si predstavit, ze bych mohl ramena zmasaykrovat jeste vic.

kliky na bradlech
Drejprd x 10
Drejprd + 7,5kg x 7
Drejprd + 7,5kg x 6
Drejprd + 7,5kg x 6
Drejprd + 7,5kg x 6
Drejprd + 7,5kg x 6
Drejprd + 7,5kg x 6
Drejprd + 7,5kg x 6
Drejprd + 7,5kg x 6
-na doraz, ale pekne to bralo tricaky.

uzky bench press
70kg x 10
75kg x 8
80kg x 6
85kg x 5
90kg x 4 (+1 s dopomoci)
80kg x 7
80kg x 7
-po sto letech, vyborny cvik...

francouzsky tlak s VC
40kg x 10
45kg x 10
45kg x 9
45kg x 8
45kg x 8
45kg x 8

tricepsove stahovani kladky
45kg x 15
50kg x 15
50kg x 15
52,5kg x 12
52,5kg x 12
55kg x 11 + 40kg x 15 + 30kg x 20

krceni ramen s VC
100kg x 15
100kg x 15
100kg x 15
100kg x 16
100kg x 16

krceni ramen s JR
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 18
40kg x 20
-miluju cvicit trapezy

-stretching 14 minut

-perfektni trenink, ramena me posledni dobou vazne strasne bavi

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: