Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 649, 650, 651 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě jednou do kupéčka přišel bezdomovec nějakej, nejdřív poprosil o prachy, tak jsem mu řekl, že ne... pak sundal kabát a to to začalo smrdět. Potom se podíval na odpaďák a začal se v něm hrabat! Všechno z toho vyndal... já zareagoval tak, že sem sundal svou megatašku a šel do kupéčka vedle. Stejně smrděl pak celej vlak
Lunreal

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V brně sedel nejakej shnilej a podle smradu cerstve posranej bezdomovec v busu a smrdel tak, ze prvni pulka busu byla precpana a v druhe polovine sedel on sam, nechtel bych byt ten polda, co ho musi vyrazit...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukin99

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes v práci (dělám v restauračce) ... vedoucí si spletla dny, takže jsem lítal asi mezi 90 lidma sám a aby toho nebylo tak se mi na záchodě začali rvát dva asi 40ti letí chlapy (jeden pod 100kg, a druhý těžce nad 100 a když jsem je roztrhával abych je vyhodil ven tak sem si natáhl záda a nemůžu se ani ohnout....grrr
Korny

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

My máme dole v baráku debiní dveře, který se zavírají sami, ale jen když se jim zrovna chce a mě se stalo cca 2-3 měsíce zpět, že jsem prostě ve 4 ráno dorazil z tahu a na schodech zakopl o bezdomovce, kterej mi málem ještě vynadal. Pak viděl, že jsem lehce nasranej, tak radši odešel
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sereme, ze zitra je konec sveta a dlouho jsem se neprezral... umrit hladovy je hruza
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě, že každých 5 minut čtu/slyším od všech o konci světa a že tito lidé NEJSOU SCHOPNI si najít pravdivé informace, jak to s M.kalendářem vůbec je a jen TUPĚ poslouchají média a své známé, kteří vypouštějí takové nepravdivé srance a lži.

....i když, mě to vlastně nesere. Já se jim směju.

Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozzi seres me s tim neustalym postovanim obrazku v domneni jak ses strasne cool drsnej kluk. Nikdy jsem ti to nechtel rikat, ale umrit s tim nehodlam, kdyz bude zitra ten konec sveta
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

obrázky jsou vždy jako zpestření a lidi si to lépe zapamatují, než kdyby to byl jen čistý suchý text .
Měl jsem tě docela rád, tak ahoj v pekle, za 20 minut .
Grimley

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 12:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě, že jsem se těšil, že konečně potkám drejprda v pekle a žádnej konec světa není, tak ať jdou do vole prdele a příště si nevymejšlej
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 1:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Napadla me lehka otazka... nwm zda ti vedci a jini chytraci pocitaji s casovymi pasmi
Miuri

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 1:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě CJ...

Hakymm

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Serou mě smradlaví lidi v posilce.
8Shade

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Napadla me lehka otazka... nwm zda ti vedci a jini chytraci pocitaji s casovymi pasmi

Počítaj, u nás se to má stát ve 12:11 dnes odpoledne. Na druhou stranu prý čeští vědci vypočetli přesnější datum na 2116. I kdyby, tak je úsměvný, ba až smutný, když někdo takovým ptákovinám věří.
prochm

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum 21.12.2012 má být jen začátek velkých změn, které se mají začít dít tak že já bych ještě nejásal.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Sere mě, že každých 5 minut čtu/slyším od všech o konci světa a že tito lidé NEJSOU SCHOPNI si najít pravdivé informace, jak to s M.kalendářem vůbec je a jen TUPĚ poslouchají média a své známé, kteří vypouštějí takové nepravdivé srance a lži.

....i když, mě to vlastně nesere. Já se jim směju.

Ty máš poslední dobou nějaký období, který se periodicky opakuje v ženským životě? Že co od Tebe čtu, tak to je pořád upozorňování na věci, který můžou být člověku u ř***, ale všechno Tě sere

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 649, 650, 651 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: