|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
V brně sedel nejakej shnilej a podle smradu cerstve posranej bezdomovec v busu a smrdel tak, ze prvni pulka busu byla precpana a v druhe polovine sedel on sam, nechtel bych byt ten polda, co ho musi vyrazit... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
lukin99
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 11:06 pm Předmět: |
|
|
dnes v práci (dělám v restauračce) ... vedoucí si spletla dny, takže jsem lítal asi mezi 90 lidma sám a aby toho nebylo tak se mi na záchodě začali rvát dva asi 40ti letí chlapy (jeden pod 100kg, a druhý těžce nad 100 a když jsem je roztrhával abych je vyhodil ven tak sem si natáhl záda a nemůžu se ani ohnout....grrr
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
Sere mě, že každých 5 minut čtu/slyším od všech o konci světa a že tito lidé NEJSOU SCHOPNI si najít pravdivé informace, jak to s M.kalendářem vůbec je a jen TUPĚ poslouchají média a své známé, kteří vypouštějí takové nepravdivé srance a lži.
....i když, mě to vlastně nesere. Já se jim směju.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 11:32 pm Předmět: |
|
|
Frozzi seres me s tim neustalym postovanim obrazku v domneni jak ses strasne cool drsnej kluk.  Nikdy jsem ti to nechtel rikat, ale umrit s tim nehodlam, kdyz bude zitra ten konec sveta _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 11:40 pm Předmět: |
|
|
 obrázky jsou vždy jako zpestření a lidi si to lépe zapamatují, než kdyby to byl jen čistý suchý text  .
Měl jsem tě docela rád, tak ahoj v pekle, za 20 minut  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 12:35 am Předmět: |
|
|
Sere mě, že jsem se těšil, že konečně potkám drejprda v pekle a žádnej konec světa není, tak ať jdou do vole prdele a příště si nevymejšlej _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Miuri

|
|
| nahoru |
|
 |
Hakymm

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 8:05 am Předmět: |
|
|
Serou mě smradlaví lidi v posilce.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 8:22 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Napadla me lehka otazka... nwm zda ti vedci a jini chytraci pocitaji s casovymi pasmi |
Počítaj, u nás se to má stát ve 12:11 dnes odpoledne. Na druhou stranu prý čeští vědci vypočetli přesnější datum na 2116. I kdyby, tak je úsměvný, ba až smutný, když někdo takovým ptákovinám věří.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|