|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
CF #33:
warm-up:
x squat
x lunge
x situp
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU
hip + shoulder mobility
bands
Strength:
Deadlift 3x3 - 90% - 170kg
3x max KB row (40kg)
3x weighted push up (40, 45, 53kg - člověk :-))
WOD:
50 DU
10 KB swing (32kg)
10 V-up
9 KB swing (32kg)
9 V-up
.
.
.
1 KB swing (32kg)
1 V-up
50 DU
Time: 8:23 Rx +
Practice:
MU (chest to bar, rings) - zlepšení
- MT těžký
- WOD celkem spokojenost (mohlo to být rychlejší), 32kg je už slušná váha na swing, šlo to dobře, jen DU jsem zbytečně sral
- cítím zlepšení na MU, ještě chvíli a bude to tam!
- takže pressy až zítra a v pátek vzpírání, takže si dávám tento týden 5 dní v kuse, víkend VOLNO (něco na mě asi leze  )
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
CF #34:
warm-up:
x squat
x lunge
x situp
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup
x TTB
x HSPU
hip + shoulder mobility
Strength:
Press 3x3 - 90% - 57kg
3x max pull up
3x20 KB goblet squat (24kg)
WOD: "Death by burpees!"
1min = 1 burpee
2min = 2 burpee
.
.
14+13 end
Practice:
MU (grip + pull up)
- nebudu se k tomu ani vyjadřovat, měl jsem sílu dokončit ty 2 op ale neměl jsem prostě motivaci, nesnáším burpees
- zítra vzpírání _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá prosinec 21, 2012 1:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
Od 1.1.2013 jedu striktní paleo na zkoušku po dobu 30 dní. Tu zeleninu do sebe prostě nacpu.
Takhle nějak to bude vypadat:
vejce (hlavní zdroj bílkovin)
maso
ryby (makrela, sleď, tuňák, občas krevety)
slanina
oliv. olej (příp. +jiný)
zelenina (hlavně cherry rajčata, okurky, brokolice, mix salát)
ovoce (hlavně banány, kaki, jablka)
mandle (občas pistácie, + burákové máslo)
občas med a čaj, jinak voda
Čeho se budu vyvarovat:
džusy
racia
džemy
rýže, brambory (to jsem zvědavej ...)
čočka, hrách, fazole
mléko, jogurty, sýry (občas hermelín - prý 0g laktózy)
nebudu chodit k číňanům!
Tak uvidíme jak mi to půjde, přípomínky beru.
PS: startovní váha 90kg, asi se půjdu nechat i přeměřit, sice měsíc je málo, ale jsem zvědavý, jestli se něco změní. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 7:56 am Předmět: |
|
|
S jakým cílem do toho jdeš? Cítíš, že tě momentální stravování brzdí, nebo jen chceš jíst tak jako ostatní kolem tebe? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 7:59 am Předmět: |
|
|
už to sem někdo dával http://www.paleo-center.com/sprievodca-prechodom-na-paleo prpavdu dobrá stránka ;-) doporučuji klasické paleo...já jsem ted dva dny zkoušel ketozní, ale pak jsem si řekl že do toho pujdu až po vánocích, chci si také dopřát trochu cukroví, nějaký ten alkohol a prostě tu pohodu co k Vánocům patří
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 8:14 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | S jakým cílem do toho jdeš? Cítíš, že tě momentální stravování brzdí, nebo jen chceš jíst tak jako ostatní kolem tebe? |
Pravidelný čtenář už odpověď zná, jelikož jsem jí jednou postoval
Rozhodně to není kvůli tomu, abych byl "in" a nebo že to tak dělají lidi kolem mě.
Chci si to zkusit, jak se budu cítit, kolik budu mít energie počas dne a na tréninku, jak to bude náročné finančně. Také by mě zajímalo, zda mi paleo nějak pomůže s pletí, se kterou mám trochu problémy. V neposlední řadě bych chtěl trochu zkvalitnit a stáhnout tuk.
To jsou to hlavní důvody.
Morwynion - díky, znám ten web, ještě si to pořádně po vánocích prostuduju. Pojedu klasiku. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
CF #35:
warm-up:
hip + shoulder mobility
bands
streching
Skill:
hang power snatch, OHS
WOD:
21-15-9
hang power snatch (50kg)
box jump (70cm)
Time: 12:05 Rx
After party:
100 hollow rocks
- ještě před WODem se mi zdálo, že snatchuju 70kg jak to bylo těžký a nešlo to, pak jsem se ale docela rozjel
- soustředil jsem se na techniku, žádný z op. nebylo "dotahovaný", vše čistě až nad hlavu
- box docela vysoký  , ale šlo to (no jo, nové boty  )
- furt mě bolí v krku a mám návaly horka, víkend dám asi volno
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
http://paleoista.com/news/is-bacon-paleo/ takže to vlastní je i není paleo. Z 92% je to vepřový maso, což je OK, jen ten zbytek není moc fajn. Nebudu ji dávat každý den, jen někdy. Lepší by bylo samozřejmě kupovat kvalitní od řezníka. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 10:55 am Předmět: |
|
|
Nemoc
- krk, rýma, teplota, bez energie. Dnes a zítra volno, 24. chci jít ale trénovat, jako každý rok, je to tradice. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|