dneska pořád cítím únavu některých svalů ze včerejška předešvím ramena trapezy a zada...
sice to nebyl silovej trenink ale i takovy mlaceni do pytlu aktivuje některý schovaný svaly
dneska zezačatku sem byl hodně ztuhlej vy kyčlích a zádech, tak jsem zvolil pro začatek nějaky prohřátí na orbitreku 5min pak strečink ruzny warmup hovadiny prostě :)
roztažení dvě serie MT se 100kg...bylo to divné a těžké ale v prubehu HIIT sem se do teho dostal...asi jenom potřebovalo tělo zahřat :)
pak HIIT
20krat 30vteřin interval
tentokrat byl drsnější...žádnej pauzovej interval totiž nebyl a taky lepši cviky
1. 5opak se 140kg na MT
2. silové přemístění a výraz 51kg 5opak (sem docela nestihal :D)
3.přeskoky přes švihadlo cely interval
4.mlaceni do pytle hlavně rukama rychle intenzivně...
celkem teda nějak 5 kol...asi nevim jistě sem to musel po třech kolech nějak přerušit na minutu došel mi zakaznik :D
celkove ale po dokončení mrtvola :D...složení bylo super jenom to příště prohážu...odjet mt a pak hned jet vyraz byl mazec :D
po nejakym menším odpočinku v řádu minut a taky nejakych dalších vyrazech a trhach (dneska sem se nezastavil...mel sem mezi setama pauzy ale dycky kdyz sem chvilku neco nedelal popadl sem něco a něco dělal :D hlavně nadhozy lehky do zblbnutí)
přišel můj upravený fran (crossfit WOD)
21-15-9
100kg deadlift
51kg thruster
děs běs hlavně thrustery...trvalo mi to 33 minut (kvůli thrusterům ktery sem dělal po 5 a mezi nima velky pauzy...nedavam to technicky moc dobře ale postupně mi to sedalo líp a líp :) (nejel sem je táááákhle dlouho :D)
pak sem valil ještě log lift exhibičku na opakování 90kg :D
pak to samy parkrat atlasy 105 a 125
105 šel jednim krasnym pohybem vysadit
125 už ne tak krasně ale taky šel krasně nahoru jen s maličkym přechytem :)...dost potěšilo
no malem sem zapoměl na 5x5 serie shybů naširoko moc moc...
nějaky skakačky přes švihadlo atd...dneska sem prostě pořád řádil :D
na závěr treninku super yoke
140 litačka
220rychle
300 po dnešnich treninkach to bylo už dost těžký ale tak s pauzama sem to ankonec odnesl 30m :D ovšem kekonci děsna přemahačka až sem myslel že se pobleju...ale donesl sem!!! :D pak me dost bolel bachor z toho...myslel sem na kýlu...
jdu spat sem totálně na sračku...něco sem snědl ...a jdu na kutě regenerovat
loučim sa jedu do alp do italie zalyžovat si pořádně :) tak hezké svátky všem
AHOJ v novém roce :)