|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Study
|
Zaslal: st duben 29, 2015 7:47 pm Předmět: |
|
|
Tak musím říct, že všechny příchutě proteinu Deluxe od Nutrendu jsou velmi povedené. Slabší mi akorát příjde vanilka a možná lískový ořech :) Sice mi to prvně "smrdělo" trochu umělotinou, ale po 2. šejku sem to už nevnímal.
Nicméně u mě jednoznačně vyhrála příchut brownies :) Takže až bude Deluxe zas v akci, tak beru aspon 2 balení. Myslím, že za tu cenu je to super!
Díky Martine :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 2:56 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | princezny
mel jsme sojovy izolat ze 4F
bez prichuti
jneom s vodou |
Ten je náhodou podle mě chutný, vyzkoušej rýžový to jestli vypijes tak klobouk dolu, chutná úplně na chlup jako cement
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 5:02 am Předmět: |
|
|
Taky mi došly vzorky Deluxe a za mě je to velké zklamání (mam zatim ochutnano vanilku, jahodovej cheesecake a čokoládu-mandle) a všechny příchutí nevýrazný a celkově mě to furt přijde jak kdyby tam bylo moc vody (dávám 150ml). Jsem zvyklej na Scitec, kde dám odměrku, klidně 300ml a furt je to krásně krémový a hlavně taky s lepší chutí :) budu brát jahoda-bílǎ čokoláda od Scitecu :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 7:37 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Taky mi došly vzorky Deluxe a za mě je to velké zklamání (mam zatim ochutnano vanilku, jahodovej cheesecake a čokoládu-mandle) a všechny příchutí nevýrazný a celkově mě to furt přijde jak kdyby tam bylo moc vody (dávám 150ml). Jsem zvyklej na Scitec, kde dám odměrku, klidně 300ml a furt je to krásně krémový a hlavně taky s lepší chutí :) budu brát jahoda-bílǎ čokoláda od Scitecu :) |
jj maďarskýmu scitecu se chuťově nic nevyrovná:) kdo pije protein na chuť a nepřipravuje se na olympiádu, tak musí bejt spokojenej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 11:00 am Předmět: |
|
|
[quote="Hulkie"
jj maďarskýmu scitecu se chuťově nic nevyrovná:) kdo pije protein na chuť a nepřipravuje se na olympiádu, tak musí bejt spokojenej...[/quote]
Chuť super, ale člověk se nemusí připravovat ani na soutěž, stačí, když mu záleží na složení a od Scitecu upustí (acesulfam, občas Aspartam)... _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 11:29 am Předmět: |
|
|
Jsem nečekal, že je tu tolik budoucích mistrů Olympia, tak se teda omlouvám
Jinak acesulfam ani aspartam mi při moji spotřebě Coly Zero nedělaj vrásky :))
Omlouvám se, jestli jsem někomu šlápl na kuří oko, když jsem napsal svůj názor na chuť proteinu Deluxe 100% whey.
A už jsem to psal na víc místech, proteiňák mám vážně jako odměnu / na chuť :) bílkoviny řeším masem / vajíčkama / sýrama / jogurtama / tvarohem :) (ostatně jako většina lidi tady na foru by se bez proteiňáku klidně obešla ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 11:32 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Jinak acesulfam ani aspartam mi při moji spotřebě Coly Zero nedělaj vrásky :)) |
To je vazne komicke, jak porad nekteri lide resi sladidla, jejichz spotrebu maji v mikrogramech _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 3:09 pm Předmět: |
|
|
Delux coko brownis, peni doce dost, rozpustnost nic extra, chut neni spatna (lepsi nez Extrifit), stravitelnost dobry=urcite zustanu u scitecu, ktery je chutove,penivosti a rozpustnosti uplne jinde
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 3:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 6:56 pm Předmět: |
|
|
Díky moc za vzorky a zároveň to, že moje poslední objednávka dorazila rychle a bez problému, tak to má být :)
Od Nutrendu mi nikdy nic nechutnalo, byla jsem k tomu lehce skeptická, ale zatím ozkoušená příchuť skořicová rolka byla super! :) rozpustnost, stravitelnost klasika..prostě Nutrend..už jsem "zhýčkaná" instantními variantami..
P.S. Ondra nemusel být tak tajemný a mohl prozradit konkrétně, jaká příchuť mu (ne)chutnala
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 7:11 pm Předmět: |
|
|
No, po delší době zvykání u mě chuťově vede hydro traditional. Napoprvé to je silně existencionální zážitek, ale časem jsem se propil k tomu, že mi to chutná.
Někde jsem tu psal, že pro mě byl zklamáním foursome protein od Scitecu. Je to humáč a pro mě první zklamání od této značky. Chystám se na nutrend, tak uvidím. Po letech to bude první pokus. Jejich tyčinky mi chutnají. Pokud budou proteiny podobné - budu spokojen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | No, po delší době zvykání u mě chuťově vede hydro traditional . Napoprvé to je silně existencionální zážitek, ale časem jsem se propil k tomu, že mi to chutná.
|
Tak tak Nedám na ten protein dopustit
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 7:21 pm Předmět: |
|
|
Tohle uz jsem slysel od strasne moc lidi a nikdy jsem nejak nepochopil a to jsem mu dal dost sanci _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmicz1
|
Zaslal: pá květen 01, 2015 9:40 am Předmět: |
|
|
Tak vzorky dorazily.
Ted jsem si dal Cocolate Brownies Flavour a chut vyborna, hlavne v ustech ta druhorada chut je super,rozpustnost taky dobra dal jsem vice vody asi 300.ml,takze doporucuju, predtim jsem mel jahodovou prichut taky dobra zadna umela, zadnou jinou jahodovou prichut jsem nikdy nemel, tak nemam srovnani.Je i tim, ze, ze beru proteiny od 4ftiness a ty prichute jsou lehce nadprumerne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 10:38 am Předmět: |
|
|
| kosmicz1 napsal: | Tak vzorky dorazily.
Ted jsem si dal Cocolate Brownies Flavour a chut vyborna, hlavne v ustech ta druhorada chut je super,rozpustnost taky dobra dal jsem vice vody asi 300.ml,takze doporucuju, predtim jsem mel jahodovou prichut taky dobra zadna umela, zadnou jinou jahodovou prichut jsem nikdy nemel, tak nemam srovnani.Je i tim, ze, ze beru proteiny od 4ftiness a ty prichute jsou lehce nadprumerne. |
Já naopak nedoporučuju víc než 150ml pokud to udělám takhle na tři loky, tak uznávám, zle ty přichutě jsou dobrý, jakmile jsem dal 250ml, byla z toho hrozná nevýrazná kejda :/ _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|