PROTEINY III.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PROTEINY III.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY III.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LaFontaine

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2015 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Se zpožděním ještě píšu ohledně vzorků Survival Ultra Speed 80 Fair Power.
Složením super, rozpustnost super, protein není prašnej. Chuťově mi ale nepřišel nic extra. Většinou očekávám dopředu spíš takovou mdlejší průměrnou chuť a tady to tak přesně dopadlo. Borůvka nic moc, čokoláda celkem dobrá, vanilka pro mě nejslabší. Nějakou hořkost jsem tam ani nepostřehl, spíš mě to celkově nějak nezaujalo. Určitě to není chuťově špatný nebo nedobrý, ale rozhodně se mi nestalo tak jako třeba minule u vanilky DeLuxe od Nutrendu, že jsem byl vyloženě překvapenej, jak mi to chutná. Oproti jinejm výraznejm nebo přeslazenejm proteinům zřejmě plus, že se to tolik nepřepije.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Study

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2015 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzkoušeno od každé příchutě 1 vzorek v 300ml vody:

Vanilka: Průměrná chut vanilky, nic extra, možná lehce hořký konec 6/10

Čokoláda: Nemůžu si pomoct, ale jak jsem zvyklej na hydro, tak mi tahle čokoláda příjde 6/10 strašně umělá a to i víc než u Deluxe proteinu

Borůvka: Asi nejpovedenější příchut, chutná relativně normálně, žádná umělotina tam rozhodně nejde poznat, tak jak je tomu u čokolády 8/10

Celkově mi všechny příchutě příjdou takové zvláštně sladké - asi ta kombinace sukralosy a stevie, rozpustnost, stravitelnost super a za největší plus u tohohle proteinu asi beru to, že člověk přesně ví, kolik tam čeho je. Pro mě je tenhle protein však docela drahý a až tolik mě neoslovil. V každém případě díky moc za vzorky.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2015 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro me jednoznacne nejlepsi cokolada, mozna i nej coko, co jsem kdy pil (v ledovem mleku) , vyrazna chut, po usejkrovani celkem husty lahodny cokoladovy kokteil. Opravdu luxus. Kdybych si v nejblizsi dobe mel kupovat protein, coz ale delat nebudu, protoze bych ho behem par dni spotreboval a jsem celkem rad, ze jsem si odvykl :) , tak jednoznacne ultra speed 80 Fair Power. Podobne i vanilka (ovsem coko lepsi), naopak boruvka pro me malo sladka a dost nevyrazna, michal jsem si to po treninku s glukopurem a maltou a i tim mne to prislo celkem mdle, chtelo by to trochu pritvrdit na sladidlech a ochucovadlech :D
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2015 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes na oslavu posledního vzorku Survivalu ultra speed 80 jsem si dal borůvku se skutečnými borůvkami, tvarohem a mlékem, jako dělám obvykle. Ono celkově nemám moc co k Survivalu říct, protože je to z mnoha ohledů jeden z nejlepších proteinů, co jsem zkusil. Krémová konzistence je velmi příjemná, chuť vanilky je jako točená zmzlina z mých dětských let.

Brzo mi tu bude docházet balení Prominu, uvidíme tedyk :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
V.comT

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2015 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc děkuji Ondrovi za zaslané vzorky. Co se týká příchutě, tak z těch tří mi nejvíce chutnala borůvka, nejméně pak asi vanilka, kde jsem cítil nejvíce hořkost hydra. Jinak rozpustnost a hlavně stravitelnost excelentní.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2015 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já opožděně taky děkuji za vzorky a musim říct, že mi ten protein hodně sedne (všechny 3 příchutě). Do teď jsem bral hlavně borůvku od Extrifitu, ale uvažuju že přejdu na ten Survival. Chuť, rozpustnost i stravitelnost vynikající.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2015 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějaký typan na ovocný whey protein? Ta čokoláda dokola je hrůza.
RoPaK

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2015 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Nějaký typan na ovocný whey protein? Ta čokoláda dokola je hrůza.

Jahoda nebo borůvka od Extrifitu Whey 80 je dobrá.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2015 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Se Survivalem jsem byl taky spokojenej. Nejlepší byla čokoláda a borůvka. Vanilka o něco míň, ale celkově nemám rad vanilkové příchutě a tahle určitě patřila k těm lepším - ani nechutnala chemicky. Třeba o proti novým proteinům od Nutrendu mi chutnaly o dost víc. Další parametry jako rozpustnost a prašnost byly taky v pohodě. Jen škoda té ceny.

Jo a díky Martinovi a Ondrovi za vzorky .
jachym

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2015 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem také měl možnost vyzkoušet nové Deluxe od Nutrendu.

V podstatě nemám co bych vytknul, nepráší, chutnaji ok... snad jediná věc mě trochu zamrzela. Jak už sám název naznačuje "Deluxe" - tak nějak jsem čekal něco trochu jinýho než je standardní Whey Core. Ten je sám o sobě podle mě velmi kvalitní a tento se mu vyrovná, ale zároveň tu právě nevidím nic "navíc".

Ten název příchutě je podle mě totiž jen takový marketingový tah. Nevím jak vy, možná mám nějaké otupělé chutě, ale třeba strawberry/cheescake kdyby mi někdo dal ochutnat, řeknu "fajn jahoda", vanilka/puding - "dobrá vanilka", čoko-ořech - "fajn oříškový protein".... jinými slovy chutnají podle mě sice určitě dobře, ale nějaký rozdíl tam nevidím a to co vždy má dělat tu příchuť nějakým způsobem zajímavou, to mi jaksi uniká.

Složením se od Whey Coru moc nelíš, takže závěr je asi takový, že bych tento protein klidně doporučil, ale jak tak koukám do ceníku Ronnie, nevim jestli bych třeba u kilovky tu stovku připlatil, nějak nevim za co bych měl, Nutrend prostě přišel s něčím "novým" spíš aby zase přilákal pozornost, ale představil dle mě jen kopii něčeho, co ale na druhou stranu kvalitní je a některé mi i víc chutnaly jako klasický Whey Core, třeba pistacie je super.
Eror

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2015 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V prvom rade ďakujem veľmi pekne za vzorky ultra speed 80 fair power. Chuťovo u mňa vedie čučoriedka, potom čokoláda a nakoniec vanilka. Osobne mi všetky príchute chutili, vanilky by som asi veľa ale nenapil,. Ide však skôr o osobnú preferenciu. Užíval som ráno a po tréningu. Stráviteľnosť super, ani som proteín "necítil" v žalúdku. Miešal som iba v pohári vidličkou a úplne super. Ak by som som v najbližšej dobe kupoval proteín, pravdepodobne by som siahol po čučoriedke.
Bombay

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím o tip na hutnější protein, než Nutrend Whey Core. Ten mi stačí, ale mám chuť to prokládat nějakým hutnějším, krémovitějším proteinem.

Poradíte pár tipů?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cokoliv od Scitecu...řada delite je super chuťově.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Většina těch multisložkových má kašovitou konzistenci. Zkus ten PhrarmaBlend, nebo něco na ten způsob, chuť je OK, jen ta cena teď...
Bombay

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Většina...

Souhlas, jen ta Pharma mi teda vůbec nesedla, po týdnu jsem to nemohl žrát

Zkusím Scitec asi a ještě něco. Respektive než riskovat 2+kg jedné značky, vezmu po kilu od dvou různých firem.

Takže klidně doporučujte i ostatní.
CFM Instant Whey 80 | Extrifit
Nejkvalitnější CFM protein s přírodními trávicími enzymy!
999 Kč
Whey Taste | Dex
Proteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem.
764 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PROTEINY III. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: