PROTEINY III.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PROTEINY III.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY III.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
c87

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

***-hydrolyzovany-protein-lepsi-ako-srvatkovy.html

nazory ?

--
edit, viz pravidla fora
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
karlwanhov

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

- hydro je predtraveny, tim obchazi praci zaludku a dostava se podstatne rychleji ze strev do krve - kdezto klasicky koncentrat se travi v zaludku zhruba do hodiny, ze strev do krve behem 2 hodin
- trenink odkrvuje travici soustavu a zhorsuje traveni

hydro je tim po treninku daleko vhodnejsi na rychle dodani zivin, ale jsou i vhodnejsi veci.. spise bych nehledal rozdil mezi stupnem hydrolyzy, tam uz to fakt je minininimalni

- mic. kasein sam o sobe neni zadna hitparada, pro lepsi aminospektrum je vhodne michat s koncentratem - 1:2
Bernhard

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nutrend Whey core100 ( hodnocení vzorků)

Proteiny pění spíš víc,ale není to,co by mi vadilo.

Biscuit: chuť dobrá, na tehle se snad nedá až tak moc zkazit
Pistácie: lehce nahořklá, poměrně výrazná chuť, do té bych se odvážil snadjen pokudby byla cenově akteptovatelná kilovka,takto bych se bál, žese mi brzy přepije
Čokoláda+třešen: třešeň je tam cítit jen lehce, příjemná chuť - z těch 3 nejlepší
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:
- hydro je predtraveny, tim obchazi praci zaludku a dostava se podstatne rychleji ze strev do krve - kdezto klasicky koncentrat se travi v zaludku zhruba do hodiny, ze strev do krve behem 2 hodin
- trenink odkrvuje travici soustavu a zhorsuje traveni

hydro je tim po treninku daleko vhodnejsi na rychle dodani zivin, ale jsou i vhodnejsi veci.. spise bych nehledal rozdil mezi stupnem hydrolyzy, tam uz to fakt je minininimalni

- mic. kasein sam o sobe neni zadna hitparada, pro lepsi aminospektrum je vhodne michat s koncentratem - 1:2

Nesouhlasím, není potřeba. V esenciálních AK nemají oproti sobě v žádné Ak výrazný rozdíl. Odchylky jsou, ale nic co by se muselo řešit nutně mícháním se syr. bílkovinou. Navíc ve studiích je kasein +/- vždy na úrovni syrovátkové bílkoviny, co se týče svalové proteosyntézy. Signifikantní rozdíl tam možná bude, ale v praxi to pro člověka nenese význam.
člověk

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2014 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MuscleTech PHASE 8
- vícesložka, podle mě super složení na noc, nebo na svačinu (obsahuje kaseinové a syrovatkové bílkoviny)
- jediné co bych mohl vytknout je vyšší obsah sacharidů ( je to cca 61% protein), ale v objemu si myslím, že to nevadí
- mám příchuť MILK CHOCOLATE => parádní chuť, hodně hustá konzistence i s vodou, příjde mi trochu takový "moučný" (to je asi mic. kaseinem)

PROM-IN Hydro Optimal Whey
- složení je jasný => údajně směs hydrolyzátů
- rychlý protein vhodný zejména po tréninku, není sice tak rychlý jako hydro s stupněm hydrolýzy 32, ale považuju to za výhodu
- příchutě jsou podle mě jsou hodně povedené => ČOKOLÁDA je sladší, na konci je ale cítit ten hořký "ocas" , BANÁN to samé, akorát je trochu více hořký... tohle je ale normální u hydrolyzovaného proteinu...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Riku

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2014 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže mé zhodnocení vzorků od Nutrendu a Prom-inu co se týče proteiňáků.

Whey Core 100
Všechny příchutě docela práší, rozpustnost je v pohodě ikdyž to není instantní protein a trocha pěny která mi nevadila.

Pistácie mi nechutnala vůbec, hodně chemický podle mě a měl jsem co dělat to vůbec vypít.
Biscuit celkem šla, neurazí ani nepotěší
Čoko+třešeň asi nejlepší z těchto tří příchutí, aroma třešní je příjemný a dokážu si představit že bych toho dokázal vypít celé balení

PROM-IN Hydro Optimal Whey
Prášek mi připadal stejný jako od nutrendu - práší, celkem pění ale trvalo trochu déle aby se dobře rozpustil

Čokoláda mi chutnala, přeslazená mi nepřipadala a hořký ocas hydra mi vůbec nevadí, je to trochu jako hořká čokoláda.

Banán u toho mi hořký ocas už docela vadil, moc se to k tomu banánu nehodí

co mě tedy překvapilo je to, že jsem byl po tomto proteinu docela nafouklý a nebylo mi dobře od žaludku, což se mi u hydra ještě nestalo.. a to u obou příchutí

Tím bych chtěl poděkovat za zaslané vzroky

Ale u Whey core 100 tedy nechápu jeho cenu, tento protein bych viděl s cenou cca 990,- Kč maximálně, protože v dnešní době instantních, neprášivých, nepěnivých a daleko chutnějších proteinů mi současná cena přijde dost vysoká..... a i přesto je druhý nejprodávanější

edit: sakra jsem blbej nebo co, ještě před chvíli jsem u whey core 100 měl cenu něco přes 1200? asi jsem blbě čuměl.. no 1099,- to už je celkem odpovídající, takže beru zpět co jsem psal výše..
člověk

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2014 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
edit: sakra jsem blbej nebo co, ještě před chvíli jsem u whey core 100 měl cenu něco přes 1200? asi jsem blbě čuměl.. no 1099,- to už je celkem odpovídající, takže beru zpět co jsem psal výše..

I tak zdražil... já ho kupoval za 880 kč ...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2014 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
co mě tedy překvapilo je to, že jsem byl po tomto proteinu docela nafouklý a nebylo mi dobře od žaludku, což se mi u hydra ještě nestalo.. a to u obou příchutí

Byl jsem na tom stejne, tohle hydro mi prislo spis jako zametena podlaha a prijezdova cesta k tovarne na hydro. Bylo mi po nem tezko, dve hodiny jsem mel v zaludku kybl cihel, nemluve o nadymani. Obe prichute, banan jeste horsi. Rozhodne zklamani. Pouzivam DH32 od Extrifitu a to slape perfektne.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2014 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:

Nejsi, protože já jsem tady četl Tvůj příspěvek, koukám na tu zmínku o ceně a říkám si, co blbne, vždyť stojí 1099 Kč... a kouknu do shopu a tam cena asi 1400 plus mínus. Nechápu, chyba nějaká, tak jsem to hned dal tam, kde to mělo být.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DEXCORE

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2014 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, mně to taky bylo divný protože jsem si pamatoval, že stával okolo té tisícovky a najednou tolik. Tak jsem si myslel, že s novým obalem zdražili

Jinak dneska jsem ráno zkoušel jeden z gainerů od Nutrendu a jsem z toho celkem mile překvapenej, tak to večer zhodnotím do příslušného tématu :)
Riku

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2014 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Riku napsal:

Nejsi, protože já jsem tady četl Tvůj příspěvek, koukám na tu zmínku o ceně a říkám si, co blbne, vždyť stojí 1099 Kč... a kouknu do shopu a tam cena asi 1400 plus mínus. Nechápu, chyba nějaká, tak jsem to hned dal tam, kde to mělo být.

To se mi ulevilo, uz jsem myslel, ze mam nejaky halucinace :D
Frozz.

PříspěvekZaslal: so červen 28, 2014 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji Ronnie.cz za vzorky, postupně budu přidávat minirecenze.

Essential Hydro Optimal Whey - BANÁN
+ chuť příjemná, nepoznal bych, že je to hydro (= není tu typická hořkost)
+ rozpustnost
+ stravitelnost
+ ČISTÉ složení
+ slazeno stévií a sukralozou
0 pěnivost mírná (ve vodě), nic, co by se nedalo vydržet
- neuvádí se stupeň hydrolýzy
- dostupné jen 1kg balení

https://obchod.ronnie.cz/s-5321-essential-hydro-optimal-whey.html
Moocha

PříspěvekZaslal: so červen 28, 2014 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě nedávno byla stévie hudbou zítřka a dneska už je narvaná úplně ve všem. Poslední dva proteiny jsem měl stéviové a už mi ta chuť leze krkem ikdyž teda v tom hydru od prom-in je taky a chuťově to nebylo vůbec špatné.
Study

PříspěvekZaslal: so červen 28, 2014 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hydra od PROM-IN

Banán - chutově docela dobrý, lehce hořký konec, stravitelnost v pohodě, pěnivost střední - 6,5/10
Čokoláda - chut na čokoládu nic moc, opět lehce hořký konec, stravitelnost ok, pěnivost střední - 6/10

Nitrox pump od PROM-IN

Malina - chutove ok, pěnivost relativne velka, účinek nic moc - 6/10
Pomeranč - chutove horší jak malina, penivost stejna, účinek opět téměř nulový 5/10

BCAA SYNERGY od PROM-IN

Malina - chutove dost dobra, penivost velka, účinek těžko změřit, celkovy dojem 7/10
Pomeranč - opět horší chut, penivost i učinek stejny, dojem 5,5/10

Jinak mám aktualne od Musclepharmy Assault a ten šlape podstatne líp, akorát nenapumpuje tolik, i když ani tady to nebylo nejak markantní, spíš minimalni napumpovaní

Nicméně díky moc za vzorky, jediný co bych si fakt koupil je max to bananovy hydro, nebo malinové bcaa, ale znam i lepší produkty

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky dekuju za vzorecky :).

Whey Core 100

Pistacie - dle meho malo pistaciova, jinak vsechno ok.
Cokolada-tresen - dobra prichut, vsechno ok.
Biscuit - dle meho nejchutnejsi prichut z tehlech trech, akorat jako jediny mi udelal cucky v shakeru.

--

Combat Powder

Cookies and cream - mel jsem opravdu problem dobrat toto baleni. Jak jsem si driv pochvaloval prichut peanut butter, tohle byla opravdu nechutna hruza. Pominuli stranou chut, tak rozpustnost opravdu spatna. Vsude same cucky, ktere se lepily zevnitr shakeru, tak ze to neslo poradne ani umyt.

Moocha napsal:
Ještě nedávno byla stévie hudbou zítřka a dneska už je narvaná úplně ve všem. Poslední dva proteiny jsem měl stéviové a už mi ta chuť leze krkem ikdyž teda v tom hydru od prom-in je taky a chuťově to nebylo vůbec špatné.

Nevim, ja to hodnotim kladne, ze se pokousi jit tou lepsi cestou.
CFM Instant Whey 80 | Extrifit
Nejkvalitnější CFM protein s přírodními trávicími enzymy!
999 Kč
Whey Taste | Dex
Proteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem.
764 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PROTEINY III. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: