tuku tam je celkem dost, ale tak přeci se nebudu obtěžovat s dietou, abych vypadal dobře u bazénu, do kterýho stejně nechodím
Souhlas , rysovacka je pro máčky kterym jde o tak povrchni vec jako vzhled, jde prece hlavne o silu )
Jinak vypadas v poho, to ja mam podle vahy 24% tuku a to je teprve dost.
hele já si to vždycky odůvodním tak, že kdybych nasadil dietu, tak by ze mě stejně nic nezbylo , takže až budu mít takových 90 kg v týhle kvalitě, tak potom už o tom můžu přemýšlet
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Dneska jsem přemýšlel jestli dám trénink doma nebo si půjdu zaběhat a činky nepřesunu na zítra. Nakonec jsem se rozhodl, že běh bude zítra a dneska trénink.
Doma
Cizo full body
trénink 38
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Supersérie: Kliky na bradlech 20 ( PR! ),7,7,7 + přítahy JČ 4x10 (na každou stranu) - 26 kg jednoručka
Dřepy na 1 noze (dosedy na 30 cm box) 4x8 (na každou nohu)
Kladiva 8,6,6,6 - 13 kg+13 kg JČ
Rotátory v sedě 3x10 - 1 kg
Zkracovačky (nohy nahoře) 20,15,15
Russian twist 2x20 (na každou stranu) - 5 kg
TIME: 65 min.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- tak hned ze začátku jsem si řekl, že si zkusím splnit cíl 20 kliků na bradlech. Nakonec jsem to překvapivě splnil, YES! Video dodám později. Jinak kliky na bradlech jsem dal do supersérie s přítahama, good kombinace.
- u dřepů na 1 noze jsem snížil box na 30 cm a bylo to poměrně znát. Nohy už dostaly slušně zabrat, hlavně levačka, která je trochu slabší.
- kladiva šly pěkně, bicáky a předloktí napumpovaný parádně :)
- rotátory i břicho OK
Tak dneska povedený trénink. Hlavně mám radost z těch kliků na bradlech. Nečekal jsem, že to dám, ale dal, takže spokojenost. Každopádně i tak je to bída, ale aspoň něco :).
Zítra pravděpodobně nějaký výklus.
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
20x kliky na bradlech, btw. toho řevu na konci si nevšímejte to já když jsem doma, tak občas vydávám i nějaký takovýhle neandrtálský zvuky
luster: chodítko je hardcore, ale zatím jsem s ním max. spokojen
Včera jsem byl strašně línej a přidalo se hnusný počasí, takže běh se nekonal. Dneska hned po škole jsem šel na trénink do LA.
LA.GYM
Cizo full body
trénink 39
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
Trénink :
Supersérie: Benchpress s jednoručkami 5x5 (25 kg JČ) + Shyby nadhmatem s gumou (red) 6,6,6,5,5
Výstupy na box (60 cm) 2x8 (každá noha) - 10kg+10kg JČ
Wall sit 2x60 sec.
Triceps s gumou (pink) 4x25
Band pull aparts 3x20 (pink)
Plank 2x60 sec.
Mosty 3x15
TIME: 60 min.
COOL DOWN
švihadlo
10 minut strečink
- supersérie OK. Na to, že jsem poslední dobou dělal na kozy jen bradla, tak na moje poměry celkem good výkon na jednoručkách :-D .
- výstupy a wall sit lehce
- zbytek cviků byl spíš zaměřen na rehabilitaci, takže OK
Dneska celkem takový lehčí trénink. Ani nějak nebylo moc energie, což přisuzuju tomu, že je pátek.
Zítra bych si rád dal opět sprinty. Doufám, že se povede počasí.
Naposledy upravil Reiben dne so duben 21, 2012 9:20 am, celkově upraveno 1 krát
Tak dneska konečně víkend. Krásně jsem se vyspal a v klidu nasnídal. Cca o 90 minut později jsem vyrazil si dát nějaké ty sprinty na atlet. plácek.
Běh - sprinty
rozehřátí :
600 metrů rozklusání
dynamcký strečink
běžecká abeceda
1 stupňovaná rovinka
trénink :
5x100 metrů sprint (cca na 90%)
- pauza: 100 metrů chůze zpátky na startovní pozici
ukončení :
600 metrů vyklusání
strečink dolní poloviny těla
Těch 100 metrů už je o poznání větší nálož než 50, ale dalo se to. A fakt mě sprinty baví. Ještě podotknu, že všude bylo zase zamčeno, takže při příchodu a při odchodu jsem musel přelézat 2 metrový plot :).
Ve sněhu nechodím, nejsem Frozz . Ale už cca měsíc je to počasí celkem OK, teda když neprší.
Každopádně v létě plánuju být venku furt, protože když bude krásně, tak být zavřený v posilovně je celkem sucks.
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
Trénink :
Mrtvý tah (nadhmat, bez pásu, později magnézko):
1x5 - 40 kg
1x5 - 60 kg
1x3 - 80 kg
1x3 - 100 kg
1x2 - 120 kg
2x1 - 130 kg (fail, zapomněl jsem přidat kotouče)
1x1 - 135 kg PR
1x1 - 140 kg PR
1x1 - 145 kg PR
1x1 - 147,5 kg PR
1x0 - 150 kg (grip fail)
Zkracovačky 4x15
TIME: 80 min.
COOL DOWN
švihadlo
10 minut strečink
Tak abych to nějak okomentoval. U mrtvoly byla jistota těch 140 kg. Víceméně někdy okolo týhle váhy jsem si spletl 2,5 kg kotouče s 5 kg. Takže při sérii se 145 kg, jsem myslel, že jsem zvednul 150 :-D. Pak ještě 147,5 kg, kde jsem byl přesvědčen, že zvedám 152,5 kg. Už tady to bylo fakt těžký a hlavně úchop naprosto selhával. Pak mě to napadlo, že si přepočítám, kolik vlastně tam mám naloženo. Samozřejmě jsem tam měl o 5 méně než jsem myslel. Takže abych to zaokrouhlil, tak jsem zkusil těch 150.
Víceméně to bylo těžké jak cyp, ale nasralo mě, že ve finálním dotahu mě naprosto zdradil úchop na levý ruce. neudržel jsem to a musel to položit. Budete moct sami posoudit podle videa, který co nejdřív vložím (buď dnes večer nebo zítra). Prostě ten finální dotah tam nebyl, takže to budu počítat jako no lift. Sere mě ale, že to je kvůli úchopu. No každopádně i těch 147,5 kg je pěkný výsledek a jsem s ním spokojen. Na to, že jsem tahal celou dobu nadhmatem a bez pásu, tak dobrý výsledek.
Další cíl je 160 kg.
Na konec už jsem se zmohl jen na pár sérií zkracovaček, protože jednak nebyl čas (mrtvoly mi zabraly přes hodinu) a ani síla na nic víc.
Zítra každopádně odpočinek a doufám, že nebudu mít vzpřimovače ve sračkách.
Naposledy upravil Reiben dne ne duben 22, 2012 7:53 pm, celkově upraveno 2 krát
Pekny vykon a verim, ze tech 150 by tam bylo kdybys nemel ty dalsi 2 pokusy predtim, na to kde tvoje maxko bylo jeste nedavno, jde videt, ze se furt zlepsujes, tak hlavne at se ten progress drzi co nejdele
orbb: na tenhle fail, jsem zapomněl, dík za připomentutí . Jinak THX za natáčení a to video ti, co nejdřív hodím na youtube .
seva: díky. Snad to ještě půjde nahoru, každopádně teď v horizontu několika měsíců (hlavně o prázdninách) budu mít jako prioritu cvičení s vlastní vahou a běh, takže spíš zase až po prázdninách se do toho opřu na 100%.
BTW. tady je těch 147,5 kg (kde jsem si původně myslel, že zvedám 152,5 )
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru