20:00 – Večeře : pytel rýže, cca 200 gramů kuřecího masa, 40 gramů olomouckých syrečků, zelenina, ovesná kaše s medem
22:00 – 2. Večeře : 250 gramů odtučněného tvarohu
TRÉNINK :
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo, člunkový běh, driblování s tenisákem)
10 minut dynamický strečink
Workout :
Shyby podhmat 8x,4x,3x,3x,2x
Kliky 20x,15x,10x,8x,7x
Výpady s JČ (26kg) 3x12+x12
Trh s JČ (20kg) 4x4+4
Wall squat 3x60 sec.
Zadní kliky 3x10
Bic. zdvihy s JČ (20kg) 12x,12x,10x
Výpony na jedné noze (7kg) 3x15+15
+ střed :
10x kolečko z kolen
12x superman
25x most
3X
čas celkem - 70:00
COOL DOWN
člunkový běh
20 minut strečink
Hodnocení tréninku : 8/10
- shyby, dal jsem pěkných 8 opak., což je splnění jednoho z mých cílů na květen
- kliky moc nešly, po shybech nebyla síla
- výpady pěkně těžké
- trh dost náročný, příště dám 5x4
- wall squat OK
- zadní kliky, bic. zdvihy i výpony OK
- okruh na střed mě opět zabil
Celkově mi trénink zabral hodně času. Každopádně jsem si ho celkem užil. Je ale na mě znát ta únava za celý týden.
Zítra bych to viděl asi na kruhový trénink s vlastní vahou. Ještě se uvidí .
video dne :
crossfit s MMA fighterem Andre Reindersem
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Naposledy upravil Reiben dne ne květen 08, 2011 10:52 am, celkově upraveno 3 krát
DEN 66 - 7.5.2011- SOBOTA : TRÉNINK S VLASTNÍ VAHOU + KONDICE
Včera jsem dokoukal hokej a šel spát. Nepochopitelně jsem vstal už před 6 hodinou.
Odpoledne jsem se rozmýšlel jestli si nemám jít zaběhat, když je tak krásně, ale nakonec jsem si dal trénink doma.
JÍDLO :
6:15 – Snídaně kaše (šálek ovesných vloček, cca 300 ml bio mléka, hrst mandlí, med na dochucení), banán, tři míchaná vejce.. nejlepší snídaně za poslední dobu , strašně moc jsem se najedl
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo, člunkový běh, driblování s tenisákem)
10 minut dynamický strečink
Workout :
Burpees : 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 (celkem 55x)
10x kliky
15x sed lehy
20x dřepy
5X
+ švihadlo :
100x snožmo
100x střídavě
50x pravá
50x levá
50x ze strany na stranu
100x snožmo
50x střídavě
čas celkem - 30:00
COOL DOWN
člunkový běh
20 minut strečink
Hodnocení tréninku : 8/10
- u burpees vidím nějaký znatelný pokrok, už se tolik nezadýchávám, ale pořád to stojí za prd
- kliky OK
- sed lehy shit
- dřepy OK
- švihadlo dobrý
Dnešní trénink celkem ušel. Sice se mi potvrdilo, že mám pořád kondici jak 100 kg ochlasta, ale lepší než nic .
Zítra bych to viděl na odpočinek.
video dne :
crossfit s MMA fighterem Andre Reindersem
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Naposledy upravil Reiben dne ne květen 08, 2011 7:37 am, celkově upraveno 1 krát
Dneska ráno jsem byl se psama na procházce , jinak odpočívám a spíš se celý den nudím doma .
Jinak včera jsem mluvil s panem Zdeňkem Weigem, majitelem crossfit tělocvičny v Praze. Dohodnul jsem se s ním, že zítra ráno si k němu přijedu zacvičit (ve škole je ředitelské volno) .
Jsem na to hodně zvědavej a těším se jaký to bude. Když mě to chytne, tak bych se snažil třeba 1-2x týdně jezdit (podle času a financí).
O velkých prázdninách bych případně mohl jezdit i 3-4x týdně.
JÍDLO :
6:45 – Snídaně kaše (šálek ovesných vloček, cca 300 ml bio mléka, hrst mandlí, med na dochucení), banán, dvě míchaná vejce
Cocman : njn, možná někdy příště . Jinak, co se týče té snídaně.. Co bys doporučoval. Já si většinou na snídani strašně dopřávám..cca 150-200 gramů ovesných vloček + 300 ml mléka, 3 míchaný vejce, banán. Se bojím, že když se pořádně nenajím, tak budu bez energie nebo budu šilhat hladem .
Ještě by mě zajímalo, jak je to s tou tvojí posilovnou, tam bych časem taky strašně rád zavítal .
Musím z Masaryčky pešky na Florenc a odtamtud 5 stanic na Pražský povstání .
Co ty ?.. V kolik tam jdeš ? Já budu v praze asi v 6:30 , takže v tělocvičně to vidím max. v 7 (akorát při otvíračce).
To máš dobrý , mě jede vlak v 5:45, takže vstávačka max. tak v 5:15 .
cocman : OK, půjdu tam z Vyšehradu, ale vůbec nevím jestli to najdu.. Mám jít pořád po hlavní a tam to někde bude ?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru