Jsem ještě trochu dobitej ze středečního tréninku, ale to mi nebránilo v tom, abych si dneska trochu zatrénoval. Původně jsem si chtěl jít ráno zaběhat, ale jelikož bylo mokro, tak jsem dal raději přednost domácímu cvičení.
Odpoledne jsem jel k doktorce na vakcínu.
JÍDLO :
6:15 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 350 ml odtučněného mléka, hrst mandlí, med na dochucení, hrst borůvek), 2 míchaná vejce
- burpees celkem náročný , docela mě to zničilo
- švihadlo jsem místy kazil, protože už jsem byl unavenej z těch burpees
Celkově jenom taková rychlovka, ale stačilo to. Pěkně jsem se u toho zapotil a trochu prokrvil svaly.
Zítra pokud ruka bude OK, tak dám nějaký trénink.
video dne :
strašnej blázen..
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Dneska jsem byl celý dopoledne u babičky,.. strašná otrava. Po příjezdu domů jsem byl utahanej, ruka pořád není 100% OK, takže trénink jsem odložil na zítřek.
JÍDLO :
6:30 – Snídaně : domácí mléčná rýže (pytel rýže, cca 300 ml odtučněného mléka, hrst rozinek, hrst mandlí, med na dochucení), banán, 2 míchaná vejce
Kulturistika není zrovna můj šálek kávy, ale pokud bych si měl vybrat jednoho člověka, kterýho z týhle branže uznávám,..pak je to Arnold.
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
- rozcvička super, byla rychlá a pěkně mě rozehřála na trénink
- u shybů nebyla síla, snad časem se v tomhle cviku někam posunu, zatím jsem pořád na mrtvým bodě
- dřepy OK
- kliky byly překvapivě celkem v pohodě, což mě mile překvapilo
- wall squat byl s rezervou, příště můžu přidat čas
- cleany byly velmi povedený, jen ta levá ruka měla trošku problémy
- zadní kliky, bic. zdvihy i výpony OK
- okruh na střed těla mě opět dodělal, ale tentokrát to nebylo tak strašný
Dnešní trénink se mi velmi líbil. Moc mě to bavilo, vše šlo jak po másle, takže .
Zítra už do školy, kde jsem nebyl docela dlouho . Poslední hodinu mě čeká tělocvik, jsem zvědav, co si pro mě povedený učitel zase připravil.
Až přijedu tak bych si mohl jít zaběhat , ještě uvidím.
video dne :
Spartacus : Gods of the Arena - gladiátor camp
Koukám se nám tady v poslední době ten crossfit pěkně rozrostl, ty tvoje tréninky vypadají super, kreativní, dobrá práce
Jinak ten borec, 3 video od spodu, to je teda machr, nedovedu si představit to jet jako on za 10 minut, to bych asi fakt zvracel jako blázen
Tak GL do dalších tréninků
Díky moc , i tobě přeji štěstí do dalších tréninků. Co se crossfitu týče, tak určitě ho někdy zkus. Je to sice strašně náročný, ale když to budeš dělat delší dobu jako cocman nebo elrubio, tak fyzička ti půjde hodně nahoru.
Škola nakonec nebyla. Místo vyučování se šlo na prohlídku Valdštejnského paláce. Zabralo to cca 2 hodinky a bylo to i docela zajímavý. Pak jsem jel domů, příjezd ve 13:00. Celkově během dne hodně chůze.
Odpoledne trénink.
JÍDLO :
6:00 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 350 ml polotučného mléka, hrst rozinek, med na dochucení), banán, 1 vejce natvrdo
- tabata burpees byly povedený, už tam cítím docela pokrok, i tak ale musím říct, že to byl strašnej záhul , kdybych býval udělal ještě 1 opak. tak mám new PR na 50x burpees
- tabata švihadlo už byly horší, z těch burpees jsem byl unavený, takže nohy nechtěly moc spolupracovat = hodně záseků
- tabata dřepy jsou humus, na konci už byly nohy jak z betonu
Celkem povedený trénink. Budu zařazovat častěji. Co ale už příště neudělám je, že nedám švihadlo po burpees, protože si to pak vůbec nedávám.
Zítra to vidím na trénink síly. Během týdne asi ještě navštívím LA. GYM, půjdu si zaběhat atd.
video dne :
TRX force ...
Dneska jsem jel do školy a jelikož máme kvůli maturitám náhradní rozvrhy, tak jsem místo v 8:00, přijel už v 7. Nechtělo se mi hodinu čekat na pár předmětů, ve kterých stejně nebudeme nic moc dělat, takže jsem se rozhodnul, že pojedu domů.
Abych zabil čas než mi pojede vlak, tak jsem jel metrem na Českomoravskou. Tam jsem si našel posilovnu hammer strength fitness. První vstup je tady zdarma, takže až bude čas, tak si tam určitě pojedu zacvičit. Je to sice nejvíc komerční fitko, který jsem kdy viděl, ale hlavní je, že si tam můžu dát shyby, mrtvý tahy, dřepy, benč atd.
Cestou zpátky na metro jsem objevil skvělý venkovní hřiště. Bylo tam několik velkých hrazd, bradla, lavice na leh sedy, žebřík na ručkování a hodně dalšího. Prostě taková venkovní posilovna, kde se dá bez problémů odcvičit skvělý trénink.
Když už se mi poštěstilo na něco takového narazit, tak jsem neodolal a dal jsem si krátký trénink.
DOPOLEDNÍ TRÉNINK NA VENKOVNÍM HŘIŠTI
Nejdřív jsem potřeboval trochu rozproudit krev, takže jsem si dal nějaké to skákání panáků, potom běh na místě. Pak jsem si dal velmi krátký dynamický strečink a šel jsem do akce.
4x shyby nadhmat
3x4 shyby podhmat
4x4 kliky na bradlech
To bylo vše. Sice dost krátké, ale i tak to stačilo. Pěkně mi to napumpovalo vršek. Pak jsem si dal lehce strečink a šel jsem na vlak.
Škoda, že podobné hřiště není někde v mém okolí. Asi bych tam trávil dost času.
VEČERNÍ TRÉNINK
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo, člunkový běh)
10 minut dynamický strečink
Workout :
Rozcvička :
20x skákání panáků
10x most
10x dřepy
10x kliky
10x výpady (na každou nohu)
2X
Výpady s JČ (26kg) 3x12+12
Floor press (31kg) 4x8
Trh s JČ (20kg) 4x4+4
Přítahy JČ k pasu (15kg) 4x8+8
Kladivové zdvihy (20kg) 3x12
Výpony na jedné noze (6,5kg) 3x15
Finišer : Farmers Walk (44kg) 4x40 metrů
+ střed :
10x kolečko z kolen
12x superman
20x russian twist (4kg)
3X
čas celkem - 74:00
COOL DOWN
člunkový běh
20 minut strečink
Hodnocení tréninku : 7/10
- rozcvička super
- výpady strašnej záhul , takhle vysoký počty opakování jsou hodně náročný
- floor press spokojenost
- trhy dneska bohužel nic moc, postrádalo to dynamiku
- přítahy s JČ celkem OK
- biceps i lýtka OK
- farmers walk byl good, úchop nějak zesílil
- okruh na střed těla byl celkem náročný, ale jinak spokojenost
Tělo nějak nestíhá regenerovat, takže dneska už to bylo fakt náročný. Trénink celkem ušel, ale někde jsem nebyl na 100% spokojenej.
Zítra volno, nebudu naprosto nic dělat.
video dne :
Crossfit Football
Dneska jsem celý den odpočíval. Odpoledne jsem jel s kamarády do hospody, kde jsme až do večera hráli kostky a karty o drobný . Docela dobrý relax.
Zítra si asi půjdu zaběhat.
JÍDLO :
Dneska jídlo nic moc, ale je den odpočinku, takže mě to moc netrápí.
6:30 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 350 ml odtučněného mléka, hrst rozinek, med na dochucení), banán
9:30 – Přesnídávka : dva krajíce celozrnného chleba + sýr a kuřecí šunka, jogurt hollandia
15:50 – Svačina (předtréninkové jídlo) : koktejl (20 gramů 80% proteinu, 400 ml vody), hrst mandlí, hruška, krajíc celozrnného chleba + arašídové máslo.. místo chleba jsem chtěl dát racia, ale bohužel už došly
začátek :
5 minut rozehřátí (skákání panáků, rozklusání)
5 minut běžecká abeceda
trénink:
6 koleček kolem parku (cca 6 km) PR
čas - 27:50
ukončení :
5 minut pomalé vyklusání
5 minut chůze
10 minut strečink
Dneska jsem si dal 6 km souvislý běh, což je asi moje nejdelší trasa za moje krátké běžecké působení. Pomalu se blížím k vysněným 10 km .
Bylo to docela náročné, protože venku bylo tak 30 °C . Kdyby nefoukal vítr, tak bych asi zdechnul. Po doběhnutí jsem měl takovou žízeň, že pokud bych se nenapil, tak bych asi zkolaboval. *
Jinak pocit po běhu jako vždycky úžasnej. Je to jako když se člověk znovu narodí.
Zítra nějaký další trénink.
video dne :
Derek Poundstone
COOL DOWN
člunkový běh, švihadlo
20 minut strečink
Hodnocení tréninku : 10/10
- rozcvička suprová
- u shybů byla překvapivě docela síla, ne o moc, ale rozhodně větší než v neděli
- kliky jsem dal po dlouhé době s adaptéry, je to šetrnější vůči zápěstí a člověk může jít do větší hloubky, .. poslední série byla na krev
- MT s jednoručkami jsem dal poprvé s max. vahou, kterou mám doma k dispozici,.. bylo to překvapivě hodně lehké
- dřepy v pohodě
- wall squat hodně náročné, třetí série už byla strašná, ale vydržel jsem to
- pushupress byl OK, sice mám raději clean and press, ale i tak tenhle cvik budu zařazovat
- zadní kliky, biceps i lýtka OK
- okruh na střed byl sice náročný, ale u všeho dodržena dobrá technika, takže spokojenost
Dnešní trénink velmi vydařený. U všeho jsem měl sílu a moc mě to bavilo. Navíc u strečinku jsem se strašně dobře uvolnil, jako málokdy.
Zítra budu asi odpočívat, protože v neděli jsem chtěl jet někam si zatrénovat do posilovny, takže abych měl sílu. No každopádně ještě uvidím, třeba nepojedu nikam a budu doma.
video dne :
DeFrancooo
Včera večer nádhernej zápas na ČT4, obhajoba mistra Evropy Lukáše Konečného. Zvládl to skvěle.
Dneska měl být odpočinkový den, abych si mohl jet zítra někam zacvičit. Nakonec jsem se rozhodnul, že to nechám až na příští týden, takže dneska jsem si šel jen lehce zaběhat.
JÍDLO :
6:50 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 350 ml odtučněného mléka, hrst malin, med na dochucení), banán
19:00 – Večeře : brambory, cca 150 gramů kuřecího masa, zelenina, koktejl (cca 300 ml odtučněného mléka, hrst malin)
21:30 – 2. Večeře : 250 gramů odtučněného tvarohu
HIIT :
začátek :
5 minut rozehřátí (skákání panáků, rozklusání)
5 minut běžecká abeceda
trénink:
60 sekund klusání
30 sekund rychlý běh
6X
celkem : 9 minut
ukončení :
5 minut pomalé vyklusání
5 minut chůze
15 minut strečink
Po dlouhé době jsem si dal zase nějaké to svižnější běhání. Je to příjemná změna od těch "vytrvalostních" běhů, které normálně zařazuji.
Příště si dám těch intervalů 7. Dneska jsem se cítil, že bych toho zvládl i více, ale nechci nic přehánět.
Jediné, co mi dnešní běh kazilo byly všudypřítomné hejna mušek . Jinak jsem celkově s dnešním HIIT tréninkem velmi spokojený.
Zítra kompletní odpočinek a příprava do školy.
video dne :
HARDCORE posilování s vlastní vahou
Naposledy upravil Reiben dne so květen 28, 2011 7:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru