Adys93 : si mě nějak namotivoval zjistit kolik dám maximálně kliků, takže jsem to teď šel zkusit.
Prvních 20 kliků jsem dal docela rychle a překvapivě i lehce. Dalších 10 opakování už bylo těžkých. Potom se mi ještě podařilo vymáčknout ze sebe ještě 10 opak. s čistou technikou, ale to už jsem se klepal jak ratlík a hrudník byl bez sil, stejně tak střed těla.
Suma sumárum, mám new PR - 40 kliků . Je to sice málo, ale mě to osobně to potěšilo, protože jsem myslel, že dám tak 30.
edit : skákání panáků
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Odkud si? Docela rád bych si s tebou dal někdy trénal, jestli někdy pojedeš kolem Ústí n.L nebo Děčína tak řekni a zatrénujem u nás na ovále nějaký kruhák :) (pokud teda jsi ze severu Čech)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Odkud si? Docela rád bych si s tebou dal někdy trénal, jestli někdy pojedeš kolem Ústí n.L nebo Děčína tak řekni a zatrénujem u nás na ovále nějaký kruhák :) (pokud teda jsi ze severu Čech)
Néé že by jsi to psal mě, ale já jsem z Roudnice n.L. :)
frozz : Já jsem z Peček. Středočeský kraj, cca 50 km od Prahy, kam jezdím do školy . Jinak společný trénink bych klidně někdy dal, ale na severu Čech asi ne. Bohužel se tam nemám jak dostat. Praha by byla ideál.
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Pěknej trénink, věřím, že všechny cíle do jednoho splníš. Jen by mě zajímalo, jestli ti nepřijde ten trénink trošku "přeramenovanej" přeci jen tlaky na ramena a pak ještě bradla a příští trénink bench... aby si to nepřepálil (přední delty)... ramena toho vydržejí o dost méně než prsa.
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
No pokud bude dodržovat to, co psal, že nepojede do selhání, tak by to mělo být s ramenama v pohodě Jak to myslíš s těma shybama, 4x5 za trénink, čili 20 shybů za trénink, ty se nějak šetříš ne?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Orbb - s těma ramenama máš pravdu, ale kluk, co jel přesně stejnou verzi tohohle tréninu říkál, že se taky bál o ramena, ale nakonec prý pohoda, tak snad by to neměl být problém. A pokud to pojedu stylem 3x týdně, mezi každým tréninkem den volna, tak to bude úplně bez problémů.
Oddo - s těma shybama je to u mě bída, dal bych jich tak 8-9 podhmatem, takže i 5 sérií po 4 opak. je pro mě tak akorát , samozřejmě když se budu cítit na víc shybů, tak si dám třeba 5x5, 6x4 atd..
Jo asi máš pravdu, já možná taky jedu při tréninku zad 20 shybů i míň, ale asi bude rozdíl mezi shybama, jak je dělám já (velmi široký úchop,extra pomalá negativní fáze) a 20 klasickýma shybama podhmatem, nemyslíš?
Jo v pohodě neber to hned špatně já si dělal srandu (tohle je debilní smajlík, vyměnil bych ho). Sory za spam reibene.
Z včerejšího tréninku dneska strašně cítím nohy. Ty dřepy na 1 noze nejsou pro slabé nátury .
Dneska přes den převážně odpočinek doma. Nějaké procházky se psama, nákup v Tescu, ale jinak nic zvláštního.
Odpoledne jsem si dal po dlouhé době HIIT.
začátek :
5 minut rozehřátí (skákání panáků, rozklusání)
10 minut dynamický strečink
5 minut běžecká abeceda
trénink:
60 sekund klusání
30 sekund rychlý běh
7x
čas celkem - 10:30
ukončení :
5 minut pomalé vyklusání
5 minut chůze
10 minut strečink
Celkem příjemný trénink. Po delší době opět nějaké to svižnější běhání neuškodí. Jen mě štve, že jsem si udělal na noze puchýř .
Zítra bych to viděl na nějaký kruhový trénink. Ještě nevím, co přesně dám, ale něco vymyslím.
video dne :
Kličko vs Haye, už za týden se těším a jsem zvědavej jak to dopadne.
CZEBLADE - jestli máš na mysli ten drink s rozemletým masem a bramborama , tak to jsem ještě nezkoušel a zatím to ani nemám v plánu. Přijde mi to jako plýtvání jídlem a navíc nevím jestli bych to v sobě udržel .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru