Aktualizoval jsem 1. stránku v logu. Budu tam postupně dopňovat informace, co se týče budoucího progresu (doufám, že nějaký bude).
Jinak na dnešek jsem měl naplánovanou posilovnu, ale nakonec jsem to přesunul na zítřek, protože půjdou i kamarádi ze základky.
JÍDLO :
7:00 – Snídaně : šálek ovesných vloček + cca 400 ml plnotučného mléka + med na dochucení, jablko
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Doufám že tě uvidim v láčku příští tejden. Kdy hodláš chodit (dny) ? Jinak Michal říkal, že tam bude 200kg guma příští tejden (sehnal přes kámoše) a pak dokoupí ještě kladiva.
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
Taky doufám, že se potkáme. Cvičit budu 3x týdně (PO,ST,PÁ). Ale asi tam budu chodit až odpoledne, protože se mi v tu dobu cvičí líp než ráno. Někdy můžu přijet i dopoledne, abychom pokecali atd.
S tou gumou to je super , určitě tam musím vyzkoušet.
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Dneska přes den převážně relax doma. Odpoledne jsem si zašel do posilovny u náš ve městě a dal jsem si takové lehčí full body.
Nehýbal jsem se defacto od soboty, takže jsem to moc s vahama nepřeháněl.
JÍDLO :
7:00 – Snídaně : šálek ovesných vloček + cca 400 ml odtučněného mléka + med na dochucení, banán
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Rozcvička :
100 days burpee challange day 1,2,3,4,5 (15x)
Trénink :
Čelní dřepy 5x5 - 40 kg (bylo to i s přemístěním u 1. opak, protože tam nebyl stojan na dřepy)
Body rows na multipressu 3x10
Benchpress 4x6 - 40 kg
Tlaky na ramena s velkou činkou 3x10 - 20 kg
Kliky mezi lavičkami 3x10
Zdvih kolen ve visu 3x10
čas - cca 50 minut
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- v zápise jsou pouze pracovní série, u některých cviků předcházely i zahřívací série (dřepy, bench,tlaky)
- dneska jsem začal s 100 days burpee challage, takže při rozcvičce jsem si jich dal 15, abych to celé nedělal 100 dní
- čelňáky super, tenhle cvik jsem si hodně oblíbil a krásně z nich cítím nohy
- body rows jsem cvičil po 1x a celkem dobrý cvik, něco jako shyby jenže snažší
- benchpress byl na pohodičku
- tlaky na ramena easy, nechtěl jsem nakládat hodně, protože ramena už byly načatý z benche
- kliky mezi lavičkami hodně lehké
- zdvih kolen ve visu jsem dělal po 1x, připadalo mi to celkem snadné a to i když jsem se snažil sebou nemrskat a dělat to poctivě
Celkově dneska pohodový trénink. V posilovně jsme byli jen 2, takže jsem nemusel na nic čekat a pěkně to odsýpalo.
Už mi ten pohyb po tom necelém týdnu chyběl, takže dneska jsem se alespoň pěkně protáhnul a trochu se zpotil.
Zítra asi běh.
video dne :
Rocky !
Večer jdu na poker s kamarády, takže jsem dnešní běh přesunul na dopolední hodiny. Odpoledne jsem byl na velkém nákupu zásob jídla pro následující týdny tréninku.
začátek :
100 days burpee challange day 6,7,8 (21x)
5 minut rozehřátí (skákání panáků, rozklusání)
5 minut běžecká abeceda
trénink:
4 km výklus
čas - 24:20
ukončení :
10 minut chůze
15 minut strečink
Zaběhat jsem si byl tak po více jak týdnu a dost se to na mě projevilo. Navíc jsem si doma zapomněl čepici a to za*raný teplo taky nepřidalo na radosti.
Celkově jsem byl udýchaný už z rozcvičky a, co teprve ten běh. Ze začátku to celkem šlo, ale poslední kilometr byl fakt peklo. Po doběhnutí jsem myslel,. že sebou fláknu na zem .
Zítra odpočinek a od pondělí new tréninkový plán na 4 týdny.
video dne :
motivace jako prase
Naposledy upravil Reiben dne ne červenec 10, 2011 5:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Večer jsem byl na pokeru s kamarády a podařilo se mi vyhrát i nějaké to drobné . Na dnešek jsem se ale vůbec nevyspal, kvůli za*raný bouřce . Ta způsobila, že nešel od rána net až do odpoledne. Jinak celý den odpočívám.
Od zítra new trénink.
Cvičební plán plán na následující 4 týdny :
FULL BODY 3x týdně
1)
Dřepy
Benchpress
Přítahy velké činky k pasu
+ biceps, břicho,
2)
Mrtvý tah
Tlaky s velkou činkou ve stoje
Čelní dřepy
+ triceps, lýtka, břicho
3)
Shyby podhmatem
Výpady s jednoručkami/ velká činka
Benchpress
+ ramena, triceps, břicho
Tady jsem si v bodech určil pár věcí, co chci v následujícím měsíci dodržovat :
Přijmout dostatek kalorií (tzn. pořádně žrát!)
Zbytečně se neprasit, nezdravé jídlo max. 2 týdně
Tvaroh před spaním
Kvalitní jídlo po tréninku (maso + rýže/těstoviny/brambory)
2x týdně aerobní činnost ve formě běhu (1x vytrvalostně, 1x HIIT), když bude hnusné počasí, tak skákání doma přes švihadlo, TABATA apod.
Dostatečně se před tréninkem zahřát (dynamický strečink, rozcvičovací série)
Strečink celého těla po tréninku
Upřednostňovat dobrou techniku před závažím na čince
Neponocovat, spánek minimálně 7 hodin, lépe 8-9
JÍDLO :
7:00 – Snídaně : šálek ovesných vloček, hrst piškotů + cca 400 ml odtučněného mléka + skořice, banán
Naposledy upravil Reiben dne ne červenec 10, 2011 5:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Na dnešek jsem se ale vůbec nevyspal, kvůli za*raný bouřce
napodobne, navic jak mame pudni byt, tak to do tech oken strasne mlati a musej bejt skoro uplne zavreny, aby to nenaprselo dovnitr..takze vedro k posrani
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
jj, je to k po*rání, se už zase těším na zimu, to se bude spát jedna báseň
Tak dneska 1. trénink nového tréninku. Místo vlakem jsem jel do Prahy autem s bráchou, kterej tam měl zrovna cestu služebně. Při té příležitosti si šel zacvičit se mnou. Já jsem si dal svůj trénink a on po 1x vyzkoušel crossfit .
- v zápise jsou pouze pracovní série, u některých cviků předcházely i zahřívací série
- dřepy, z toho vysokého počtu opakování jsem byl pěkně spocenej , ale jinak krása
- benchpress bez problémů
- přítahy velké činky jsem cvičil po 1x, takže jsem jel jen s prázdnou osou s maximálním důrazem na správnou techniku a musím říct, že záda z toho byly cítit krásně
- lehce biceps a pak lehce břicho
Celkově velmi vydařený trénink. Ještě před cvičením jsem pokecal s Orbbem a domluvil jsem se s ním na pondělní trénink .
Jinak už se těším na pozdější týdny, až budou menší počty opakování a větší váhy .
Dneska už jen odpočinek a zítra běh, asi HIIT.
video dne :
Spartacus trénink
Po včerejších dřepech dneska krásně cítím nohy a už se těším na zítra, až si dám čelňáky.
Jinak dneska jsem si byl zaběhat podle plánu. Šel jsem už dopoledne, abych mohl až do zítřejšího odpoledního tréninku regenerovat.
16:10 – Svačina : kaše (šálek ovesných vloček, cca 350 ml polotučného mléka, skořice, banán, hrst mandlí)
19:10 – Večeře : těstoviny, 2 vejce, zelenina.
22:00 - 2. Večeře : 250 gramů odtučněného tvarohu
HIIT
začátek :
100 days burpee challange day 11 (11x)
5 minut rozehřátí (skákání panáků, rozklusání)
5 minut běžecká abeceda
trénink:
60 sekund klusání
30 sekund rychlý běh
7x
čas celkem - 10:30
ukončení :
5 minut pomalé vyklusání
5 minut chůze
10 minut strečink
Naštěstí dneska nebylo takový vedro, takže to bylo snesitelný. Navíc to byla docela rychlovka. Čas u toho ubíhá strašně rychle, narozdíl od dlouhých běhů v nízké intenzitě.
Zítra opět LA.GYM PRAHA .
video dne :
LA.GYM Praha
Full body rutina
Týden 1/4
Trénink 2/12
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
Rozcvička :
100 days burpee challange day 12,13 (25x)
Trénink :
Mrtvý tah 3x12 - 48 kg
Tlaky s velkou činkou 3x12 - 20 kg
Čelní dřepy 3x12 - 30 kg
Kliky mezi lavičkami 3x10
Výpony na jedné noze 3x12 (každá noha) - 7 kg
Plank 2x60 sec.
Russian twist 3x10 (každá strana) - 5 kg medicinbal
COOL DOWN
skákání panáků
15 minut strečink
- v zápise jsou pouze pracovní série, u některých cviků předcházely i zahřívací série
- tahy libovka , nedělal jsem je ani nepamatuju, takže to byl strašnej záhul, cítil jsem z toho celé tělo a funěl jak pes
- tlaky OK
- čelňáky podobné jako tahy, ty vysoké počty opakování jsou zabiják
- kliky mezi lavičkami, jen tak lehce
- výpony, pěkné procítění lýtek
- plank i twisty spokojenost
S tréninkem jsem spokojený. Sice ty tahy a dřepy nebyly moc snadné, ale ku*va nejsem sračka, abych to nedal :D !
Zítra si dám volno. Plánovaný běh přesunuju na sobotu, abych měl mezi dalším dnem v posilovně pořádnou regeneraci.
video dne :
Já jsem na čelních dřepech o dost slabší než na zadních. Maxko u zadních mám 90 kg, tak u čelních to bude tak o 30 méně, možná ještě víc.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru