Ty asi vubec nemas predstavu, co delaji minimalni nebo zadne pauzy mezi cviky a je skoro jedno jakymi. To je naprosto nesrovnatelne s klasickym treninkem v posilovne, na ktery jsi zvykly.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Dnes ve škole jen do 12:05, takže celkem pohodička. Potom jsem šel rovnou na trénink do LA.
LA.GYM
Cizo full body
trénink 18
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Mrtvý tah 8x3 - 105 kg PR (nadhmat, magnézko, bez pásu)
Bench s jednoručkami 4x6 - 22,5kg + 22,5kg
Shyby nadhmatem s dopomocí (blue band) 6,6,5,5
Shyby nadhmatem s dopomocí (green band) 6,6
Plank 4x60 sec.
TIME: 70 min.
COOL DOWN
skákání panáků, švihadlo
10 minut strečink
- mrtvý tahy šly dobře, ale už to celkem těžklo :). Pauzy byly cca 90-120 sec.
- bench šel hodně těžce, poslední opak. ve 4. sérii bylo na krev
- shyby v pohodě
- plank OK
Vydařený trénink, spokojenost. Cestou domů jsem navíc stihl vlak, takže doma jsem byl v 16:00.
Zítra zasloužené volno, už se na to těším.
mrtvola (1.sérka)
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
jen dotaz na někoho, kdo tomu fakt rozumí - ta technika téhle mrtvoly je prakticky dokonalá, že? já jak na to koukám, tak tam vlastně nevidím jedinou chybu? cizo, rachelaku, hm?
coc: díval jsem se všude a nenašel jsem ho. Nevím asi jsem ho tam někde musel nechat položenej , za to se omlouvám, snad se to najde.
guru: dokonalá technika? to fakt nevím, ale dík za kompliment
Hodně pěkný! Hlavně to, že ti něvystřelí zadek jako mě..
Je nějáký zásadní rozdíl, když se mrtvola jede nadhmatem nebo střídav. úchopem? ..spíš, co se týče nějákýho rozvoje zad nebo tak?
Ta 1 série vypadala s rezervou ještě..máš hodně pěknou techniku to se ti musí nechat.
btw: pardon za ty moje keci o těch angličákách.
aktuální váha: 81 kg (nějak už to nechce jít nahoru, asi bych měl začít víc jíst)
Jinak dnes ráno jsem si dal nalačno cca 35 minut procházku. Spíš takovej psychickej a fyzickej relax. Jinak budu odpočívat.
Dneska se mi vůbec nikam nechtělo, ale jel jsem s bratrem (zkoušel maximálky), takže jsem se na to nemohl vykašlat.
LA.GYM
Cizo full body
trénink 19
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Goblet dřepy 5x10 - 35 kg JČ
Tlaky s jednoručkami na ramena 5x5 - 15+15 kg JČ
Shyby podhmatem 7,5,5,5
Kliky na bradlech 4x7
Farmers walk 3x40 metrů - 35+35 kg JČ
+ 10 minut kolo
TIME: 80 min .
COOL DOWN
10 minut strečink
- dřepy šly dobře, celkem i záhul na core
- tlaky good
- shyby mě potěšily... Poslední dobou jdou nahoru.
- kliky OK
- farmers walky byly dobrý, ale ke konci už úchop celkem dostával zabrat
- abych furt jen neskákal přeš švihadlo, tak jsem zkusil dát kolo. Po těch 10ti minutách už mě to přestalo bavit. Opravdu nechápu některý lidi, co na tom vydržejí sedět hodinu a dýl (zdravím Drapere).
Trénink vydařenej, spokojenost. Zítra musím k doktorovi na vakcínu, takže bych neměl zbytek dne nic dělat. Nevadí, flákání není nikdy dostatek
:) .
Naposledy upravil Reiben dne ne únor 26, 2012 8:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru