judson-
tak když da 140*9 tak by tam mohla byt maxka kolem 170 a to odpovida si myslim...
jinak nechapu čim to zvedaš 162*2 je hodne solidni :D na široko daš vic? protože to ma každy jinak tohle...maš dlouhe ruky popravde fakt dobry bench na to že si takovy spiš dlouhan řekl bych...
ja dal tedka 150*9 bench...předpokladany maxko je přes 180 ale tak nepředbihejme
desaty opakovani sem se třepal a držel to 15cm nad hrudnikem ale nešlo
taky musim trenovat spiš stopky tedka jdu zesrandy na zavody v liftu xD to zas bude
achjo.... musim to tu prestat cist... znam par lidi co fakt dobre a planovane a dlouhodobe cvici a tomuhle se nepriblizuji ani ve snu (v objemu natoz v intezite).
Rano budicek 3:50. Ranajky 200gr hovadziny+ hrasok (nedojedol som vcera) a nasledne 500km som odsoferoval a chodil-vybavoval veci a potom isiel na trening o 13h. Uz som bol hladny, ale odmakal som to. Mrtvola tazka preto som skoncil a drepy ok, ale este som citil svalovku a unavu. Napriek tomu som spokojny.
Judson: sme natom silovo rovnako a na sutazi sa to hodnoti. Nikoho nebide zaujimat kolko opk urobim s danou vahou.
Smile04: mas brutalnu tlakovu silu a pekne napredujes aj na drepe a tahu. Takze super.. no a mam 180cm/95cm
visual: dakujem. Zistil som, ze mne najviac sedia mikrocykly a nasledne rotujem cviky. Za kratku dobu sa viem zlepsit v danom cviku, ale aj taktiez vyhoriet. Nato si musim davat pozor.
visual: dakujem. Zistil som, ze mne najviac sedia mikrocykly a nasledne rotujem cviky. Za kratku dobu sa viem zlepsit v danom cviku, ale aj taktiez vyhoriet. Nato si musim davat pozor.
Ako dlho ti trva jeden mikrocyklus? Mne to vzdy vyslo na 3 treningy (ak som kazdy trening pridal) a potom som pocitoval pokles vykonnosti.
edit: este som chcel dodat, nechapem ako to dokazes uregenerovat. Pisal si ze davas tak 2500kcal (plus minus). Napriklad Jessie Norris hovoril, ze ked si da tie svoje desiatkove serie na drepoch alebo mrtvolach tak je potom zvysok tyzdna uplne odpaleny. U teba to neako nevidno, zajtra si pojdes isto dat neake PRka .
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Ako dlho ti trva jeden mikrocyklus? Mne to vzdy vyslo na 3 treningy (ak som kazdy trening pridal) a potom som pocitoval pokles vykonnosti.
edit: este som chcel dodat, nechapem ako to dokazes uregenerovat. Pisal si ze davas tak 2500kcal (plus minus). Napriklad Jessie Norris hovoril, ze ked si da tie svoje desiatkove serie na drepoch alebo mrtvolach tak je potom zvysok tyzdna uplne odpaleny. U teba to neako nevidno, zajtra si pojdes isto dat neake PRka .
Bench a military max 4 treningy, drep 3 a mrtvola 2 treningy. Presne ako si napisal nasledne velmi citelny pokles vykonnosti. No ale Jesse Norris si da 20x185, 2x12 225, 2x6-8 265 kg na drepe a o mrtvole sa uz ani nezmienim. To je extremny rozdiel vykonnosti oproti mne. A vyssi pocet opk fakt pomaha na regeneraciu a celkovo tie svaly lepsie spracuju tie ziviny. Potom sa citim na tazky trening istejsi.
Trening nebol ok. Uz pocas rozcvicky som sa zadychaval a soplil. Ako som robil predne tak sila v nohach bola, ale nevedel som dychat a to ma limitovalo. Verim si na 10x160. Aj podla videa bude vidiet ake tazke bolo dychanie. Trocha som ubral kalorie, ale namiesto ubytku na vahe je hore +1kg (BW :96kg). Co nepochopim pricom opasok mi je volnejsi. Cez vikend praca a musim sa dat doporiadku.
Naposledy upravil ripperr dne so říjen 08, 2016 5:58 am, celkově upraveno 1 krát
Sumo deadlift
3x130kg
2x150kg
2x190kg
2x230kg
2x270kg
10x270kg PR
1x300kg - pri druhom opk spadlo z jednej strany 35kg a natiahol pravy vzpriamovac
20x200kg
16x200kg
Drepy
3x100kg
2x140kg
1x160kg
Zhyby
3x5 bw
Celkovo katastrofalny trening. Neskutocne ma rozhodila ta 300-ka druhe opacko islo krasne hore a potom bum. Bohuzial viac na osku bezpecne nenalozim. Vzpriamovac citim a tak som uz nedocvicil.
Berserk_Grom: pri CG benchi ma to absolutne neboli a je to ok.
Sloty: dakujem
Naposledy upravil ripperr dne út říjen 11, 2016 7:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru