|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
adam128

|
Zaslal: ne září 28, 2008 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | ...viděli jste snad nějakýho kulturistu nebo nedej bože liftera (kromě nějakých promo fotek) cvičit s rukavicema? |
ano videl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne září 28, 2008 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | Rukavice jsou na hovínko-smrděj, slábne úchop a je to semeniště plísní a humusu ...viděli jste snad nějakýho kulturistu nebo nedej bože liftera (kromě nějakých promo fotek) cvičit s rukavicema? Stačí o ty ruce náležitě pečovat a pak ani nejsou tolik mozoly apod. | tys nekdy videl cvicit Ronnieho Colemana bez rukavic? ja ne a nebo Jablonicky cvici s rukavicema. Proste kazdymu vyhovuje neco ,ja cvicim bez nich a pouzivam zase trhacky na trening zad a zacnu pouzivat na tlaky na ramena a kozy asi bandaze na zapesti , protoze se zacinaj rozpadat
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne září 28, 2008 2:53 pm Předmět: |
|
|
diskuze o nicem...kazdymu vyhovuje neco jinyho, nezalezi na tom jestli pouziva rukavice nebo ne to je uplne jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: ne září 28, 2008 3:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne září 28, 2008 3:24 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Azmodan napsal: | Rukavice jsou na hovínko-smrděj, slábne úchop a je to semeniště plísní a humusu ...viděli jste snad nějakýho kulturistu nebo nedej bože liftera (kromě nějakých promo fotek) cvičit s rukavicema? Stačí o ty ruce náležitě pečovat a pak ani nejsou tolik mozoly apod. | tys nekdy videl cvicit Ronnieho Colemana bez rukavic? ja ne a nebo Jablonicky cvici s rukavicema. Proste kazdymu vyhovuje neco ,ja cvicim bez nich a pouzivam zase trhacky na trening zad a zacnu pouzivat na tlaky na ramena a kozy asi bandaze na zapesti , protoze se zacinaj rozpadat |
Ajajaj, to jsem si zase nasral do huby co? Nemyslel jsem to tak že 100% (!!!) kulturistů je nepoužívá, ale řekl bych že drtivá většina ne. Ale to jsem zapomněl, že jsem na RW fóru co.... | ser na to řešime howna
|
|
| nahoru |
|
 |
Akvaman

|
Zaslal: ne září 28, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
Kde kupujete nejčastěji rukavice ? Přes internet nebo jinak? _________________ I´m Julio César !!! Opravdu chci být lepší a lepší !!! Všechno jde když se chce !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: ne září 28, 2008 6:37 pm Předmět: |
|
|
| Akvaman napsal: | | Kde kupujete nejčastěji rukavice ? Přes internet nebo jinak? |
Tady na eshopu jsou dobré rukavice s bandážemi např. můžu jen doporučit....
edit : jinač jsou asi ve většině sport obchodech _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
adam128

|
Zaslal: ne září 28, 2008 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | | Akvaman napsal: | | Kde kupujete nejčastěji rukavice ? Přes internet nebo jinak? |
Tady na eshopu jsou dobré rukavice s bandážemi např. můžu jen doporučit....
edit : jinač jsou asi ve většině sport obchodech |
hej len to je ako kupovat macku vo vreci, nemozes si ich odskusat, nevies ci ti sadnu a ty potrebujes aby ti sadly, inak ti to bude iba zavadzat, cez net by som to nekupoval, prave koli tomuto..
a urcite mate niekde v meste nejaky obchod, ktory sa tomuto vebuje
|
|
| nahoru |
|
 |
Karler
|
Zaslal: po září 29, 2008 10:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Drexa

|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: út září 30, 2008 3:48 am Předmět: |
|
|
| Drexa napsal: | Bez rukavic. Alespoň nemám ruce jako slečinka a vypadá to, že něco dělám |
Přesně tak, bez rukavic.... mám rád mozoly .)
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
|
| nahoru |
|
 |
jaycob
|
Zaslal: út září 30, 2008 8:52 am Předmět: |
|
|
Jak už tu bylo řečeno, každýmu vyhovuje něco. Já osobně cvičím bez rukavic a nevím jaké máte zkušenosti s mozoly, ale u mě to je extrém :) Na polštářkách jen hodně tvrdá kůže, někdy se to po čase drolí a nevypadá to zrovna sexy :) ale tak někomu to vadí někomu ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út září 30, 2008 9:01 am Předmět: |
|
|
| jaycob napsal: | | Jak už tu bylo řečeno, každýmu vyhovuje něco. Já osobně cvičím bez rukavic a nevím jaké máte zkušenosti s mozoly, ale u mě to je extrém :) Na polštářkách jen hodně tvrdá kůže, někdy se to po čase drolí a nevypadá to zrovna sexy :) ale tak někomu to vadí někomu ne... | musis se o ty ruce taky aspon trochu starat, ja ackoliv jsem rukavice nikdy nepouzival jsem i pres to ze jsem tem rukam daval opravdu hodne zabrat zas tak hrozny mozoly nemel... resp. ano, mam je permanentne uz nekolik let ale obcas tu ztvrdlou kuzi obrousim a poradne ruce prumazu kremem a je po problemu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|