|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: po únor 02, 2009 10:34 pm Předmět: |
|
|
Já jsem mokrej furt,kor u mrtvol...Bez magnezka mi proste padá i 150 kg když bych chtěl jet víc opak.
Ale stačí se trochu namaznout a i dotahy s 270 jsem udržel bez problémů... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: út únor 03, 2009 11:54 am Předmět: |
|
|
CIZO : 150 jednou rukou?Ty mě děsíš  Já teď taky začal tahat nadhmatem ale je to špatný jsem na to total slabej hlavně pravá ruka. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
Zaslal: út únor 03, 2009 2:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Langerinho

|
|
| nahoru |
|
 |
Mira_kl
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 4:52 pm Předmět: |
|
|
| Langerinho napsal: | urcite ano a este poriadne trhacky.bez nich su velke vahy pasé! | Proc myslis?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 6:02 pm Předmět: |
|
|
POslední dobrou taky používám rukavice, nedělaj se mozoly _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st březen 04, 2009 2:06 pm Předmět: |
|
|
rukavice ne, ale jeto jenom můj názor a navíc zvedam hovínko _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: st březen 04, 2009 2:18 pm Předmět: |
|
|
Ja uz se bez rukavic nevyseru :-) Mam dlane jak zenska :D Obcas neco odcvicim bez rukavic,nejaky ty zahrivacky a hned mam mozoly :-) heh ,lolec no..
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: st březen 04, 2009 2:45 pm Předmět: |
|
|
| street napsal: | | tyboo napsal: | | na místech kde se činky drží sou takové vroubky a je to celkem nepříjemné, tak sem začal používat molitanové čtverečky |
sorry ale to sem musel qutnout |
no super krásně vytrženo z kontextu ale to je fuk. kdo nikdy neměl v rukou molitany jako by necvičil
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st březen 04, 2009 2:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: st březen 04, 2009 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | tyboo napsal: | | street napsal: | | tyboo napsal: | | na místech kde se činky drží sou takové vroubky a je to celkem nepříjemné, tak sem začal používat molitanové čtverečky |
sorry ale to sem musel qutnout |
no super krásně vytrženo z kontextu ale to je fuk. kdo nikdy neměl v rukou molitany jako by necvičil |
To jsem teda ještě necvičil... |
tak já nevím ale třeba u vás tak cvičí celkem dost lidí. jakože normálně bez rukavic a jenom na nejtěžší série si je vezmou. no to je fuk. my sme chudý kraj
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: st březen 04, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | Pořádnej chlap má mít drsný ruce. Aspon máš důkaz žena sobě makáš |
Kdybys ještě k posilce jezdil celej život na kole jako já, tak bys rukavice nedal dopustit. Já mám rukavice na kole i v posilce a mám takový hnusný ruce, že dělníci sou oproti tomu modelky
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|