|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
errAz
|
Zaslal: st červen 13, 2007 10:26 am Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | [quote="Diana]
Ty hraješ házenou? Já ji hrála taky...v bráně...a vůni štěpařského vosku a tělocvičky nikdy nezapomenu!
. |
no už asi 20 let.Rozehrávka a v poslední době prává spojka, jsem levák.Spíš teda hážu levou, píšu pravou.[/quote]
Hrajes za KP Brno? Jo no, hazena je super sport, na nem jsem vyrostl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: st červen 13, 2007 10:32 am Předmět: |
|
|
Tak koukám, že jsme tady jedna velká házenkářská rodina
Já už jí nehraji, ale míč mám doma pořád schovaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pat

|
Zaslal: st červen 13, 2007 10:35 am Předmět: |
|
|
jj,taky jsem hrál dlouho .... a míč mám taky doma  (ale zaprasenej od vosku není, šetřil jsem si ho  ) _________________ Nechci tu slevu zadarmo.....!
|
|
| nahoru |
|
 |
errAz
|
Zaslal: st červen 13, 2007 10:36 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Tak koukám, že jsme tady jedna velká házenkářská rodina
Já už jí nehraji, ale míč mám doma pořád schovaný. |
Ja uz taky ne, hraval jsem od malicka po starsi dorost, ale pred dvema lety jsem odesel ze sladkeho domova do Prahy na skolu A balony mam doma dva zapraseny od vosku
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červen 13, 2007 10:39 am Předmět: |
|
|
| errAz napsal: | | Diana napsal: | Tak koukám, že jsme tady jedna velká házenkářská rodina
Já už jí nehraji, ale míč mám doma pořád schovaný. |
Ja uz taky ne, hraval jsem od malicka po starsi dorost, ale pred dvema lety jsem odesel ze sladkeho domova do Prahy na skolu |
Já hrála za Bohemku tady v Praze v Riegrových sadech. Teď je tam TJ Sokol Král.Vinohrady
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: st červen 13, 2007 11:10 am Předmět: |
|
|
Já hraju za Sokol Brno IV, dřív první brněnská.....pak půl roku hostovačka v Telnici to byla druhá liga Morava a teď asi rok hostovačka v Sokolnicích, první liga.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: st červen 13, 2007 12:43 pm Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | | lucy napsal: | asi je to tim, ze jsem holka, ale ze zacatku jsem rukavice nemela a ty mozoly teda nic moc a musim rict, ze u nas v posilce ma rukavice tak 90% chlapu |
U nás taky.. a těch zbylejch deset procent sem už viděl dřepovat |
to je jeste hodne 10% u nas tak 10 lidi musim se smat, jak ti hosani maji ruce silnejsi nez nohy ale to vlastne k smichu moc neni
|
|
| nahoru |
|
 |
jobekr
|
Zaslal: st červen 13, 2007 7:40 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | cha cha napsal: | | lucy napsal: | asi je to tim, ze jsem holka, ale ze zacatku jsem rukavice nemela a ty mozoly teda nic moc a musim rict, ze u nas v posilce ma rukavice tak 90% chlapu |
U nás taky.. a těch zbylejch deset procent sem už viděl dřepovat |
to je jeste hodne 10% u nas tak 10 lidi musim se smat, jak ti hosani maji ruce silnejsi nez nohy ale to vlastne k smichu moc neni |
Já osobně rukavice používám pořád, cvičí se mi s nima mnohem líp...a dřepuju taky
|
|
| nahoru |
|
 |
HULK

|
Zaslal: st červen 13, 2007 10:01 pm Předmět: |
|
|
pouzivam
driv sem jel bez, ale 1.mel sem dost velky zluty mozole a nekdy to bylo fakt bolestivy a 2.se mi potijo dost ruce a magnezium sem neznal
tedka cvicim vsecko s rukavicama krom MT, tam si cinku pod rukama omotam faskem, aby me neklozala v zapocenech rukach (rukavicach) _________________ Jes do polosyta, pij do polopita a spi do poledne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: st červen 13, 2007 10:09 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | Já hraju za Sokol Brno IV, dřív první brněnská.....pak půl roku hostovačka v Telnici to byla druhá liga Morava a teď asi rok hostovačka v Sokolnicích, první liga. |
tam se dost mlsá (Sokolnice), co?
(znám tam všechny kluky, co tam hrajou)
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: ne září 02, 2007 11:07 pm Předmět: |
|
|
| rzl napsal: | | pouzivam na shyby bo MT... |
mam je tedka asi tak 14dni, cvici se mi s nima lip hlavne je to fakt rozdil v otlaceni, krome vys uvedenych cviku, u tech se s nima nemuzu udrzet
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne září 02, 2007 11:15 pm Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | | jewix napsal: | | Já hraju za Sokol Brno IV, dřív první brněnská.....pak půl roku hostovačka v Telnici to byla druhá liga Morava a teď asi rok hostovačka v Sokolnicích, první liga. |
tam se dost mlsá (Sokolnice), co?
(znám tam všechny kluky, co tam hrajou) |
taky hraju handball:) za Chodov Praha _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: ne září 02, 2007 11:28 pm Předmět: |
|
|
Asi rok a pul pouzivam stary kozeny bezprstaky :o) Predtim sem rukavice nepouzival, ale mozoly mam i ted. A kdyz je ta kuze vic odrana, tak to sebou obcas nese i "neprijemny" komplikace - jednou se mi povedlo slecne znicit puncochy :o) _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|