Run / Gym

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 138, 139, 140  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Run / Gym  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Run / Gym
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: ne březen 10, 2013 5:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
pauza? ty už si jako začal a máš pauzu? :D

Ja nikdy neprestal
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: ne březen 10, 2013 5:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Judson napsal:
Takze dneska jesm byl u mistni doktorky, i kdyz neni ma, tak me v poho vzala.
Je to jasna blokace esicka, jako uz se me stalo nekolikrat. Koupil jsem si injekce a dvoje nejaky uvolnovaci prasky.
Uf, je to hnus.

Edit. napadla me hloupa analogie, ze bych s tim mel jit za Eskem )

Blokáda SI? Si najdi cvičení na automobilizaci,třeba z Mojžíšový jsu to jednoduchý cviky-žabák,osmičky,tobogán...

Dik za tip, pohledam, sice me nejspis ortoped posle na rehabku, kde to projdem, ale to taky muze byt az nekdy za mesic.
Judson

PříspěvekZaslal: ne březen 10, 2013 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70min eliptical na max, prej 1420 calorii vypocenych, uf, zitra konecne pauza.
Judson

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak este ze jsem se vcera na elipticalu vyradil, dneska doktorka naznala, ze je to vazne, kdyz me z toho uz 3 mesice trne lytko. A kdyz uz me to v tom miste chytlo poradne 3x za posledni 3 roky asi. Vubec se uz nemam zatezovat, dokud nebude jasny co s tim je. Prej mozna plotynka, koren, vyrustek... fuj.
Pozitri jdu na neurologii, a tam rozhodnou esli dale na rentgen a/nebo CT.
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 7:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera u neurolozky, udelala jakous takous kontrolu, prohmatani atd. Prej to vazne neni, to trnuti lytka je asi jen podrazdeni, na CT to prej rozhodne neni. Rentgen mam hotov a za tejden tam s nim jdu na vyhodnoceni. Zatim prej cvicit a protahovat muzu, ale ne do bolesti.
To teda nevim jak to odhadnu, jaka bolest je este ok a jaka uz ne.

Vcera eliptical 40 min.
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eliptical 40 min.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

z teba bude dobrá zdochlina, čo necvičíš aspoň záležitosti, kde si tie záda nebudeš preťažovať?
Ono ja som za pauzu, ale ked človek fakt musí - je chorý, bo inak potom, ked sa už aj rozbehne, tak do toho môže prísť xy vecí a zas ništ, preto, ked je človek realtívne ok, tak treba ten čas vážiť a využiť - môj názor:)
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
z teba bude dobrá zdochlina, čo necvičíš aspoň záležitosti, kde si tie záda nebudeš preťažovať?
Ono ja som za pauzu, ale ked človek fakt musí - je chorý, bo inak potom, ked sa už aj rozbehne, tak do toho môže prísť xy vecí a zas ništ, preto, ked je človek realtívne ok, tak treba ten čas vážiť a využiť - môj názor:)

Toho kde nezabirajou spodni zada na cviceni moc neni, tak treba nic ve stoje (military, bicaly, kladka), ani poradnej bench press s zaprenim nohou a vypnutim hrudniku (pokus o most), ani nic v leze s nahazovanim jednorucek, ani tlaky s JR nebo VC v sede, to take musim nahodit.. atd atd.. dokonce i pri shybech jsem ty zada neprijemne citil.
Jedine snad ten bench press s nohama pokrcenyma nahore na lavce. To je jedinej poradnej cvik co me ted napada. No ono by se este neco naslo, ale spis jen doplnky s malyma vahama, treba JR na ramena zadni delty, bical JR v sede o koleno...
Pristi stredu du s vysledky rentgenenu za neurolozkou, pak se uvidi esli zacnu hned, nebo az dalsi mesic.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ej, tak toto veru nič moc, držím päste, nech to teda dobre dopadne a hlavne,nech aj dôjde na nejaké reálne zlepšenie/vyliečenie tými lekármi, nech môžeš tlačiť military 110 do konca roku:)
Judson

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eliptical 40 min, pred tim nejaka protahovacka zad a nohou, a konecne se to zda lepsi.
Ale mam strach poradne zabrat, snad si domluvim aspon 1 -2 rehabky, aby jsem prosli jak na to, ktere cviky jsou dobre, a ktere naopak nemam delat vubec.
Judson

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera to sami jako predevcirem.
Judson

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Furt to stejny, zitra konecne pauza.
Btw, od pocatku necviceni, tedy od 1.3. se neholim, uz vypadam fakt drsne
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a ma to neco spolecneho s tim,ze necvicis?

taky jsem se loni touhle dobou vic jak 2 mesice neholil a to se normalne holim kazdy den
Judson

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2013 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protahovacka a 40 min eliptical.
Prava strana, zada a noha je stale v haji. V urcitem zakladnim protahovacim cviku me tam zacne znatelne tahnout a brnet (trnout) cela noha od kolene dolu az po prsty.
Judson

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2013 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska vysledky z rentgenu, vse je ok, vse co se da zjistit pomoci RTG v okoli spodnich zad je jak ma byt, nakonec se snad zjiti, ze ta bolest je jen v me hlave .

Po 3 tydnech pauzy mam zada v nejlepsi stavu za posledni pulrok, teda urcite polohy a pohyby, takze dneska s chuti dotoho, a hned jsem toho litoval. Aktualne 102,5kg. do normalu 105 jsem schopen se vyzrat max. do tejdne )

Prsa uplna tragedie, ty po pauze nejvice trpy. Taky jsem dost citil ty zajebany zada jak jsem se zapiral nohama o zem, na bech lavici. Ale to si zase zvykne.
A decline press jsem se skoro nemohl polozit a narovnat na tom sklonu, to se take zlepsi, pokud zitra rano vztanu.

Bicaly ok, krom shybu kde me ty zada u proveseni taky chytala.

U tricalu na kladce me ruplo modry lano z baumaxu, bude monogl na lytku, aspon ze jsem tam mel jen 20 kg a lano adapter a ne 35 kg + a zeleznej adapter. Takze kickback.
EZ v leze jsem skusil s prazdou osou a vzdal, s nalozenou bych se nenarovnal (.

Pojebana pauza

20.3.2013

HRUD
bench press, lehce, start 20:30 end 20:54
8x100, 7x110, 7x110, 6x110, 6x110, 5x110, 5x110, 8x100

JR decline press, lehce, start 20:58 end 21:09
10x42, 10x42, 10x42

protahovani zad mezi seriema

BICEPS
zhyby podhmat, posledni 2 serie ne provis, start 21:14 end 21:37
6x, 6x, 6x, 6x, 6x

bricho plank 4x60 sec mezi seriema

JR o koleno v sede, start 21:40 end 21:58
7x22, 7x22, 7x22, 7x22, 7x22

TRICEPS
JR v klece na lavicce, kickback, start 22:05 end 22:17
10x17, 10x17, 10x17, 10x17

bricho vypony nohou na lavicce 4x20 mezi seriema

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Run / Gym Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 138, 139, 140  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: