|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
S.AN.D.Y

|
Zaslal: po březen 28, 2011 3:13 pm Předmět: |
|
|
| Steel napsal: | | brutální jídelníček, by mi to lezlo očima a ušima kdybych to měl vše sníst. |
no ja mam ale problem vubec jit spat,to telo by zralo porad
si kolikrat musim davat budika na mobilu abych stihl uvarit dalsi davku spaget nebo uz se mi kolikrat stalo ze po dvou hodinach uz mi krucelo v brichu :)
a o to horsi je to v praci
treba dneska sem mel do prace nachystane kolem pul kila masa (jak bylo v syrovem stavu)a pres pulku baliku spaget
a jak jsem dojel do prace tak sem pulku sezral a v 8.10 na prvni prestavku uz to bylo pryc tak sem do konce sichty musel snist 3xbebe rodinne a 1x bebe dobre rano abych vydrzel domu na dalsi spagety _________________ Here comes the pain
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 28, 2011 3:34 pm Předmět: |
|
|
Neprojel jsem celý log, ale obdivuju teda Tvoji výdrž v tom jídelním stereotypu. Neustále špagety a předpokládám, že z 95 % jen kuřecí, co se týče masa. Nebojíš se, že se třeba brzo těch jídel přejíš? Mimo to, tělo má rádo změnu, rýže má zas jiný poměr amylózy a amylopektinu; pak brambory - vynikající zdroj vit. C atd. Popřemýšlej o tom. Je jasný, že hodit špagety do vody je lehčí, než si ostrouhat brambory, ale všechno má své pro i proti. Co se týče masa, tak do objemu je hovězí více než dělaný, aspoň jednou dvakrát týdně udělá velkou službu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
S.AN.D.Y

|
Zaslal: po březen 28, 2011 4:09 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Neprojel jsem celý log, ale obdivuju teda Tvoji výdrž v tom jídelním stereotypu. Neustále špagety a předpokládám, že z 95 % jen kuřecí, co se týče masa. Nebojíš se, že se třeba brzo těch jídel přejíš? Mimo to, tělo má rádo změnu, rýže má zas jiný poměr amylózy a amylopektinu; pak brambory - vynikající zdroj vit. C atd. Popřemýšlej o tom. Je jasný, že hodit špagety do vody je lehčí, než si ostrouhat brambory, ale všechno má své pro i proti. Co se týče masa, tak do objemu je hovězí více než dělaný, aspoň jednou dvakrát týdně udělá velkou službu. |
maso - 100% varene kureci prsa den co den :)
vydrzel jsem jist ryzi pres pul roku a pred chvili jsem presel na spagety :)
nad bramborama uz ani neuvazuju
pri tom kvantum co sezeru bych musel porad skrabat jak pako
jo kdysi sem si delal bramborovou kasi (ale to kdyz sem nic nedelal jen se valel u kompa)a i bez mlika byla super (z mlika se poseru takze laktoza)
a to hovezi sem taky predtim 2x zkousel ale vari se cca o hodinu dele nez to kureci ( a to sem ho mel nakrajene na skoro nudle) a tohle ted nevim ale myslim ze i to traveni bude o cosi horsi nez u toho kureciho co se skoro rozpada na jazyku
vlastne mi ten stereotyp jidelnicek ani nevadi
proste sem se rozhodl ze se sebou neco udelam a tohle je jedina cesta takze to delam :)
chlast nepiju ani me to nelaka a koureni uz vubec ne
- jsem blazen abych si platil vlastni smrt? staci ze v praci dycham sracky
a jak budu za rok shazovat tuk tak jenom o trosku snizim sacharidy a budu jist jak clovek a ani mi neprijde ze jsem v nejake diete protoze uz v ni prakticky jsem akorat to prehanim s tema sacharidama :D ale ja za to nemuzu to telo to chce :)
ale zase ten bear je mazec,je bomba pocit jit domu jak spraskany pes a sotva vylezt schody do bytu,teda byl v te verzi 1 , v te dvojce jsem si to nevedomky ulehcil ale trojka to spravi
a jsem pocten ze mi tady napsal jeden z best lidi fora :) _________________ Here comes the pain
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 28, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
Tak ono sem tam stačí hodit na pánev plátek roštěný a udělat si steak. Nějaký dip k tomu a třeba i ty špagety, to už záleží na tobě, když Ti to zatím vyhovuje. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: po březen 28, 2011 11:51 pm Předmět: |
|
|
Aku mas prosim ta vahu a obvod pasu?
|
|
| nahoru |
|
 |
S.AN.D.Y

|
Zaslal: út březen 29, 2011 1:37 am Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Aku mas prosim ta vahu a obvod pasu? |
:) no jelikoz sem se hlady probudil v 1.30 rano ale fakt kruceni :) tak sem zacal varit asi 1/4 balicku spaget a nez se zacala varit voda tak sem se cekl na mobil a bylo tam upozorneni na novy prispevek,tak sem zapl kompa a sem tady :)
no meril sem se akorat jednou kdysi davno tak sem byl sam zvedavy
miry rano 1.40 hod kapesní páskový metr zelezny :) jiny nemam
bricho zatnute 100 cm
bricho vtahle 94 cm
stehno zatle 64 cm
biceps+triceps 41 cm
vaha na konci bear 1 posledni trening - 99.3 kg
vaha po tydenni bear 1 degeneraci a prezirani se,telo nedokazalo stravit vse a davalo to pryc takze sem zhodil 2 kila dolu ale nevim ceho,kdyz sem byl opticky vetsi
aktualni vahu nevim - vazim se v posilovne
vyska kolem 175-177 cm tohle nevim od zakladky :D
jako muze se zdat 100 cm ze je mazec ale vubec to tak nevypada vsechno uplne opticky v pohode
v tech cm jsou i zada na kterych jsou ty dva pasy (no dobre pasecky) svalu z mrtvol :)
(jo kdyz uz sem u toho tak ty zadove svaly sem videl rust skoro pred ocima
pred tim sem tam mel uplne hovno a ted tam z nich mam po cviceni hrb jak zvonik od matky bozi jak je to napumpovane)
jako jasne ze to nevypada jako Coleman - ted to beru jak to vypadalo pred tim a ted :)
hlavne sem zvedavy jak pak budu zvedat aspon 200 na MT jak ty zada budou vypadat - na to se fakt tesim az se tohle zacne dit
a pri vtahnuti lezou zebra jen ta pneumatička kolem spodku ale to me vubec neprekvapuje kdyz vim kolik toho ted sezeru
jak pak prestanu s bearem (jestli vubec) a budu zase jist normalne tak se to vsakne a za rok zacnu davat tuk dolu takze sem uplne v pohode
nabirani - shazovani - nabirani a hned je o zabavu postarano :D
no zatim dobrou noc ve 4.35 stavam a jde se varit spagety do prace , maso uz je v lednici _________________ Here comes the pain
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
S.AN.D.Y

|
Zaslal: st březen 30, 2011 3:04 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Myslel som ze to bude okolo 100cm ... |
kdybych ubral sacharidu tak jdu s vahou dolu a za 3 mesice sem jak z koncentraku (tak vypadam kdyz mam "doporucenych" 75 kg a to by mela byt moje vaha na moje cm 175-177) kdyz mam kolem 90 kg je to uplne optimum ale ja chci co? udelat ze sebe hovado
(mensi doporuceni pro ty co chcou zhodit :D najdete si praci ve ktere se ulitate k smrti 7.5 hodin denne a nepotrebujete spalovace tuku a vselijake samanstva)
k nam prijdou do firmy lidi co vypadaji normalne a za mesic uz maji o nekolik kil mene
mam co delat vubec uzrat tu energii co vydam v praci a ten trening je akorat bonus
mam stesti ze sem sam a delam si co chci takze jak prijdu domu z prace uz na vsechno seru a jen odpocivam a jim
(ten normalni monohydrat mi fakt nedela dobre a seru na to,uz sem ho zkousel skoro v kazde kombinaci uziti a stejne me minimalne boli bricho a nasleduje prutrz do misy - takze zkusim jeste Tri Creatine Malate a jak se z toho zas poseru tak nevim,ale cellmass byl fakt nejlepsi kreatin co sem zral bych se ho upil - do neho snad davaji drogy jinak to neni mozne,prichut hrozno lahudka pro kazdou prilezitost a arctic berry sladsi ale taky se dal - ale nejak sem si nevsiml ze by mi neco delal)
no jeste sem zkousel hydro77 to na me ma taky podobny ucinek jako monohydrat akorat to neni tak rychle,gainery nemuzu taky misa,long80 to sem zkousel 3x ale chtel bych se vyspat ze? neusnul jsem ani hovno sem se furt prevaloval,jedine z ceho sem se neposral byl extrifit 90% protein mela by v nem byt minimalni laktoza tak asi proto a maltox - takze sem fakt odkazany jen na to maso a spagetozyri takze zadne omezovani v jidle _________________ Here comes the pain
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st březen 30, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
A co že to děláš za práci?
|
|
| nahoru |
|
 |
S.AN.D.Y

|
Zaslal: st březen 30, 2011 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | | A co že to děláš za práci? |
delam v jedne nejmenovane firme co dela prislusenstvi do aut
a ja sem na svarovne a zakladam zelezne kusy do pripravku ten se otoci a zavari to a hned z druhe strany stolu vyjedou hotove,ty ja vezmu zkontroluju svary,oklepu kulicky a dam do bedny a zase vemu kusy a zase zpatky zalozim a vemu hotove
k tomu pripravku je to od toho mista kde klepu asi 3 metry
tam a zpatky litam jak pako cely den a navic tam je horko jak v prdeli
takze aerobik cely den _________________ Here comes the pain
|
|
| nahoru |
|
 |
S.AN.D.Y

|
Zaslal: st březen 30, 2011 7:40 pm Předmět: |
|
|
den - smena
cvik cislo - serie x opakovani x vahy - nazvedana vaha
pauza gold 90s normal 60s
28.3 PO - ranni
regenerace
no vcera sem si rikal ze sem se flakal ale dneska uz to tak nevypada :)
boli vsechno co sem cvicil a ani sehnout se skoro nemuzu takze hamstringy dostaly co mely
proste mrtvola rulezzz :)
29.3 UT - ranni
regenerace
30.3 ST - po ranni
sweet dream
0 biceps 2x5x40 15x5x30 - 2650
0 pritahy 2x5x74 15x5x65 - 5615
3 bench 2x5x68 15x5x61 - 5255
3 drepy 2x5x102 10x5x90 - 5520
celkova vaha 19040 kg
uz nebudu rikat ze je to lehky trening :)
bench jsem stridal normalni a s mostem _________________ Here comes the pain
|
|
| nahoru |
|
 |
S.AN.D.Y

|
Zaslal: so duben 02, 2011 7:51 pm Předmět: |
|
|
den - smena
31.3 CT - ranni
regenerace
1.4 PA - ranni
regenerace
2.4 SO - po ranni
Here comes the pain
1 military 2x5x69 11x5x61 - 4045
2 MT 2x5x127 10x5x112 - 6870
celkova vaha 19180 kg
uz to seru ty military me zabijeji,jestli chci dal zvysovat vahu tak nebudu delat 15 serii ale jen 10
nebo si ty ramena uplne odvarim a priste se s nima muzu jit vyfotit (no dobre no:uz jsem nemohl)
prisel jsem z prace domu udelal si spagety a rozmixovane maso,snedl sem to,natocil budik a sel lezet
ale stejne me neprobudil a ja zaspal,vstaval jsem az v 18.00 takova haluz
kdybych se probudil az v noci tak ... :)
tak jsem zacal litat po byte a hazet veci do tasky a vystrelil jsem jak tornado z baraku :) _________________ Here comes the pain
|
|
| nahoru |
|
 |
S.AN.D.Y

|
Zaslal: út duben 05, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
den - smena
3.4 NE - nocni
regenerace
4.4 PO - nocni
regenerace
5.4 UT - pred nocni
sweet dream
1 bench 2x5x72 15x5x64 - 5520
1 drepy 2x5x105 10x5x93 - 5700
celkova vaha 19485 kg
drepy ultra luxus nejlepsi meho zivota,teda zatim :) _________________ Here comes the pain
|
|
| nahoru |
|
 |
S.AN.D.Y

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 8:18 pm Předmět: prelom v jidle |
|
|
den - smena
6.4 ST - nocni
regenerace
boli me nohy a prdel,uz to pomalicku sili
a samo to chtelo delat drepy niz,parada
7.4 CT - nocni
regenerace
8.4 PA - volno po nocni
Here comes the pain
2 military 2x5x69 7x5x61 - 2825
0 biceps 1x5x40 1x4x40 15x5x30 - 2610
3 MT 2x5x127 10x5x112 - 6870
celkova vaha 17920 kg
nemel jsem vubec silu totalne vystaveny
jsem totiz debil a muzu si za to sam
kdyz uz sem se rozhodl cvicit
taky bych se mel kurvadrat poradne zajimat co mam u toho zrat ze?
dneska se mi svet jidla otocil o 100°
kdyby nebylo kamose tak sem porad zral cely den spagety=rychly cukr ( a ja magor si celou dobu myslel ze je to pomaly)
takze sem se v jidle trefil akorat 3x
spagety hned po probuzeni
spagety s masem na obed
spagety s masem po treningu
ale po zbytek dne sem mel jist vlocky
no tak ted uz to vim a par veci navic ohledne dalsich veci
a je to :) lepsi pozde nez nikdy _________________ Here comes the pain
|
|
| nahoru |
|
 |
S.AN.D.Y

|
Zaslal: po duben 11, 2011 11:30 am Předmět: |
|
|
den - smena
pauza gold 120s normal 90s
9.4 SO - volno
regenerace
10.4 NE - volno
regenerace
11.4 PO - pred odpoledni
Here comes the death
1 MT 1x5x127 2x5x130 1x5x112 11x5x115 - 8820
celkova vaha 8820 kg
priste si dam takovym stylem drepy :) _________________ Here comes the pain
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|