po deseti dnech fitko, nejak to flakam..vubec me to nebavilo a bylo mi nejak divne, motala se mi hlava a pripadal sem si na infarkt na ty mrtvole sem chtel jet vic, ale proste me to tak nebavilo, ze sem dal jenom tuhle usmolenost Snatch taky jentak aby se nereklo, tech opakovani mohlo bejt daleko vic..dal bych spis vyssi vahu, ale u nas v tom pseudofitku neni tezsi jc, musel bych si ji smontovat a to se mi uz vubec nechtelo..
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
3x
20x deep push-ups vs. 15x kb rows
kb clean and jerk - 3x10
kb swing - 30x
kb bic. 3x12
tric. kliky mezi lavickama - 2x20
Dneska takovej lehci trenink, spis na prokrveni bolavyho tela, po patku sem byl nejakej polamanej..dopoledne sem byl na kole chvili, jentak se projet, abych se trochu rozhejbal
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Je uz hodne dlouho potreba zmenit trenink, sem zaseknutej na miste, zadny pridavani..nic. Ale aspon ze vim, v cem to je 1) porad cvicim v podstate to samy, stejny volume..2) diky silove vytrvalostnim treninkum de sila do hajzlu..3) hodne spatnej jidelnicek..no a bude toho urcite jeste vic Takze pokusim se ted pridat na tom jidle a hlavne zmenim trenink, jak, to jeste nevim, v uvahu pripada treba i HST, nebo neco podobnyho, bude potreba hodne podseknout vahy, aby byl nejakej prostor pro postupny zlepsovani..pripadny rady a tipy uvitam . Berte v potaz, ze chci 2xtejdne chodit na treninky kicku, plus jeste nejaky domaci cviceni s KB apod., takze neni moc vekej prostor pro regeneraci.
na hst prcej, to je pro teplouse... jel sem to jednou a uz nikdy v zivote... ale co sem jel zatim 2 krat a urcite jeste pojedu je TSVB - Treninkovy system vychodniho bloku, kterej mi hodil vzdy celkem navrch par desitek kg na cince. Tady ti davam tabulku zakladu co se jede. Je to lehce uregenerovatelny, plus si do toho das doplnky podle sebe.. ja tam dal jen bricho, ramena, ruce izolovane. Maxka sem nepodsekaval a bez problemu, ale chce to fakt opravdovy maxka co ted das.
Jo a ve stredu jak se jede jen mrtvola.. tak ja si tam hodil bonusovku jako 2. zakladni cvik Pushpress, nejel sem podle procent jen klasika 5x5 s podseknutou vahou s tydennim pridavanim 2,5-5 kg, a od 5. tydne sem jel 3x3 zase s postupnym pridavanim..
dik, vypada to dobre, navic drepy a mt sem ted poradne necvicil (to bude trochu problem s tema maxkama..) jinak jeden debilni dotaz, kdyz je psany napr. 2 x 6, je to opakovani x serie ze jo?
Premejslel sem nad tim treninkem a asi nema cenu se poustet do neceho, co vychazi z maximalek pro cviky, ktery sem ted moc pravidelne necvicil, zbytecne bych se tim okradl o kila, nebo to naopak nadhodnotil. Navic si nejsem jistej, jestli chci davat silovej trenink 3x do tejdne, spis zustanu u modelu 2xsilovej trenink, 2xkick a 1xsilove vytrvalostni trenink (kb, cviceni s vlastni vahou apod.). K tomu si ted snazim najit nejakou praci, takze zatim nevim, jak na tom budu s casem. Kazdopadne diky Magionovi, nekdy do budoucna se to muze hodit Nakonec sem teda nevymyslel nic prevratnyho, ale spis takovou klasiku, zacnu lehcejc a kazdej dalsi trenink budu pridavat zatez, kdyz uz to nepude, uberu opakovani, pozdejc podle potreby serie..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru