na snatchi pridano 2,5kg a slo to vyborne, mozna lip nez minule, priste zas pridavam pak uz jenom kliky a swing a uplne mi to stacilo, jeste sem mel z predchozich dnu dost svalovku, ale dalo se to rozhejbat..jinak sem se dozvedel, ze mam mirne zvysenej cholesterol takze asi trochu omezim moje zrani vsech moznejch nezdravosti
cau..ne, mame treninky PO, UT, CT - klasicky a PA - celej trenink sparringy, no a ja chodim jenom ty pondelky a patky ale ted stejne chystam trochu zmenu.. ( zatim nechci psat nic konkretniho dokud to neudelam )
25.1.
1 arm db dl (standing on boxes) - 4x5 40kg
1 arm db bench - 4x6 35kg
ramena rehab, lehce bricho..
zkouska dalsi zajimavy varianty dl, pak jednoruc "bench" a pridano zase neco oproti minule, no a mel sem jet i naky nohy, ale boli me koleno, takze sem se na ne radsi vysral..btw trochu me ty moje treninky poctem cviku zacinaj pripominat johna
Db snatch - 6x37,5kg, 3x3 40kg
Plyometric pushups - 3x10
Kb swing - 100x (do urovne hlavy)
super trenink puvodni plan byl pridat na snatchi jenom na tech 37,5kg, ale jak sem videl vedle toho na zemi uz jenom ty malinky 1,25kg kotoucky, tak sem je tam pak musel pridat potom ty plyokliky - to je pro me trochu takovy nutny zlo, protoze se na tom vubec nezlepsuju, naopak je to cim dal tim tezsi mi pride, ale prave proto je proste budu furt delat, dokud to nepude lip..no a na zaver sem dal swing, hekal sem u toho jak devka
Plyo kliky myslíš s tlesknutím nebo odrazové do napnutých rukou?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
odrazovy od zeme, na maly "boxy" a zpatky..mozna by bylo vhodnejsi jiny pojmenovani?
Já tomu říkám kliky mezi kotoučema. Jak máš ty boxy veliký? Jak si psal že ti to jde "čím dál hůř", tak já to mám zas naopak, přidávám víc a víc kotoučů = větší výška. Zatím mám osobák 5-6 kotoučů, dost mi u toho bere triceps a hrozně mě tenhle cvik baví. Každopádně když si vzpomenu na Rosse a ty jeho kliky stylem: tlesk přední-tlesk zadní-tlesk přední...uff.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
no ja to mam vysoky cca jako 20kg kotouc, takze fakt slabotka , mozna to de tak ztezka kuli tomu, ze to delam po tom snatchi, nevim..nebo sem na to slabej proste
dneska vsechno na hovno..prvne se dozvim, ze nebude kick, tak si rikam ok, pudu teda na thai, no a kdyz sem tam dorazil, tak sem se dozvedel, ze taky neni..super
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru