|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
Sir Skvarek: to je bricho  vypada to teda hur nez realita, ale kdyz takhle sedim u pc a mam tohle debilni sedivy triko, tak se mi obtahne kolem bricha a udela takovej efekt  nicmene ten tuk tam je taky docela dost, takze docela uvazuju, ze bych zkusil chvili low carb s 1-2ma dnema v tejdnu, kdy bych jedl vsechno.. no ale nevim, moje vule je velmi slaba _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
14.10.
STRAŠNĚ TVRDEJ DOMÁCÍ TRÉNINK AKA "500"!!!
Burpee - 100x (5x20)
Thruster - 100x (40kg bb, 10x10)
Kb swing - 100x (2x50)
Squat - 100x (60x, 40x)
Kb snatch - 100x (10x10)
a je to tady!  nevim co bylo horsi, jestli burpees nebo thrusters  a jeste nakonec nebylo uplne fajn jak me ty snatche krasne nicily dlane  no ale myslim, ze nazvu sem docela dostal _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne pá říjen 14, 2011 9:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
A mě by třeba zajímal čas:P
Jinak ta lowcarb strava ...na to se dá zvyknout, a jeslti si najdeš někoho, kdo ti bude dělat steaky, tak to problém vydržet nebude :D A cocacola cherry sice se sladidlama není, ale zero jo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
cas byl asi tak 5 hodin  ja sem to radsi nemeril, protoze sem byl vubec rad, ze sem to dojel.. ale trvalo to dlouho no, neco malo pres hodinu.. jinak k tomu low carbu.. to ja si klidne steak udelam sam, to je to nejmensi, ale sem proste hrozne mlsna huba a rad jim vsechno mozny od cokolad az po naky bonbony a chipsy treba  za to komplexni sachry me nebavej vubec  no myslim, ze s tema dvouma volnejma dnema by to bylo k vydrzeni, uvidim jeste.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
To máš stejný problém jak já...jediné co jsem si teď oblíbila je bílá rozvařená rýže, a tam už ty komplexní sacharidy dost znehodnocuju:D
Já můžu doporučit třeba kukuřici...ta je sladká (mražená)...
já když někomu řeknu, ať žere zmrzlý borůvky nebo jahody místo bonbonů, tak mě pošle někam, že to není vono :D
Jinak pět hodin je ještě dobrý čas, já bych si zvlášť na ty shyby musela vymezit víkend, když teď neudělám snad ani jeden:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 6:35 pm Předmět: |
|
|
pockej ted nevim jestli se chapeme  trvalo to hodinu a neco, jinak shyby sem zadny nejel ani nepamatuju, protoze nemam kde a jinak sem na tom s nima taky spatne, tipuju ze dam tak 6-7 max. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
pro zajimavost jeste prikladam ukazku dnesniho zoufalyho jidelnicku  vetsinou teda na obed bejva maso.. jinak kdo vi, co vecer jeste prinese (krome tvarohu))
- 35g WPC 60
- ovesny vlocky cca 70g + 2 vejce + golden syrup + kafe se smetanou
- pizza ristorante quattro formaggi (b: 33,55g, s: 85,095 g, t: 35,075 g) + caj
- 35g WPC 60
- redbull
//trenink//
- 35g WPC 60
- kruti prsa 150g + paprika
- hroznovy vino
- jogurt
- 2 parky + uzeny syr 70g + rohlik + paprika
- polotucnej tvaroh
+ sem jeste zapomnel 2 zeleny caje a jedno kafe _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne pá říjen 14, 2011 7:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
Já vím, to s těmi pěti hodinami bylo ironické...
a sorry s těma shybama, myslela jsem burpees :D a pak se to nějak převrtalo na shyby..no to nechme být :D nemám burpees ráda
A k tomu jídelníčku, upříme ty proteiny a jogurt/tvaroh apod, to tam tak trčí, že to vypadá skoro jako "zoufalá" záchrana aby to s tema parkama nevypadalo tak strasne :D Ale jinak zas tak zoufaly to neni...tu pizzu do "cheat" nepocitam pac hodnoty vypadaj ok a ty parky tolik bordela nenadelaj...pokud je nejis kazdy den:D nicmene ten jidelnicek vyvazujes na zacatku dne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
16.10.
Db floor press - 4x10 40kg (2x neutral grip, 2x normal)
Kb floor press - 3x10 (speed)
Db row - 4x10 32,5kg
Kb 1leg dl - 2x10
Kladiva 4x10 22,5kg + Neck
Kb windmill 2x10 + ramena rehab 2x
vcera pokracovani oslav tatovejch narozenin, takze proste klasika.. dort, cokoladovy bonbony, uzeniny, kola, urugvajska panenka
dnesni trenink takovej poklidnejsi, setrim energii _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po říjen 17, 2011 4:41 pm Předmět: |
|
|
17.10.
10x
Shadow boxing 2min. + burpee 10x (v minutovy pauze)
Low leg slide up - 3x10
Crunch - 3x15
Sedlehy - 2x20
" Vystupy na schod " - 20min.
Shadow boxing - 5min.
low carb nebude, nebudu se o nic ochuzovat a na mola to letos uz nevidim _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
18.10.
Bench - 9x100kg, 20x70kg
Veslo 1arm - prociteny pumping
Predkopy - prociteny pumping
Zakopy - po druhy v zivote asi
Alistairuv bicak - mega pumping
Tric - lehci pumping
ale jo, celkem fajn trenink _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 4:10 pm Předmět: |
|
|
19.10.
Shadow boxing - 10x2min. (z toho 3x se zatezi, pauzy 30s)
Ab wheel - 3x10
Shadow boxing - 5x2min. (pauzy 30s)
Kb swing - 50x, 30x
Ramena rehab
ok, priznam se.. docela bych chtel sixpack _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 3:28 pm Předmět: |
|
|
to je jednoduchy.. nejdriv sem udelal par kladiv a pak nekolikrat zvedl ezetu a hrozne se mi z toho napumpoval bicak = alistairuv bicak _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
20.10.
Power clean - 4x2 80kg
Bench - 3x110kg, 4x1 116kg, 15x50kg (stop/speed)
Front squat - 4x6 70kg
Bic
dneska nezvykle pozde, takze zadny heroicky vykony.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|