|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: st květen 23, 2012 10:23 pm Předmět: |
|
|
Moocha: tentokrat sem je mel na jednoruckach, doma je mam podlozeny vetsinou knihama apod. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
24.5.
kolo - neco pres 2 hod.
shyby a ninja factor (stupen invalid) v braniku
parada, super pocasi na vyjizdku  cestou zastavka u branickejch prolejzacek a nejaky shyby (btw konecne 10x :) , kliky, ruckovani apod. a taky sem se snazil udelat muscle up, ale absolutne mi to neslo  musim kouknout na nejaky videa s technikou a nebo ziskat rychle vetsi silu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 3:28 pm Předmět: |
|
|
24.5.
15x
30s burpee + 30s shadow boxing + 30s kb swing + 30s shadow boxing
kb tgu - 5x
trenink cislo 2 a konecne sem dal 15x tuhle kombinaci  tzn. (pro mene chapave)) 30 minut bez zastaveni, ano sem strasne dobrej _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
18.5.
kb deadlift 1 arm 1 leg - 4x10
db floor press - 4x5 45kg
kb military press - 4x8
pistol squat - up to 2x1 s kb
oh squat - 3x5 50kg
hang power clean - 3x8 50kg
5x
60s shadow boxing + 30s kb swing
trochu sem to s tim no-xplodem asi prestrelil, u drepu sem mel chvili nejakou motolici, ale jinak dobry  zejtra volno.. asi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so květen 26, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
dneska lehci grilovani a docela dost jezdeni na kole, z ceho mam ted pekne debilne opaleny ruce - baba z repy styl _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
27.5.
5x
beh 1km + shyby 5x + pistol squat 5x + kliky 10x
3x
sprint + shyby 5x + pistol squat 5x + kliky 10x
slunickovy venkovni trenink  zajimavosti bylo, ze s mym prichodem na hriste soucasne prisla i takova lolitka si zabehat, tak sem si rikal jak se to vyvine... odbehala asi 3 kolecka, pak chvili sedela v trave a nakonec odesla, to byl ale zajimavy pribeh co? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 3:49 pm Předmět: |
|
|
Ona podle mě čekala taky, jenže tys to posral :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
ja se prave rozcvicil a zacal sem behat a ona taky, tak sem si myslel, ze se v nejakym bode nase drahy protnou a tim zacne rozhovor.. no ale bohuzel, jak sem psal, sedla si po chvilce do travy (do ustrani) a pak odesla  neda se nic delat, du se radsi najist _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
jeste letosni vecer?  beham na hristi u ZS, povrch tartan.. je to kousek od Pankrace, ale pocitam, ze takovejch hrist bude mraky _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne květen 27, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | 27.5.
slunickovy venkovni trenink zajimavosti bylo, ze s mym prichodem na hriste soucasne prisla i takova lolitka si zabehat, tak sem si rikal jak se to vyvine... odbehala asi 3 kolecka, pak chvili sedela v trave a nakonec odesla, to byl ale zajimavy pribeh co? |
To se mě teď stalo taky, ale s tím rozdílem, že to byla od pohledu začínající topmodelka a běhali jsme proti sobě asi půl hodiny. Celou dobu jsem vymýšlel jak ji vtipně oslovit, ale nakonec sem se nezmohl ani na pozdrav Tak jsem při posledním kolečku aspon hodil machra a když jsme se míjeli na rovince, dal jsem si jeden ostrý sprint a šel se domu nažrat
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 6:04 pm Předmět: |
|
|
Proti sobě? On někdo běhá do pravých zatáček? :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
zacinajici modelka.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne květen 27, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
No náhodou jsem já běžel do protisměru  Když běháš hodinu furt jedním směrem tak je to docela na palicu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po květen 28, 2012 4:36 pm Předmět: |
|
|
28.5.
kb snatch test - 4:09 (co nejrychlejc udelat celkove 100 opakovani, ruce se muzou stridat - tzn. 50xL a 50xP - stridal sem po 10)
db floor press + db row - 5x10 35kg
kladiva lehce
ramena rehab
kb suitcase dl - 3x10
10x
60s shadow boxing + 30s kb swing
5x
60s shadow boxing + 30s speedunddeep push up 5x + plank
2x
60s shadow boxing + 30s jump squat
celkem vydatnej trenink  kb snatch test bez polozeni a pauzy, docela spokojenost a ani sem si moc nezkurvil ruce _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|