|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út červen 26, 2012 4:12 pm Předmět: |
|
|
Jezis vy*er se uz na ten log  . Zaprvy stejne to nikdo necte krome daymoona a zadruhy dnes uz to neni "in" vect si ho tu. :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 26, 2012 4:13 pm Předmět: |
|
|
Drž se lustře, já, jak jsem psal u arnošta, uctívám tento log jako zdroj světla svého tréninku :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 26, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
Oddo: ale vis jak by mela s takovouhle kabelkou zpevnenej core
Draper: nekdo to tady musi drzet nad vodou, to by to tady ronnie mohl za chvili zavrit _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 26, 2012 4:20 pm Předmět: |
|
|
Daymoon: jo ja to cetl, proto sem taky zacal zase psat
Oddo: ale tak zni to trochu vznesenejc ne?  no dobre, ma to nejaky specifika a to nadhmat s bezpalcovym uchopem a hlavne zpevneny cely telo (to plati i pro chin ups), takze zadny vlajici nohy do vetru  ale pekne u sebe, nebo pres sebe silou sevreny + podsazena panev a zatnuta prdel, proto sou shyby v tomhle podani jednim z nejlepsich "core cviku" _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne út červen 26, 2012 4:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út červen 26, 2012 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Daymoon: jo ja to cetl, proto sem taky zacal zase psat
Oddo: ale tak zni to trochu vznesenejc ne? |
No právě, já sem to četl a říkám si, co to ten Luster vymýšlí, že tactical pull ups, to bude nějaká fatalita :-D a už sem to googlil :DD
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 26, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
jak pisu vejs, ja jedu shyby podle KB5, takze uplne beznej shyb to neni _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út červen 26, 2012 5:02 pm Předmět: |
|
|
Drapera si nevšímej, on se teď bude nudit, takže bude akorát vysírat. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 26, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
jako kdybych sem vubec nechodil, tak nic psat samozrejme nebudu, ale stejne sem denne lezu, takze proc nepsat log dal, ze jo.. btw madballe, proc ty si prestal psat? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út červen 26, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
Protože jsem kokot.
Jsem se měl vysrat na cvičení, když jsem byl nemocnej, pak to podseknout a začít znova. Ale starýho vola se už blbě přeučuje.
V pátek to zas stálo za houby, takže mám tejden volno, dám zas lehčí váhy, pomalinku budu přidávat a budu asi zas střídat ME s DE, což mě baví víc a pro sport je to i mnohem lepší. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st červen 27, 2012 4:26 pm Předmět: |
|
|
27.6.
dopo:
kb snatch - 10x4 (25kg, zacatkem kazdy min. 4L + 4P)
odpo:
deadlift - up to 160kg
bricho mic - 2x20
push jerk - up to 90kg, 5x70kg
low leg slide up - 3x10
pistol squat - up to 2x2 20kg (prekvapive lehci na pravou nohu, nechapu uz nic))
zadna slava, radsi sem zustal pri zemi a nikam to netlacil.. jinak se nemuzu porad zbavit hroznejch chuti na sladky, utrpeni je treba cekani ve fronte v obchode, kde na me mrkaj ruzny marsky, twixky apod. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 2:52 pm Předmět: |
|
|
28.6.
tactical pull up - 3x5 (na schode)
5x
30s shadow boxing + 30s kb swing
1 min. pauza
5x
30s shadow boxing + 30s burpee
1 min. pauza
5x
30s shadow boxing + 30s plank
1 min. pauza
5x
1 min. pauza
5x
1 min. pauza
5x
30s shadow boxing + 30s plank
zejtra nebudu mit cas, takze trenink nebude.. no a sobota bude nejspis taky volno = veprak _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po červenec 02, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
takze co se delo? skoro nic  v patek mi trochu ujelo jidlo: 2x twix, 2x mars, 2x snickers, 2x cela milka, zmrzlina, pizza a 2l energ. napoje pred spanim, takze sem se celou noc potil jak prase a nemohl vubec zabrat  a kdyz uz sem se tak pekne rozezral, tak sem pokracoval v podobnym duchu az do nedele  v nedeli sem dal takovej mikrotrenink a dneska uz teda jakoze si seriozne zacvicim, nicmene sem byl nejakej linej, takze to byl jenom upper body trenink, nijak zajimavej, nema smysl ho psat  jo a ten novej trenink sem si jeste nevymyslel a odkladam ho az na nekdy pozdejc, takze zatim tak nejak podle chuti..
ps: posral se mi komp, takze ted musim psat ze starozitnyho notebooku
ps2: v M&S maj zase slevneny burakovy maslo na 44kc _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 3:47 pm Předmět: |
|
|
3.7.
tactical pull up + pistol squat - 4x4 (na schode, pistole s 10kg kotoucem)
5x
1 min. pauza
4x
30s shadow boxing + 30s kb 1h swing
1 min. pauza
4x
30s shadow boxing + 30s kb snatch
1 min. pauza
4x
30s shadow boxing + 30s kb c&j
1 min. pauza
2x
1 min. pauza
super trenink za podpory hyper fx  zpocenej jak kdybych spadnul do bazenu, musel sem pak vytrit podlahu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|