Ja hlavne cumim jak si to zvladl. Svalovka zadna? Ve ctvrtek ten workout, v sobotu zavody a dneska znova 13.1. Jsi nejak upravil taktiku jak na to pujdes?
Ja hlavne cumim jak si to zvladl. Svalovka zadna? Ve ctvrtek ten workout, v sobotu zavody a dneska znova 13.1. Jsi nejak upravil taktiku jak na to pujdes?
Mal som menej prestávok a viacej som makal :) A trošku som po včerajšku cítil ale dalo sa to :)
...a mezi pauzama si k tomu nandaval kotouče, dobrá taktika .-)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Já to jel v pátek odpoledne a ještě teď se nemůžu ohnout kvůli zmasakrovaným hamstringům . Jo též bych si dal něco silovějšího.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
To z kade bereš tolik diváků? Jinak já jel ten MT přes skoro natažený nohy, abych je nevyčerpal, a ono nějakých 70+ opakování na ty hamstringy docela dost . Též si vždy vyčítám, že jsem mohl víc zabrat a zbytečně jsem to flákal...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru