seeya - koniec logu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - seeya - koniec logu  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> seeya - koniec logu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
seeya

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

umela stena 2h, natiahol som si nejaky upon alebo slachu na prstennniku lavej ruky kua
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no to koukám... 230 bez opasku a jiného brnění... to seš tahač ty trhačky jakože nevidím a při tvém nadhmatu je mně to divné, ale na té tahové síle to nic nemění a ty 4 gramy creatinu mě pobavily... klidně to dávej ráno a večer, sílu máš, tak toho využij
seeya

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to len ciste moja neochota tahat striedavym uchopom, kedze tam ale nebol ziadny rozhodca co by mi to neuznal, zostavam v klude
A inak dik, aj ked pri tejto bw je to uz skoro povinnost haha
seeya

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozklus:
5 min

legpress bear:
5x80
5x120
5x170
5x230
5x230
12x5x190

military:
5x20
5x40
5x50
3x60
3x65
3x70
3x80
3x80
3x80

pritahy s vc podhmatom:
5x80
14x5x100

bulhary:
2x20xna kazdu

kubanske:
2 serie

vyklus:
2 min

Nohy balony, chrbat balon..fakt dnes paradna pumpa, po tych bulharoch som sa ledva vliekol. Pri vykluse tradicne okamzite krce v lytkach, ledva 2 minuty som odklusal.
Military dnes lepsie, nejak si uz telo pospominalo na ten pohyb.
Svalovka na spodny chrbat nechutna z tej mrtvoly poslednej
Turakam

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty si stroj počúvaj!
seeya

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozklus:
5 min

bench bear:
5x50
5x60
5x80
5x107.5 stopky
5x107.5 stopky
10x5x87.5

zhyby bear:
5xbw
10x5xbw+16

vyskoky na bednu (skvele):
2x20

rozpazky na ramena:
3 serie

vyklus:2 min zasa krce

Bench tazky, treba sa rozhodnut co dalej. Zhyby tazke..natahujem uz pauzy, tato bw zhybom moc nepraje.
seeya

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozklus:
5 min

mrtvola:
5x60
5x100
5x140
5x160
5x180

bench bear:
5x50
5x60
5x80
1x100
5x110 stopky pr
14x5x90

hang clean:
5x30
5x40
5x50
3x60
3x70
3x80
1x90
1x90

zhyby:
3x5xbw

vyklus stupavy beh:
10-11-12-13-14-15

Hrozitanska svalovica na brucho z tych vyskokov na bednu. Laska na prvy pohlad..
Mrtvola..necitil som silu, radsej som zvolnil. Myslim ze kvoli tomu rozbitemu bruchu.
Bench som sa odhodlal len na jednu golden seriu...a je to uz sakra vela pre mna. Druhu by som nedal. Bench ostava zakliaty pre mna. Tajne dufam ze tie stopky budu mat nejaky carry over na regular bench, ale skor to vyzera ze nech robim co robim 110 je proste stena.
Potesil hang clean, aj ked som ho dlho nesiel, 80ka papier..90 uz tazka ale stale dorovnanie pr.

vaha..~95 pr :)
Turakam

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daj už aspoň na váhe tu stovečku, už nie si ďaleko, to treba využiť, darmo metrák je metrák, odvtedy sa začína počítať chlap, či?
seeya

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to sa ti povie, ale moja vaha ide rovnako pomaly hore jak ten bench...teda vacsinou je to zaseknute na jednom mieste heh. Uz teraz som v turbo zracom mode, ale tak pokusim sa este kusok. Sak daj stovecku ty :) Urcite by to bolo zaujimave citanie hehe
švadla

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau. Sice se zpožděním, ale přeci. Moc gratuluji k mrtvolce. 230kg už je pěkné číslo. To jsem si dal jako letošní metu. Tak držím palce, ať slouží zdraví a dři jako kůň dál :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
seeya

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dik :)
tiez sledujem jak makas na drepoch..podla mna najuzitocnejsi cvik pre posilnenie mrtvoly, tazke myslim ze ti to tam tiez cochvila naskoci.
gl&hf
Turakam

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
to sa ti povie, ale moja vaha ide rovnako pomaly hore jak ten bench...teda vacsinou je to zaseknute na jednom mieste heh. Uz teraz som v turbo zracom mode, ale tak pokusim sa este kusok. Sak daj stovecku ty :) Urcite by to bolo zaujimave citanie hehe

dnes ráno 85,7, takže stovka je nereálna u mňa, už aj tak to nie je nejaké extra rysnuté, ale 90 do mája by som prijal a potom dietka na leto na takých 83, ale pod 80 už nepôjdem jak min. rok, to už bolo zlo hehe
švadla

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
dik :)
tiez sledujem jak makas na drepoch..podla mna najuzitocnejsi cvik pre posilnenie mrtvoly, tazke myslim ze ti to tam tiez cochvila naskoci.
gl&hf

No já to mám postavený na dřepech, které beru jako prioritu. Na ty jsem mrzák :-) Mrtvola trpí tím, že ji jedu vždy až po dřepech (a to většinou středně těžkých až těžkých...). Ale dost alibismu. Musím makat, když jsem hlídaný hehe.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vlk#

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Bench ostava zakliaty pre mna. Tajne dufam ze tie stopky budu mat nejaky carry over na regular bench, ale skor to vyzera ze nech robim co robim 110 je proste stena.

vaha..~95 pr :)

tak nějak přečetl jsem si na ronnie pár posledních mistrovství v bench-pressu, zakroutil jsem hlavou, co dávají kluci v nižších váhovkách... a pak to hodil za hlavu. no a co, že nebudu nikdy benčovat ani těch blbých stopade ale Tobě držím palce, protože máš velmi slušné 100+ výkony, postupný progres a útok na váhu - tam jsme na tom stejně a těch 5x 110 se stopkama je paráda.
Smile04

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 4:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
počas tréningu jednoznačne
Xtend Intra-Workout Catalyst - SciVation

ježiš to zní jak nejaka kosmicka loď xD

ale glutamine je dobre taky si ho asi pořídím...jsem kdysi měl a na regeneraci fakt cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - seeya - koniec logu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: