mno..behanie sa na mne velmo negativne podpisuje co sa vahy tyka. Military 80 lol ani skrt. Potom seria so 70 very fajn, rovnako ako jednotka zo 75. 77.5 uz bola pomala, momentalne zazivam na military skor degress, chcelo by to pribrat par kileciek.
Mrtvola 210 som stratil rovnovahu, prevazil som sa na lavu spicku a trochu ma roztriaslo ale ked som sa zastabilizoval nebolo to az take hrozne silovo. So 180 som sa chel dostat niekam k 5 co bol len taky tajny plan, v hlave som mal skor 3-4 ale nebolo to nijak strasne tak som sa rozhodol uprostred serie par opakovani pridat a nemozem povedat ze by to bolo celkom na krv. Sam som prekvapeny popravde...na to ze sa jedna o stiff legged sumo tak spokojnost :D. Najlepsie na tom je ze tie krize sa daju udrzat kurevsky rovne pri sume.
Skusil som aj 150 klasiku jedno opacko ale taha ma hamstring hrozne takze radsej iba sumo..tam netreba pouzivat nohy hahahahah
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
zhyby:
5xbw nadhmat
3xbw+20 paralel
3xbw+30 paralel
3x45+45 paralel
Dost neskoro som dosiel takze som si musel svihnut. Aj s rozcvickou 30 serii pod 60 minut. Po dlhej dobe som mal pocit ze sa neflakam, na moje pomery slusny objem aj ked som vsade slaby jak mucha. Druhe packo so 120 na drepe ma prevazilo trochu dopredu, kua to bol neplanovany test maximalky heh
vaha 81
namotavka dna:
Zhyby v adapter:
3xbw
3xbw+20
3xbw+40
2.5xbw+60 blee
Drepy:
5x45
5x80
8x100
8x100
Bulharske drepy:
3x15 na kazdu
Bradla:
5xbw
5xbw+20
5xbw+40
5xbw+50
Brusakove koliesko:
3x8
Taka ta moja klasika. Drepy som velmi chcel ist 4 serie ale nedalo sa, este som nezregeneroval posledny trenal, tentokrat nebola tyzdnova pauza. Inak nic co by stalo za extra koment.
Vlk vyzera to dobre ze? Akurat ze som si v sumo zanieteni cital nejake clanky a vyzera to tak, ze vela ludi da na sume dvojnasobok opakovani proti konvencnej mrtvole, pricom maxko maju zvycajne na oboch rovnake. Inymi slovami klasikou by som potiahol cca 4x180 heh. Bublina splaskla :D
Konecne po 12 dnoch volno od roboty uf
6km beh + par lezernejsich intervalov
Po vcerajsej pivnej nadrbavke ma to dnes tahalo si aspon trochu zabehat. Vsetko by to bolo skvele keby som nemal uplne dodrbany ten hamstring na pravej nohe. Vystreluje mi to az do kostrce. By ma zaujimalo kedy sa to spravi, uz to trva riadne dlho, na sprinty mozem zabudnut :/
Kurva kurva kurva!!! Tesil som sa ze po dvoch tyzdnoch dam nejaku zaujimavu mrtvolu a rano sa zobudim a pobolievaju ma krize - uaaa!!! A este aj hrdlo ma zacalo. Decka cely tyzden doma grcaju, asi sa nieco nalepilo aj na mna. Anyway, ta 190 nestala ani za staru belu, proste sa mi triasli nohy a musel som prestat lebo som sa bal ze spadnem a dolamem sa. Neviem ci to bolo tym ze pobolievali krize alebo prachproste slabe nohy, kazdopadne minula 180 ovela stabilnejsie. Nespominam to casto, pretoze co sa realne nezdvihne sa nerata, ale silovo tam na 7 opacok rezerva urcite BOLA a preto ma to sere!
Zhyby som som nejak necitil silu, po tazkych cvikoch sa tak nejak prekvapivo clovek unavi, ale vsetko kontrolovane z dead hangu s dorazom na vystrete ruky. Posledne dve serie pocitovo uplne rovnako a uplne nadoraz heh. Aspon pekny objem som spravil.
Vlk asi si to tusil ale stojkove kliky su jediny tlakovy cvik ktory ma naozaj bavi. Ani sam neviem preco ale pride mi to take cool, mozno som bol v minulom zivote fakt nejaky cestujuci cirkusant. Este take tie fuzikky ala Mordecai musim dopestovat haha
Ps nechcem sa s tym trapne opakovat, ale treba to vazne skusit, ano aj ty mily vlk, aj tebe by sa to pacilo :D Ja ten cvik proste milujem haha
ok, já si ty stojkové kliky někde v koutku zkusím, ještě nevím kde, ale už teď tuším, že z toho bude povedená akorát ta pomalá negativní fáze ;) a s tou mrtvolou mě pěkně štveš, to jsou nechutné váhy od takového anorektika, musí v tom být nějaký fígl, který bych potřeboval okoukat :D
bolo by fajn keby sa raz podarilo za vami dobehnut do areny zadrepovat si pri nejakej prilezitosti. Ty by si mohol okukat figel na mrtvole a ja na drepoch :)
A negativnej faze sa da v pripade prveho opakovania vyhnut lahko, zacinaj odspodu ako ja a si v suchu :))
Ach jaj pri military som si zasa zasekol krk, ja sa na ten cvik asi vyflaknem a budem si cvicit svoje cirkusove stojky, tam sa mi nikdy nic nezaseklo.
Dnes som isiel metodu aktivacie pred pracovnymi seriami, na bradlach zo 60 taka mini stopka haha takze fajn, pracovne boli uz grinder to je jasne. O drepoch nema cenu ani pisat..to si vzdy sahnem uplne na dno.
Klus/intervaly 5.5km tep vyssi ale to mam vzdy po tazsom treningu v predchadzajuci den. Najprv rozklus, intervaly som zacal minuta/minuta 3x a postupne prechadzal az do minuta/90sec
Hamstring stale dost citim ale uz to trochu povoluje. Zato hlavicku otacam s tym zaseknutým krkom ako hrdzavy t800
drepy akurat, bench ehm.., mrtvola - tu som prestriredal sumo. Prvu seriu ma tahal hamstring, v druhej serii som to uz rozjazdil. Aby bolo jasne, prilis neverim ze taketo natiahnutia sa najlepsie liecia uplnym kludom. Podla mna je rozumne prekrvenie efektivnejsie a nuti telo k rychlejsej regeneraciii. Doraz na slovo -=rozumne=-
Hyperky ufff vzpriamovace jak beton, skoro som neodjazdil domov, musel som si sklopit sedacku.
Dobre tempo, tazky ale kvalitny trenal..aj ked ten bench zacina vyzerat dost trapne, chcelo by to trochu natrenovat aspon na nejake 5ky so 100.
kondicne ma posledne dve odrovnali. Citim ze sa da pridat ale kym sa mi plne nedolieci hamstring ktory stale citim tak ostanem pri rychlostnej vydrzi a skusim skor doladit plynulost.
Svalovka z mrtvoly na hamsy
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru