trhy
posledny tyzden to bolo na preskocku choroba a chlastacka, dnes uz ok pocit, boli ma upon nad kolenomuz nejaku dobu. citim to len pri maxdrepe stehna na lytka taky bolavy strec
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Fyzicky bol tento trening jasne kontraproduktivny… vobec som nebol zregenerovany a som rozbity z brutalneho stvrtkoveho treningu. Ako mentalna ocista to zafungovalo. Tak ako vzdy
rano kajak, uplne bez spanku a dodrbany
Vyskusal som si model bez hran, este menej stabilny ale lepsia manevrovatelnost.. male zranenie na ruke som so zodral kozu z prsta jak som sa vysypal, asi budem neopren rukavice nosit stale
nakoniec eskymaky, skusam sa to naucit aj na lavu stranu ale zatial ani tuk
kajak, dnes fajn, nejaky progres tam je. Na pravu stranu to viem celkom fajn zachranit ale lava strama je slaba, toto budem musiet dotrenovat. Jeden krat som zaplaval
70 sa mi nepaci nejak pri tazsej vahe pod to zabudam skakat takze skoro do stoja
mrtvola ocakavatelne tazka
jc cclkom prekvapili lebo bench ani ziadne varianty som nesiel velmi velmi dlho
fajn
vlk voda je uz uplne v pohode, navyse ja som aj tak v neoprene... asi posledny clovek na kanaly kedze som dost zimomravy. Uz si tam zomna robia srandu :D
kajak, 2 plavania, z toho jedno ma tam zablokoval iny kajak takze som to neotocil. Rodeo valec dneska super, cakam na padlo co som si objednal, uz nechcem tie pozicane pozute.. som si nachvilu pozical kvalitne karbonove a je to mega megarozdiel... asi jak medzi nozom na maslo a britvou
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru